dali one troše internet promet i ako troše koliko(puno,malo...)?
(oprostite što postavljam glupa pitanja, ali bitno je...) hvala
a msn. jel on troši?
a msn. jel on troši?
jel možda neko zna koliko troši cod2 i cod4
jel možda neko zna koliko troši cod2 i cod4

Mislim da sam negdje procitao da COD4 trosi 20-40MB na sat ovisno o postavkama servera
jel zna tko koliko trosi wow (world of warcraft).. problem je u tome sto nemogu provjeriti... kada nemam internet pa nemogu racunati...
e sad kaki da si internet uzmem.. max adsl od 1GB ili nesto drugo optima mozda...
ali da bude povoljno??
please help
Ne znam tocnu cifru ali znam sigurno trosi manje od COD-a ili CS-a, jako malo.
jel zna tko koliko trosi wow (world of warcraft).. problem je u tome sto nemogu provjeriti... kada nemam internet pa nemogu racunati...
e sad kaki da si internet uzmem.. max adsl od 1GB ili nesto drugo optima mozda...
ali da bude povoljno??
please help
http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/adsl-traffic
kolike su brzine ova dva flat i od 25gb
meni bi bilo dovoljno da ide izmedju 1024/256 kbps i 3072/384 kbps i da je jedno 2gb... koliko to kosta??(mjesecno) ako je preko 100kn onda od 1gb koliko taj kosta??
tnx unaprijed
Znam iz iskustva Crysis mi je trošio 100mb po 1h...
a kolko trosi otprilike call of juarez 1 multiplayer?
a pet miliona mb na 1 sekundu
Zanima me koliko trosi WoW.Imam doma flat Amis i jako sam zadovoljan s njime.170kn mjesecno ukljucujuci i telefon.Brzina je odlicna.Zanima me koliko WoW trosi jer mi treba sad neki za more internet
Zanima me koliko trosi WoW.Imam doma flat Amis i jako sam zadovoljan s njime.170kn mjesecno ukljucujuci i telefon.Brzina je odlicna.Zanima me koliko WoW trosi jer mi treba sad neki za more internet
E, ako nemožeš na moru, sa svim tim curama, plažom,zabavama izdržat bez WoW-a, onda nek sve ide u neku stvar...
E, ako nemožeš na moru, sa svim tim curama, plažom,zabavama izdržat bez WoW-a, onda nek sve ide u neku stvar...
Koliko god ne volim ove "preaching" postove, s ovim se slažem u potpunosti.
koliko troši H.A.W.X zna li neko
ali da bude povoljno??
please help
uzmi si flat