Koliko treba cekat da dode oprema nakon potpisivanja ugovora?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi kod kojeg ISP-a, ali večinom oko tjedan-dva
Dolazi za par dana.Vjerojatno si već dobio šifre i lozinke.
Ma nisam, rekli su mi da ce me nazvat, a sta se tice ISP-a ako se pod to misli na lokaciju u splitu sam.
Ma uzeo sam ovo jer imam bnet, kod kojega je veza nekvalitetna, preopterecena nestabilna i nemogu igrat online igre..vec sam zivce izgubio
Inace ISP ti se ne odnosi na lokaciju, ISP je pruzatelj internet usluga tj Internet Service Provider
Sto se tice dolaska opreme zavisi,ako si bio na bnetu i sada recimo hoces t-com,sikon,optima... trebat ce malo duze ako se kompletno prebacujes kod njih,inace obicno oprema dode za nekih 3 tjedna dok lozinku dobijes prije,recimo kod optime dobijes lozinku i do tjedan dana prije,sve u svemu nekih 3 max bi ti trebalo doci.Pozz
Inace ISP ti se ne odnosi na lokaciju, ISP je pruzatelj internet usluga tj Internet Service Provider
Sto se tice dolaska opreme zavisi,ako si bio na bnetu i sada recimo hoces t-com,sikon,optima... trebat ce malo duze ako se kompletno prebacujes kod njih,inace obicno oprema dode za nekih 3 tjedna dok lozinku dobijes prije,recimo kod optime dobijes lozinku i do tjedan dana prije,sve u svemu nekih 3 max bi ti trebalo doci.Pozz
Uh, tri tjedna puno mi je to, nadam se da ce prije doci, previse me zivcira ovaj bnet.