Napravio sam anketu koju nisam trebao kako da je maknem pomoc.
pa kaj nema ono delete, kao i kod postova???...
Ima ali to ti samo obrise sa tvoje stranice.
A vec je dosta ljudi vidilo to.I glasalo pa ce se to nalaziti i na njihovin stranicama.A jeli pise di ko je napravija anketu?
A vec je dosta ljudi vidilo to.I glasalo pa ce se to nalaziti i na njihovin stranicama.A jeli pise di ko je napravija anketu?
pise ko je moderator, na stranici grupe...
a posalji modovima email, pa ce oni izbrisat..
pise ko je moderator, na stranici grupe...
a posalji modovima email, pa ce oni izbrisat..
A di je sad to.Jeli moderatori pricaju hrvatski?
EDIT:Jeli di pise uopce koje napravija anketu
ak je to anketa tipa: ko misli da je osoba xxxx lijepa....
onda pise ko je pokrenuo tam na informacijama grupe...
pise email pokretaca...
a samo posalji moderatorima...
znas to malo engleskog...
ili prijavi ko spam...
A o cemu se radi u toj anketi???
Jooooj opet moja znatizelja.
ak je to anketa tipa: ko misli da je osoba xxxx lijepa....
onda pise ko je pokrenuo tam na informacijama grupe...
pise email pokretaca...
a samo posalji moderatorima...
znas to malo engleskog...
ili prijavi ko spam...
A ja ne vidim di su moderatori
EDIT:jeli to mozda onaj neki znak social
A o cemu se radi u toj anketi???
Jooooj opet moja znatizelja.
o jednom profesoru jeli poremecen i to su doznali u skoli.
Predaj se policiji.
Šta je to face
Predaj se policiji.
Ti to ozbiljno
Šta je to face
Predaj se policiji.
Ti to ozbiljno
Najozbiljnije. Bolje se predaj nego da ti razvale ulazna vrata od kuce.
Bracika,poslije je8anja nema kajanja.
Predaj se policiji.
Ti to ozbiljno
ajjjjjjjeeeee
Znaš onu: "Prije uključivanja jezika(prstiju) u pogon, uključite mozak!"
Predaj se policiji.
Ti to ozbiljno
ajjjjjjjeeeee
Ma salim se. Nemoj nista brisat. Kazes da si napravio anketu da li je jedan profesor poremecen? Nema problema nikakvih. Posalji link tom profesoru i pitaj ga za odgovor.
Predaj se policiji.
Ti to ozbiljno
ajjjjjjjeeeee
Ma salim se. Nemoj nista brisat. Kazes da si napravio anketu da li je jedan profesor poremecen? Nema problema nikakvih. Posalji link tom profesoru i pitaj ga za odgovor.
Nije to problem nego sto u mojoj skoli svi vrijeđaju profesore na faceu i cak in pravu profile pa oni koji su to radili ce ic kod ravnatelja.
A u mojoj anketi su svi rekli DA
ROFL! Dječija posla! Kaj vi fakat nemate pametnijeg posla. Sad si na*ebo! xD ima da te tuži (ili da dobijes kolca) HEHEHEHEHEHE!
Svaki komentar je suvišan! PAMET V GLAVU, KONDOM V DŽEP!
Super, moli Boga da te ne skuže.
U moj bivšoj školi ( sad sam u srednjoj ) su bili napravili video "učitelji naše škole" , uglavnom , zalijepljivali su glave učitelja na tuđa tjela ( učitelj iz njemačkog na Hitlera, profesorica iz glazbenog na neku golu žensku i slično.
Svi su bili dobili ukor pred isključenje.
Ako te i uhvate vadi se na to da imaš vlastito pravo kao osoba imati svoje mišljenje o drugim osobama, da imaš pravo govora i slično, nadam se da sam pomogo.
BTW: kako se zoveš na fejsu?
Evo ultimatum ako neznas kako to izbrisati.....
pobrisi svoj face profil, odnosno nemoj ga pobrisati nego ga samo deaktiviraj, i kad se slegne buka jednostavno ga vratis, tj. ulogiras se svojim podacima :P np
Zašto ga napadate, uvalio se u gadne probleme to mu je dovoljno.
Stavi miša gore na Postavke i klikni Postavke aplikacije; odaberi Prikaži autorizirane; izbriši tu aplikaciju.
Iako ne znam hoće to li upaliti. Savjetujem ti da izbrišeš cijeli profil, radi se o izvanrednoj situaciji.
Postavke korisničkog računa > Deaktiviraj
NEMOJ se više pokušavati ulogirati jer će to poništiti zahtjev. Ovakav postupak bi trebao izbrisati sve tvoje podatke, slike i sl. sa Facebooka [izvor]. Ponavljam, radi se o izvanrednoj situaciji i ako ne želiš na*ebat trebati ćeš žrtvovati svoj korisnički račun i sve na njemu. Za par mjeseci otvori novi. Ako nešto pođe po zlu, njihov mail je info@facebook.com.
Drugi put pamet u glavu.
Pa valjda se moze editirati anketa pa izbrisi ime covika i ostalo sta smatras da nije u redu ili pak sve.
Nisi trebao to napravit, netko sa mojeg faksa je napravio anketu tipa "koji sprofesor na xy fakuletetu?" i pisali su razni ali i istiniti opisi kao rezulati i zbog toga je cjela moja godina (oko 190 ljudi) patilo na jednom kolegiju koji predaje profesorica koja se uvrijedila na doticnu anketu sa većinom istinitim informacijama i tlačila nas je zbog toga do kraja godine iako vecina nije ni znala da tako nešto postoji :S.
Tjedan dana nakon šta se anketa pojavila na fejsu, pisali smo kolokvij, to što nitko nije dobio preko 10 od 20 bodova je kazna u obliku teškog kolokvija zbog dotične ankete =/. Dobro da nisam išao rješavat taj kviz jer bi onda i ja bio medu ljudima sa rezulatima <.<. Anyway sretno ti bilo s tim zlom :D
Mene bi ovo jako zabrinulo da sam na tvom mjestu
Kazneni zakon "Narodne novine" br. 110/97
KAZNENA DJELA PROTIV ČASTI I UGLEDA
Uvreda
Članak 199.
(1) Tko uvrijedi drugoga,
kaznit će se novčanom kaznom do sto dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do tri mjeseca.
(2) Tko uvrijedi drugoga putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je uvreda postala pristupačnom većem broju osoba,
kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.
(3) Ako uvrijeđeni uzvrati uvredu, sud može oba počinitelja osloboditi kazne.
Kleveta
Članak 200.
(1) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu,
kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.
(2) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je kleveta postala pristupačnom većem broju osoba,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(3) Ako osoba protiv koje se vodi kazneni postupak zbog klevete dokaže istinitost svoje tvrdnje ili opravdani razlog zbog kojeg je povjerovala u istinitost sadržaja kojeg je iznijela ili pronijela, neće se kazniti za klevetu, ali se može kazniti za kazneno djelo uvrede (članak 199.), ili kazneno djelo predbacivanja kaznenog djela (članak 202.).
Iznošenje osobnih ili obiteljskih prilika
Članak 201.
(1) Tko iznese ili pronese nešto iz osobnog ili obiteljskog života drugoga što može škoditi njegovoj časti ili ugledu,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Tko iznese ili pronese nešto iz osobnog ili obiteljskog života drugoga što može škoditi njegovoj časti ili ugledu putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je iznošenje osobnih ili obiteljskih prilika postalo pristupačno većem broju osoba,
kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do jedne godine.
gotov si,kaput,prdnuo u fenjer,otisao u valhalu,
sad vidis da je fakbook zlo, ali nema veze mlad si i oprosteno ti je jos nije kasno za tvoju dusu(mozda)
come to daddy
come
come to daddy
i want your soul
i want your soul
Šta je to face
Iz koje si rupe ti izasa moj sinko,bolje ti je nepiši ništa.
Predaj se policiji.
Ti to ozbiljno
A daj sta si se usra,to te on malo z*jebaje,koda če ti profesori skuzit ko je to napravija,ali možda uopce nedignu paniku oko toga zato sta ce tu taj profesor vidit ko ga mrzi a ko voli pa ce malo drugacije pocet razmišljat.