Kod Mojtelekom aplikacije postoje 3 bitne stvari što se tiče plaćanja.... 1. Ako plaćaš svoj račun za mob ili fiksni, prvi puta kada dodaješ karticu, onda ju verificiraš putem withkeya, zapamti je i onda više ne traži verifikaciju. 2. Ako kupuješ bon za drugog korisnika, plaćaš karticom, onda svaki put traži verifikaciju putem Withkeya. 3. Ako nemaš ugovoreno internet bankarstvo, te pokušaš dodati karticu u Mojtelekom aplikaciju, dobiješ obavijest da kartica ne podržava plaćanje preko interneta, te ju uopće ne možeš dodati...
A što se tiče verifikcije: 2008. sam otvarao devizni račun za kupovinu preko Ebaya i otvaranje Paypala, kartica je morala imati CVV, službenici u banci nisu imali pojma što je to, pa su me poslali u ured direktorice, ni ona nije znala što je, pa je na kraju izvadila svoju karticu iz novčanika i pitala jel to to - reko je. Onda su jedno vrijeme postojale SMS verifikacije + token. Onda izlaskom nove aplikacije Withkey, pa sada najnovije verifikacija putem notifikacije preko appa. E sad, svi korisnici koji kupuju online moraju verificirati putem appa, a za ove koji nisu nemam pojma. A za ove likove koji kradu CVV i brojeve kartica, postoji neka šema koju ne znam ali čuo sam i slučajeve da nagovore žrtve da sami verificiraju transakciju.