Zna neko dal se placa pdv i carina ako se naručuje sa tog webshopa?
Mobicity.com.uk - vaša iskustva
- poruka: 423
- |
- čitano: 89.360
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ne plaća se, jer se podrazumijeva da smo platili EU carinu tj pdv kad dobijamo pošiljku s mobitelom unutar EU.
Evo taman idem naručit oneplus one, koja je šema sa ovim giftcard codom? ima li tko? da se maksimalno iskoristi :D
da li im je itko slao na popravak?
kako/kojom službom, koliko treba vremenski da stigne do njih, i cijena poštarine?
Ja baš mislio Xiaomi Mi3 ali je Out of stock :/
EDIT: naručen danas, nadam se da bude uskoro poslan ;)
reci kad ti stigne
za nekih 10 dana budu imali na lageru...
Weeeee, rekli su idući tjedan, a sad dobim mail da je shipped
Meni takoder danas poslan jedan mi3 :)
Upravo narucio Asus Zenphone 5 16GB. Zasada mi se stranica dopada, jako brzi su im ovi supportovi.
za dobrih 80 kunuća je narasla cijena Mi3, mislim zahvaljujući najviše nama Hrvatima (i susjedima afkors)
Jeli su još nekome tražili ovo i koliko dugo je trebalo da to riješe?
Ja sam platio paypalom i nakon pola sata je narudžba verificirana i čeka da je zapakiraju i pošalju
Naručio bi i ja Nexusa 5 sa mobicity... cijena je ona niža na stranici Ex VAT: £225.99 ?
Naručio bi i ja Nexusa 5 sa mobicity... cijena je ona niža na stranici Ex VAT: £225.99 ?
Da.
UPOZORENJE svima onima koji kupuju Xiaomi i slične kineske mobitele, izgleda da dolaze sa instaliranim softverom koji šalje podatke u kinu potajce.
jel itko uspio iskoristit onaj kod CF15, ja dodam mob + 2 stvarčice u košaru, ali ne priznaje ga
Jeli su još nekome tražili ovo i koliko dugo je trebalo da to riješe?
i dalje ništa. Mislio sam da je bio vikend, pa eto, riješit će to u ponedjeljak, ali ništa od toga još.
A čini mi se kao jednostavna stvar, i sami su mu rekli da to obično riješe za jedan dan. Kontaktirao sam i danas preko live chata i kažu da čekam. Jesu još koga osim mene pitali preslike dokumenata i koliko dugo je trebalo da vam to riješe?
Taj telefon je out off stock još od isusa krista.
Zato sam i odustao od njega.
Ali prije toga nije bio dostupan još od doba kralja tomislava..
netko je već postavio pitanje o hr meni-u.... da li se može, ukoliko mobitel nema, instalirati hr meni....
zanima zbog tipkovnice, pliz da netko odgovori...
Kak funkcionira garancija za mobove naručene mobicity-a?
Konkretno za Nokije?
Prilikom registracije dali treba sta staviti u rubriku country/state/province ?
Kak funkcionira garancija za mobove naručene mobicity-a?
Konkretno za Nokije?
tako da mobicity daje svoju garanciju koja traje 12 mj i ako mob krepa trebas ga slati njima u englesku. U Hrvatskoj ne priznaju tu garanciju
Prilikom registracije dali treba sta staviti u rubriku country/state/province ?
ja nisam, sve je proslo ok
Naručen asus zenphone, nije očito plaćen pdv njihov jer je naplaćena manja cifra na kartici, dostava besplatna, nevjerojatno zadovoljan cijenama i stranicom. Sad još samo pričekat shiping i dostavu al čujem da su svi prezadovoljni da brzo ide.
Tako sam i ja :D