ovako dakle.. imam paket od 15 GB i presao sam dva bloka, znaci imam 16 i nesto sito GB.
i sada ako prebacim na flat , hocu li na kraju mjeseca platiti flat paket ili ovak od 15 gb i dodatne blokove?
ovako dakle.. imam paket od 15 GB i presao sam dva bloka, znaci imam 16 i nesto sito GB.
i sada ako prebacim na flat , hocu li na kraju mjeseca platiti flat paket ili ovak od 15 gb i dodatne blokove?
da, platit ces sada ovo, a tek od slijedeceg mjeseca ce ti poceti flat
ok, hvala.
Da platit ces jos ta 2GB
A od sljedeceg mjeseca ti je flat ako se sada prebacis
EDIT: Gledao sam drugu temu pa me preduhitrio
da, to sam i ja mislio.. nesto sam citao kod t-coma i malo su me zbunili.. hvala, hvala
Ako ti je dosta nekih 20etak gb/mjesecu onda kad pocne skolska godina mozes pitati u skoli ucitelja/profesora iz informatike za besplatni internet promet
Znam da je kod nas u skoli profesor pitao svake godine tko hoce te gb
Inace se dijeli oko 1GB ali u nasoj skoli je uvijek ostalo viska pa se dijelilo cak do 10 GB
O toj akciji mozes saznati ovdje
Od 01.07.2010. promjene MAXadsl paketa realiziraju se po izmijenjenim pravilima. Dosadašnje pravilo po kojem je odabrani paket aktivan od sljedećeg mjeseca promijenjeno jesljedeći dan. Izaberete li danas promjenu paketa, isti će vam biti aktivan već od sutra! pa sada odabrani paket postaje aktivan odmah
Paket možete promijeniti jednom u 30 dana tj. između dva zahtjeva za promjenom MAXadsl paketa mora proći najmanje 30 dana.
Mjesečna naknada za odabrani paket prometa računa se proporcionalno tj. prema broju dana koliko je odabrani paket u tekućem mjesecu bio aktivan.
Ovo piše na t-comovim stranicama
i sto onda na kraju.. ako aktiviram flat, platit cu 159 kn ili ?
i racunajte da sam potrosio 16, 98 GB