MaxADSL zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MaxADSL

Koliko treba cekat da dode oprema nakon potpisivanja ugovora?

0 0 hvala 0
17 godina
MaxADSL

ovisi kod kojeg ISP-a, ali večinom oko tjedan-dva

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 21:20 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: MaxADSL
ford eleanor kaže...

Dolazi za par dana.Vjerojatno si već dobio šifre i lozinke.

Ma nisam, rekli su mi da ce me nazvat, a sta se tice ISP-a ako se pod to misli na lokaciju u splitu sam.

Ma uzeo sam ovo jer imam bnet, kod kojega je veza nekvalitetna, preopterecena  nestabilna i nemogu igrat online igre..vec sam zivce izgubio

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 21:35 (LVL).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxADSL

Inace ISP ti se ne odnosi na lokaciju, ISP je pruzatelj internet usluga tj Internet Service Provider

Sto se tice dolaska opreme zavisi,ako si bio na bnetu i sada recimo hoces t-com,sikon,optima... trebat ce malo duze ako se kompletno prebacujes kod njih,inace obicno oprema dode za nekih 3 tjedna dok lozinku dobijes prije,recimo kod optime dobijes lozinku i do tjedan dana prije,sve u svemu nekih 3 max bi ti trebalo doci.Pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: MaxADSL
Delusion kaže...

Inace ISP ti se ne odnosi na lokaciju, ISP je pruzatelj internet usluga tj Internet Service Provider

Sto se tice dolaska opreme zavisi,ako si bio na bnetu i sada recimo hoces t-com,sikon,optima... trebat ce malo duze ako se kompletno prebacujes kod njih,inace obicno oprema dode za nekih 3 tjedna dok lozinku dobijes prije,recimo kod optime dobijes lozinku i do tjedan dana prije,sve u svemu nekih 3 max bi ti trebalo doci.Pozz

Uh, tri tjedna puno mi je to, nadam se da ce prije doci, previse me zivcira ovaj bnet.

17 godina
neaktivan
MaxADSL
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice