također sam dobio isti odgovor..
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.391.938
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio odgovor od Kathy:Thanks for all your suggestions.Možda neki od prijedloga i uzmu u obzir,barem se nadajmo
Dobio odgovor od Kathy:Thanks for all your suggestions.Možda neki od prijedloga i uzmu u obzir,barem se nadajmo
to ti je u prijevodu, "ohladi"... nista od tog lockerza, igrali su do sad dosta bahato i frustrirajuce, pitajte hobotnicu paula kaj ce bit dalje...
jel onda dostavljaju nagrade do nas ili samo u ameriku
jel onda dostavljaju nagrade do nas ili samo u ameriku
Ne dostavljaju nagrade do nas,nego ti pomoću nekakvog aviončića bace iznad države pa ti pošalju kooridinate tvog paketa,prošli put sam za svoju Z-List majcu išao u Karlobag a živim u Zagrebu,sve zavisi gdje ti izbace paket..
Joj,kolko noobova
ja kada gledam tako preko vise tabova onda mogu max 4x gledat video, lol
Meni lockerz pada sve vise u ocima, sad na shopu su smanjili vrijednost bodova, npr psp go je bio 36000otza da bi bio 100% popust a sad je 56000 koji jadnici strasno
Kad sam se lani prvi put prijavio, PS3 je bio 600 ptz.
Meni lockerz pada sve vise u ocima, sad na shopu su smanjili vrijednost bodova, npr psp go je bio 36000otza da bi bio 100% popust a sad je 56000 koji jadnici strasno
to ti je na redeemu bilo, ja pricam o shopu
evo onaj ko ima Optimu lijepo uzme crveni gumb na njihovoj stranici(moras se ulogirati) i brzina neta ti se nezz koliko ubrza al se to placa pa... i traje 1 dan ili tak nest
i opet je 10x sporiji nego net u americi
to ti je na redeemu bilo, ja pricam o shopu
Da a kolko je sad na reedemu, 3600 ptz?
zasto nemogu uc u redeem, barem ono da vidim proizvode i to? pise restocking now...ce biti redeem :D?
pycke imaju 2 redeema za shoppere i 1 klasicni za nas ostale...UZAS!
i pyckama vec traje skoro 4h redeem!
Ah sta ces
seljaci :S
OPET mi piše da nisam u ovom redemptionu??
o yebem mu majku sekula, kakva su to debylna pitanja? jel tako tesko procitati pravila sta ih pisu ovi iz lockerza? jesi kupio sta u shopu? nisi, e pa onda sta se cudis?
i btw. redeem im jos traje...majke mi ako im necu pisati jedno pismo prijetnje jednom, samo da mi jos pukne nesto malo u glavi, pa ce me cut!

evo da se javim nakon dugo vremena...ja sam izgubio volju s lockerzom navraticu tu i tamo da pogledam..videa negledam i cekam sledeci redeem ako neugrabim nista batalim ga za citav zivot
Bok svima, bio sam aktivan nekih prvih 200 stranica pa više nisam. Ali sada sam samo došao provjeriti i čini se da nije bilo promjena, osim nekih grafičkih.
Dođem opet kada SHOP bude otvoren za Europu.
Ni svoje pozadine koje sam ugrabio na zadnjem reedemu nisam dobio XD
nisi jedini, nayebem im se mamice
3. Reedem za amerikance u ovom mjesecu stvarno su pretjerali i onda ce im dozvoliti i da idu i na General reedem. Sto se mene tice dok ne otvore tj. ako ptvore shop za ostatak svijeta pozdravljam se sa Lockerz-om.
3. Reedem za amerikance u ovom mjesecu stvarno su pretjerali i onda ce im dozvoliti i da idu i na General reedem. Sto se mene tice dok ne otvore tj. ako ptvore shop za ostatak svijeta pozdravljam se sa Lockerz-om.
Također
prodajem ili mejnjam za bilošta lockerz acc, sa 7200 bodova, narućivo sam već, i dobio , z-lister sam, jednu četvrtinu videa sam pogledo možda i manje !
bem im sve
ponovo ce imati reedem :S
evo pa neka me brisu ako zele, ionako su shupci
nece te brisat... ja im u odgovorima i psujem i saljem u rodno mjesto vec mjesec i pol, tako da nemas brige
pa šta meni su poslali mail čim sa došo na z listu da su moji inviteovi fake a poznajem svih 20 ljudi koje sam pozvo ja sam im opsovo tako da me razumiju i nikom ništa. Ja se sječam početka lockerza amerikanci su mogli reedemat kad su htjeli u pola dana ako treba stalno je bio reedem a ostatak svijeta ništa samo skupljanje bodova bem im sve.
Itko dobio conf. email..... koja je najvrednija nagrada reedmana?!
i najbolje, neznam tko je ono rekao da kupuje Lockerz checkere pro? .... mislim da perkan ako s ene varam, ako si to ti perkane, jer mozes i meni kupiti jedan?!..naravno dam novce
p.s.- ali tek dok vidim dali rade i dali cete sta reedmati na ovome reedemu ;)