Ovako imam 50$ na AlertPay-u i sad me zanima kako da ih potrošim? Tražio sam neke online dućane, ali nemogu ništa naći, a nemogu ni napraviti withdraw niti poslati ček, tako da mi je jedina opcija nešto kupiti!
Ovako imam 50$ na AlertPay-u i sad me zanima kako da ih potrošim? Tražio sam neke online dućane, ali nemogu ništa naći, a nemogu ni napraviti withdraw niti poslati ček, tako da mi je jedina opcija nešto kupiti!
Uf evo pronašao sam napokon :))
www.maodiscount.com
Uf evo pronašao sam napokon :))
www.maodiscount.com
Kako mi se čini ovaj sajt je bio SCAM pošto sad ne radi više od par dana!!!
Naručio sam za 45$ pa me zanima da li mogu ikako te novce vratit na svoj račun?
bježite od takvih shopova tu se prodaje največi kineski shrot! radije povuci pare na karticu ili kupi neki software za te pare, govorim iz iskustva jer sam jednom nešto kupio bože sačuvaj bacio 500kn u vjetar, pola stvari dolazi potrganih uništenih i nit ne rade.
bježite od takvih shopova tu se prodaje največi kineski shrot! radije povuci pare na karticu ili kupi neki software za te pare, govorim iz iskustva jer sam jednom nešto kupio bože sačuvaj bacio 500kn u vjetar, pola stvari dolazi potrganih uništenih i nit ne rade.
Stvar je u tome što mi AlertPay nemože poslati ček ili prebacit novce na karticu, a inače imam pozitivna iskustva iz takvih shopova, pogotovo za everbuying.com jer sam naručivao već oko 5 puta i stiglo mi svaki put u roku od 10 dana...
Kako povraatiti pare na alertpay balance imam isti problem samo sto sam ja narucio nesto za 23$..
Poslao sam mail supportu ali nez hoce li to pomoci ili su pare otisle u pm.
Trebao si javiti meni.Ako imas sta novca reci ja cu ti zamjenit za PayPal u omjeru 1:1 !
Trebao si javiti meni.Ako imas sta novca reci ja cu ti zamjenit za PayPal u omjeru 1:1 !
jebat ga, da sam znao ja bi ti sigurno javio! Stvar je bila u tome da sam imao novce, a samo su mi stajali zabezveze pa sam naručio nešto sa one stranice i eto sad na kraju ostao i bez toga
EDIT: uhuhuhu, samo što sam napisao ovo, išao sam provjerit mail, a kad ono piše da provjerim svoj alertpay jer su mi vratili novce i vidi stvarno pare su gore
*ImHere šaljem ti Pm u vezi zamjene
I meni ce valjda da vrate pare...
Pa cemo da zamjenimo onda.
Nego ljudi jeste u medjuvremenu nasli neku stranicu za kupovinu?
Ja sam mislio kupiti preko jedne stranice i bas kad sam odlucio da potrosim pare oni vise ne primaju alertpay...a ako ovako nastavim sve cu potrositi na ptc stranice...
Preko ovog sajta kupujem 3 godine. Desetak isporuka do sada.Svaki put bez greske.
Evo linka
http://lrapshop.com/index.html?referrer=CNWR_47251379159935