Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.938
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz

također sam dobio isti odgovor..

15 godina
protjeran
Lockerz

Dobio odgovor od Kathy:Thanks for all your suggestions.Možda neki od prijedloga i uzmu u obzir,barem se nadajmo Smijeh

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Dobio odgovor od Kathy:Thanks for all your suggestions.Možda neki od prijedloga i uzmu u obzir,barem se nadajmo Smijeh

to ti je u prijevodu, "ohladi"... nista od tog lockerza, igrali su do sad dosta bahato i frustrirajuce, pitajte hobotnicu paula kaj ce bit dalje... 

15 godina
neaktivan
Lockerz

jel onda dostavljaju nagrade do nas ili samo u ameriku 

cobra,jomb i jamb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jombacija kaže...

jel onda dostavljaju nagrade do nas ili samo u ameriku 

Ne dostavljaju nagrade do nas,nego ti pomoću nekakvog aviončića bace iznad države pa ti pošalju kooridinate tvog paketa,prošli put sam za svoju Z-List majcu išao u Karlobag a živim u Zagrebu,sve zavisi gdje ti izbace paket..

Joj,kolko noobova

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

ja kada gledam tako preko vise tabova onda mogu max 4x gledat video, lol

Meni lockerz pada sve vise u ocima, sad na shopu su smanjili vrijednost bodova, npr psp go je bio 36000otza da bi bio 100% popust a sad je 56000 koji jadnici strasno

Kad sam se lani prvi put prijavio, PS3 je bio 600 ptz.

Sve je moguće...
17 godina
neaktivan
johi bro kaže...
Jari kaže...

Meni lockerz pada sve vise u ocima, sad na shopu su smanjili vrijednost bodova, npr psp go je bio 36000otza da bi bio 100% popust a sad je 56000 koji jadnici strasno

to ti je na redeemu bilo, ja pricam o shopu

16 godina
neaktivan
Lockerz

evo onaj ko ima Optimu lijepo uzme crveni gumb na njihovoj stranici(moras se ulogirati) i brzina neta ti se nezz koliko ubrza al se to placa pa... i traje 1 dan ili tak nest

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 12:25 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

i opet je 10x sporiji nego net u americi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...
johi bro kaže...
Jari kaže...

to ti je na redeemu bilo, ja pricam o shopu

Da a kolko je sad na reedemu, 3600 ptz?

Sve je moguće...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 12:53 (johi bro).
15 godina
Lockerz

zasto nemogu uc u redeem, barem ono da vidim proizvode i to? pise restocking now...ce biti redeem :D?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

pycke imaju 2 redeema za shoppere i 1 klasicni za nas ostale...UZAS!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

i pyckama vec traje skoro 4h redeem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ah sta ces

seljaci :S

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

stigla majica nakon 4 mjeseca :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

OPET mi piše da nisam u ovom redemptionu??

S.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

o yebem mu majku sekula, kakva su to debylna pitanja? jel tako tesko procitati pravila sta ih pisu ovi iz lockerza? jesi kupio sta u shopu? nisi, e pa onda sta se cudis?

i btw. redeem im jos traje...majke mi ako im necu pisati jedno pismo prijetnje jednom, samo da mi jos pukne nesto malo u glavi, pa ce me cut!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
evo stigla mi majica s lockerza od z-list nakon nekih 2-3 mjeseca
Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo da se javim nakon dugo vremena...ja sam izgubio volju s lockerzom navraticu tu i tamo da pogledam..videa negledam i cekam sledeci redeem ako neugrabim nista batalim ga za citav zivot

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Bok svima, bio sam aktivan nekih prvih 200 stranica pa više nisam. Ali sada sam samo došao provjeriti i čini se da nije bilo promjena, osim nekih grafičkih.
Dođem opet kada SHOP bude otvoren za Europu.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ni svoje pozadine koje sam ugrabio na zadnjem reedemu nisam dobio XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nisi jedini, nayebem im se mamice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

3. Reedem za amerikance u ovom mjesecu stvarno su pretjerali i onda ce im dozvoliti i da idu i na General reedem. Sto se mene tice dok ne otvore tj. ako ptvore shop za ostatak svijeta pozdravljam se sa Lockerz-om.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dex3108 kaže...

3. Reedem za amerikance u ovom mjesecu stvarno su pretjerali i onda ce im dozvoliti i da idu i na General reedem. Sto se mene tice dok ne otvore tj. ako ptvore shop za ostatak svijeta pozdravljam se sa Lockerz-om.

Također

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Lockerz

prodajem ili mejnjam za bilošta lockerz acc, sa 7200 bodova, narućivo sam već, i dobio , z-lister sam, jednu četvrtinu videa sam pogledo možda i manje !

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Another SHOP redemption will be happening this week, chock full of your favorite prizes. There's only a few hours left to qualify, so be sure to spend $1.79 or more in SHOP(excluding shipping and taxes) before 11:59 p.m. tonight!12 hours, 41 minutes ago

bem im sve
ponovo ce imati reedem :S
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo pa neka me brisu ako zele, ionako su shupci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo pa neka me brisu ako zele, ionako su shupci

nece te brisat... ja im u odgovorima i psujem i saljem u rodno mjesto vec mjesec i pol, tako da nemas brige

15 godina
neaktivan

pa šta meni su poslali mail čim sa došo na z listu da su moji inviteovi fake a poznajem svih 20 ljudi koje sam pozvo ja sam im opsovo tako da me razumiju i nikom ništa. Ja se sječam početka lockerza amerikanci su mogli reedemat kad su htjeli u pola dana ako treba stalno je bio reedem a ostatak svijeta ništa samo skupljanje bodova bem im sve.

zumic
15 godina

Itko dobio conf. email..... koja je najvrednija nagrada reedmana?!

i najbolje, neznam tko je ono rekao da kupuje Lockerz checkere pro? .... mislim da perkan ako s ene varam, ako si to ti perkane, jer mozes i meni kupiti jedan?!..naravno dam novce

p.s.- ali tek dok vidim dali rade i dali cete sta reedmati na ovome reedemu ;)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice