Maxadsl brzina skidanja

poruka: 11
|
čitano: 4.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Maxadsl brzina skidanja

ee ovako imam problem sa brzinom skidanja..znači imam t-com-ov paket maxadsl 15GB 4mb/s.....a brzina skidanja rijetko prelazi 130kb/s i to me strašno živcira jer mi zaustaje svakih 5sec kad gledam video s youtuba...sad  me zanima kako da to riješim??kako da povečam brzinu?

Dokaz: http://www.speedtest.net/result/1106855045.png

0 0 hvala 0
16 godina
Maxadsl brzina skidanja

Možda ti neki programi u pozadini koriste bandwidth, nez probaj u task manageru ugasiti sve procese koje možeš

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Maxadsl brzina skidanja

Ucini ovo sto je lovac rekao,ako neuspije probaj ugasit/upalit ruter ako i to neuspije zovi 0800 9000

14 godina

Jesi prije imao punu brzinu? 5MBps ili se to unazad nekog vremena dogodilo?

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan
Maxadsl brzina skidanja

ugasil sam večinu procesa al je opet sporo i probal sam ugasit/uključit ruter opet isto...

nikad nije bila puna imam maxadsl vise od godine, brzina nikad nije prelazila 150kb/ps...:(

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
passat_w8 kaže...

ugasil sam večinu procesa al je opet sporo i probal sam ugasit/uključit ruter opet isto...

nikad nije bila puna imam maxadsl vise od godine, brzina nikad nije prelazila 150kb/ps...:(

Obavezno zvati 0800 9000 pitat ce te na kome je internet (bice na tvoga staroga),koji je router (dlink,speedtouch) ako budu mogli rijesiti rjesit ce ti preko telefona ako ne prijavit ce kvar onda ce ti doci neki "mestar" u tebe doma i gledat ruter.Imas 4mb brzinu to znaci da bi trebao skidati oko 480kb/s,placas tu brzinu tako da se imas pravo tu zaliti.  Obavezno ih zazovi nemas sto izgubiti.

14 godina
neaktivan
Maxadsl brzina skidanja

Imas do 4Mbit ukoliko mozes primit toliko, u svakom slucaju ih nazovi.

I obavezno provjeri da mozda nemas instaliran Pando Media Booster.

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Maxadsl brzina skidanja

i kod mene zna nekad bit katastrofa i to ovaj i prošli mjesec. Bilo je od 30 - 150 max kb/s. Ne znam sta je ali download je los u zadnje vrijeme. Na speedtestu pokazuje sve normalno - 4mbit/s

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 20:12 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako nikada nije bila puna brzina možda je nešto s hardwerom. Kablovi loši, velika udaljenost spliter/modem, meni je prije vlaga na tavanu pravila problem, štošta može biti. Prvo sam sve provjeri, ali to si još prije godine trebao reagirati. No, najbolje ti njih nazovi, kako su ti već rekli forumaši u prethodnim postovima.

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan
Maxadsl brzina skidanja

ok,onda cu zvat...HVALA SVIMA!!!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Maxadsl brzina skidanja

Mogući uzroci:

1. Zaeb u centrali - nazovi ih, žali se, nek resetiraju liniju

2. Prevelika udaljenost od telefonske centrale - 5+ km?

3. Loša kvaliteta tel. instalacija u kući/stanu

4. Loše spojena telefonska utičnica

5. Loša kvaliteta telefonske linije do kuće (centrala - kuća)

6. Previše korisnika na centrali (jel i susjedi imaju istih problema? Jel brzina tijekom dana očajna a iza ponoći veća od 150kb/s?)

Ima još al trenutno mi samo ovo pada na pamet...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice