MaxADSL nedoumica

poruka: 8
|
čitano: 2.868
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MaxADSL nedoumica

Namjeravam uzeti MaxADSL FLAT uz ugovornu obvezu 12 mjeseci, ali vidim da je Samoinstalacija i Modem uz ugovornu obvezu 24 mjeseca.

Pa me zanima: 1. Da li to znači da sam obvezan biti na T-Com-u dvije godine ?

2. Da li bi bila bolja solucija da uzmem Samoinstalaciju bez ugovorne obveze i da kupim sam router recimo D-Link DIR-615 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MaxADSL nedoumica

1. ukoliko prekineš uslugu prije isteka uguvornog roka (2 godine) plaćaš punu cijenu uređaja.

2. ovisi da li se može bez njihovog routera ostvariti konekcija i usluga.

Lijep pozdrav ;)
15 godina

Koliko sam ja to shvatio na 24 mjeseca se obvezuejs na ADSL uslugu, a 12 mjeseci se obvezujes na FLAT promet., nakon 12 mjeseci mozes se prebacit na drugi promet (moze i neki drugi od t-coma a moze i od nekog drugog operatera) ako zelis...ali i dalje moras bit na t-com adsl-u jos dodatnih 12 mjeseci.

A pod 2 to sve ovisi o vlastitim preferencijama.

15 godina
Dado_ZG78 kaže...

1. ukoliko prekineš uslugu prije isteka uguvornog roka (2 godine) plaćaš punu cijenu uređaja.

2. ovisi da li se može bez njihovog routera ostvariti konekcija i usluga.

Moze bez problema, samo naravno treba paziti na annex modema.

15 godina
MaxADSL nedoumica

1. ako se prekine ugovor prije isteka plaća se naknada T-COM-u

2. NE ako si novi korisnik - ja sam pitao da li se može uzeti samo Username i Pass ali mi je rečeno da mi kao novom korisniku ne mogu omogućiti ADSL na liniji ako ne uzmem njihov modem, tj Samoinstalacijsk ipaket. To znači da ako ne želiš potpisati ugovornu obvezu na 24 mjeseci moraš platiti 800+ kn za njihov ADSL modem (Samoinstalacijski paket).

Možeš dobiti samo svoj Username i Pass, ali onda možeš pristupati internetu samo na mjestima gdje već postoji instalacija ADSL-a (npr. kod prijatelja koji ima ADSL, ali se spojiš sa svojim podacima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomGun kaže...

1. ako se prekine ugovor prije isteka plaća se naknada T-COM-u

2. NE ako si novi korisnik - ja sam pitao da li se može uzeti samo Username i Pass ali mi je rečeno da mi kao novom korisniku ne mogu omogućiti ADSL na liniji ako ne uzmem njihov modem, tj Samoinstalacijsk ipaket. To znači da ako ne želiš potpisati ugovornu obvezu na 24 mjeseci moraš platiti 800+ kn za njihov ADSL modem (Samoinstalacijski paket).

Možeš dobiti samo svoj Username i Pass, ali onda možeš pristupati internetu samo na mjestima gdje već postoji instalacija ADSL-a (npr. kod prijatelja koji ima ADSL, ali se spojiš sa svojim podacima)

Ovo nisam znao. Dosta sam puta ljudima stavljao drugi modem (kupovni iz ducana) ali uvijek na vec postojecu instalaciju. Stvarno nisam znao da nije moguce aktivirati adsl ako nemas njihov modem barem u startu. Da li je problem u modemu, ili u njihovj samovolji?

jer ako je samo zbog modema onda mozes od frenda/susjeda posudit modem na 5 min, samo da se tebi inicijalizira adsl i onda im ga vratis (naravno svoje podatke ubacis i kasnije vratis njegove) i tad spojis bilo koji drugi modem.

15 godina

Nije do modema, već ne dozvoljavaju aktivaciju ADSL usluge na novoj liniji bez kupnje samoinstalacijskog paketa.

15 godina

Prasci

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice