dali ste znali da je Maxthon Browser dosta brz brži od google chrome skinite i probjate pa javi te na forumu kakva su vam iskustva ovaga Maxthon Browser
dali ste znali da je Maxthon Browser dosta brz brži od google chrome skinite i probjate pa javi te na forumu kakva su vam iskustva ovaga Maxthon Browser
Nije loš
Prije bih ga koristio nego google chrome
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Maxthon koristi Trident ili WebKit. Nije mi jasno kako moze biti brzi od Chromea ili IE-a :D
Deco sta vi uopste merite kada kazete da vam je neki browser brz ili spor? 
Odmah na početnoj stranici našao
Reklame su jedno a realnost drugo. Mene ne zanimaju pamfleti nego konkretni argumenti koji stoje iza takvih tvrdnji.
EDIT: citam sada malo, imaju nekakve svoje vlastite modifikacije u webkitu, svejedno drzim da je 200% malo prenapuhana tvrdnja.
Odmah na početnoj stranici našao
Reklame su jedno a realnost drugo. Mene ne zanimaju pamfleti nego konkretni argumenti koji stoje iza takvih tvrdnji.
Isprobaj ga pa se uvjeri 
Koristio sam ga prije par mjeseci i svidio mi se.
Koristio sam ga prije par mjeseci i svidio mi se.
Meni ovaj Chrome ždere ram,a nemogu to nikako smanjit
Kako napravit da kad kliknem home gumb da mi ne otvara novi tab?
Isprobaj ga pa se uvjeri 
Ne znam kako bih to mjerio buduci da ja uopce ne primjecujem razlike u brzini modernih browsera. I Opera, i Chrome, i IE, i Firefox mi svi rade perfektno.
Na HTML5 testu je bolji od chromea
http://www.maxthon.com/blog/maxthon-3s-desktop-browser-bests-chrome-and-all-other-competitors-on-html5-support-achieves-the-highest-score-on-html5test-com/
Na HTML5 testu je bolji od chromea
A to je ono, velika stvar, zar ne? Odmah se primjeti cim pokrenes browser :D
Mislim, nemoj me krivo shvatiti, lijepo je to, ali mislim da se previse trudis prikazati ga kao nesto wow i preuvelicavat svaku sitnicu koja ga razlikuje od ostatka ekipe. Ako se ne varam vec si i prije bio tako zaluden nekim browserom, cini se da bas volis sve sto je novo i neisprobano. 
Kako napravit da kad kliknem home gumb da mi ne otvara novi tab?
Cini se nikako, pa ni putem addona. Ili sam ja jednostavno corav i ne vidim opciju...
Nakon kratkog druzenja sa browserom zakljucak je slijedeci, natrpan je svime i svacime poput Opere meni se takav pristup ne svida, ali eto ima kome se svida :D
Brzina je ok ali koji browser danas nema ok brzinu?
Definitivno sam prešao sa Chroma na Maxthon, sinhronizacija favorita između Maxthona na laptopu, potrable Maxthona na stiku kojeg nosim i Maxthona na mom prastarom androidu radi savršeno.
Da malo podignem, temu, stavil ga gore, i mogu reć da sam zadovoljan, brz je, a memorije ždere dost manje neg FF, zasad ostajem na njemu, praktički ima sve u njemu, ono kaj mi treba.. Jedino malo mouse gestures, šteka, al to se nadam da bu riješili u nadolazećim updejtima..
maxthon je cloud browser,koliko je bezbedan u odnosu na chrome ili neki drugi?Neki test o bezbednosti?Dali je bezbedan za bankarske transakcije.Vasa iskustva...
Maxthon je dobar ali nekako mi je draži AVANT
Nekako su mi draži poznati browseri, posebno Chrome
dobar browser, koristim ga paralelno sa chromom, ima ugradjeno mouse gestuers, popup video, dobre rezultate na html5 testu.. jedna od mana je da se ne moze izvuci new tab kao poseban prozor za nekakav multitasking
Kako da prebacim sve svoje bookmarksove iz google chrom-a ovdi na maxthon?
Kako da prebacim sve svoje bookmarksove iz google chrom-a ovdi na maxthon?
desni kut gore u browseru tools-import/export user data-import-chrom
Još jedno pitanje... da li ima koji program tj. ekstenzija za maxthon da blokaje reklame i popupe tipa... adblocker i to?
Još jedno pitanje... da li ima koji program tj. ekstenzija za maxthon da blokaje reklame i popupe tipa... adblocker i to?
popup blocker je ukljucen automatski, postoji Flash Block exstenzija, a sa Ad Hunterom se mogu blokirati nepozeljene reklame.
pa malo nisam siguran o bezbednosti,ipak nekako mi chrome daje vise poverenja jer placaju grdne pare ako ga neko hakne.
pa malo nisam siguran o bezbednosti,ipak nekako mi chrome daje vise poverenja jer placaju grdne pare ako ga neko hakne.
mislis zato sto su podaci u oblaku? a kod chroma je to jedan od nacina reklamiranja
.
Super je browser. Ja ga koristim jedno 6 mjeseci i vec sam se navikao. Nisam primijetio neke posebne mane osim sto nekad nece da ucita pdf stranicu, ali kada se ista stranica otvori npr. chromu onda i na maxthonu procepi. U zadjne vrijeme nece da se ucitaju pravilno posljednje stranice pojedinih tema na forumu. Stvarno ne znam do cega bi moglo bit. Na chromu normalno ucitava
Ne znam kakav je sad (vjerojatno Chromium clon, dakle loš ne može biti), ali sjećam se tog "browsera"
još dok je bio "shell" za IE.
moze li se dodati wot i adblock plus kao u ostalih preglednika ?
Ja sam ga danas isprobao i radi super, firefox i chrome su mi malo malo blokirali, ovaj radi savrseno, bas sam danas trazio novi browser izludili me stari i naletih na ovu temu :) plus za Maxthon!