Mozilla 17 nekad radi nekad ne.

poruka: 9
|
čitano: 2.040
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok, imam problem u zadnjih par tjedana s mozilla preglednikom. (Navikao sam na njega i ne želim prelaziti na druge.)

Nekad radi oke a nekad moram nekoliko puta ponovno pokrenuti google da bi ga otvorio a kada pretražujem pomoću njega neće mi kao prije pri upisivanju ponuditi sadržaj koji tražim a niti išta otvara kada stisnem Pretraži.

Mislio sam da je do interneta pa sam slao upit Iskonu da provjeri i rekli su mi da je sve oke.

Onda sam probao sa IE i tamo radi sve oke.

Ali netko možda zna u čemu je problem?

Mislim da se to dešava od kad je mozilla napravila update na v.17

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Mozilla 17 nekad radi nekad ne.

To je do tebe jer meni v17 radi bez ikakvih problema. Probaj obrisati profil od firefoxa tj. napravi novi.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina

Nebi bilo loše da pretražiš računalo s anti-virusom, i tako tim programima.

potom ponovno instaliraj firefox :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam se ni sjetio da reinstaliram mozillu. Upravo stavita nova.

Daj mi recite kako maknuti otvorene tabore sa vrha prozora dolje ispod "New Bookmarka" kako je bilo prije uvijek u starima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Mozilla 17 nekad radi nekad ne.
B4sic! kaže...

Nisam se ni sjetio da reinstaliram mozillu. Upravo stavita nova.

Daj mi recite kako maknuti otvorene tabore sa vrha prozora dolje ispod "New Bookmarka" kako je bilo prije uvijek u starima?

Idi na View pa odmah na Toolbars i makni kvačicu s opcije koju ne želiš da ti se pojavi.

Das Herz hat seine Gründe, die der Verstand nicht kennt !
17 godina
neaktivan

Prije je bilo tamo za uključiti opciju da tabovi budu između Navigation Toolbar i Bookmarks Toolbar ali na novome to nemam.

Pod View - Toolbars imam samo Menu Bar, Navigation Toolbar, Bookmarks Toolbar, Add-on Bar i Costumize ništa više.

A treba mi nešto kao što IE ima "Show tabs on separate row"

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Skini si ekstenziju Tab Mix Plus. Tamo imaš opcije za namjestiti što želiš s tabovima itd.

Das Herz hat seine Gründe, die der Verstand nicht kennt !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni je ff počeo štekati nakon updatea, iako su svi addonsi bili kompatibilni, a računalo pregledano da nema virusa i spaywera, stalno mi se rušao. Nakon toga je došla nova zakrpa i s time je manje se rušala, sada sa najnovijom zakrpom nikako se ne ruša, a prije je stvarno išlo na živce, jer se rušao ff svakih par minuta. :S

Zato preporučam da se update napravi, nakon što izađe nova stabilna verzija, a ne svaki put kad oni objave update.

http://robotower.com/

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se nije rušio kada sam nadogradio na ver. 17, nego kad u google upisujem neki pojam ništa mi ne nudi kao što je prije (na  IE normalno to radi nudi moguće tražene pojmove).

Otvaranje bookmarks stranica ili neke koje upišem otvara sasvim normalno.

Dosta koristim google i sad moram na dva preglednika raditi i to me živcira.

Virusa nemam jer windowsi su prije koji tjedan friško stavljeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice