Message from Webpage: Out of memory at line:1

poruka: 6
|
čitano: 2.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Pozdrav svima. Ne znam da li je ovo pravo mjesto za ovakvu temu koja i nije neka tema ali što mogu, treba mi dodatno pojašnjenje za moj problem. 

Koristim IE 8 i od sinoć imam problema s otvaranjem meni jedne od omiljenih stranica  www. techno 360.in.  Naime stranica se teško ili nikako ne otvara, a kada se to i desi iskače poruka kao u naslovu teme. Koristeći portable verziju Firefoxa 3.6.3. stranica se isto malo teže otvara ali poslije je sve u redu. 

Zanima me, da li netko od Vas ima ili je imao sličnih "problema", te da li je to bug browsera ( IE 8 ) ili greška na tim stranicama koja će se u budućnosti ispraviti ili možda i neće pa ću zbog toga morati prijeći na Firefox koji mi nekako baš i ne leži previše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 11:36 (BlackFoot).

0 0 hvala 0
17 godina

evo sad sam ja bio na tvoj stranici i otvorio sam je bez problema...koristim linux i chromium, otvorio sam je i sa firefoxom i sa operom ali se ucitala uredno...znaci da je nesto do IE kod tebe...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

probao sam s ie 7 i vuče procesor na 100 posto,ne možeš ni zatvorit normalno stranicu..
pređi black na firefox , naviknućeš se brzo a i sigurnije je..
pozdrav..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 12:48 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Message from Webpage: Out of memory at line:1
seneka kaže...

probao sam s ie 7 i vuče procesor na 100 posto,ne možeš ni zatvorit normalno stranicu..
pređi black na firefox , naviknućeš se brzo a i sigurnije je..
pozdrav..

Ma da opterećenje procesora je ogromno. Nisam ni primjetio dok ti ovo nisi napisao. Prelazim na Firefox. Trebati će malo vremena za privikavanje te instalirati i WOT, RoboForm i neke druge dodatke ali valjda nema toliko bugova kao IE. Možda je i greška u scriptama ili nečem drugom na samoj stranici, no nema veze. Često je posjećujem i ne da mi se zbog nje stalno koristiti portable verziju Firefoxa.

16 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

Ma da opterećenje procesora je ogromno. Nisam ni primjetio dok ti ovo nisi napisao. Prelazim na Firefox. Trebati će malo vremena za privikavanje te instalirati i WOT, RoboForm i neke druge dodatke ali valjda nema toliko bugova kao IE. Možda je i greška u scriptama ili nečem drugom na samoj stranici, no nema veze. Često je posjećujem i ne da mi se zbog nje stalno koristiti portable verziju Firefoxa.

..evo sad sam na drugom kompu, potpuno ista stvar s ie,a firefox normalno otvara..cpu normalan
   s ie imam čak i probleme na forumu,mislim da nećeš požaliti ako se prebaciš na firefox

15 godina
protjeran
seneka kaže...

..evo sad sam na drugom kompu, potpuno ista stvar s ie,a firefox normalno otvara..cpu normalan
   s ie imam čak i probleme na forumu,mislim da nećeš požaliti ako se prebaciš na firefox

Prešao na Firefox po defaultu. Ne da neću požaliti već sam prezadovoljan u ovih prvih par sati korištenja. Žao mi je samo što sam se godinama mučio sa IE i nekako izbjegavao ovaj odlični browser. Pa za Firefox ima toliko odličnih dodataka, a o brzini u odnosu na IE da i ne govorim. Pozdrav i još jednom hvala na svemu napisanom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice