- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procitao sam vec to samo na net.hr-u. Evo LINK da se oni sa manjim znanjem engleskog ne moraju trudit puno da sve razumiju na tom tvom linku.
Za one sa malo manje znanja engleskog kao sto kaze ovaj iznad mene
Nizozemski sud je nalozio vlasnicima Mininove da uklone sve materijale koji su zasticeni zakonom o intelektualnom vlasnistvu ili ce platiti oko 5 milje eura kazne
Za ostale sa malo vise znanja engleskog klikajte na link koji sam stavio na pocetak teme
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meni najdraza stranica,valjda nece nestati
a kvragu to je najbolja torrent stranica :( sad cu morat koristit rapid share
nečeš morat evo the pirate bay oživio i nadajmo se da nikad neče umrijeti kao i mininova al što je tu je ako obje umru ima još torrent stranica nemoj odmah biti žalostan
i rapid share mora filtrirat sadržaj
Ali neće torrent propast dok je Flat-Rate interneta... ne bi to ISP-ovi dopustili, svi imaju koristi od toga...
mislim da je demonoid najbolja ;)
probaoh ali nema pozivnicu
probaoh ali nema pozivnicu
ma znam, ali stalno prati, nekad otvore i sign up :) a ako nabavim pozivnicu dam je tebi ;)
CCC... znam da ce neko rec da sam loša osoba ALI ovo moram koristit da se foliram pred frendovima...
Ovako nesto: "Moja torrent stranica(TPB) je bolja od tvoje(Mininova)!"
Da se vratim na temu: Pa zar se nije to spominjalo jos dosta ranije?
Iskreno koliko se sjecam to o filtriranju(s tim da se tada zapravo govorilo da micu sadrzaj na zahtjev) mi se cini da sam procitao u nekoj od Bugovih kolumni jos u vrijeme TPB-ove presude. Mislim da je tako..
www.btjunkie.org je najaca stranica za torrente ;)
nerazumin te njihove šeme, čua san dosta puta da su "zatvorili" pirate bay ali uvik kad bi ja posjetia stranicu radila bi i moga bi skidat torrente :/
ovako, možda nije svima poznata, ali većina torrent stranica u 1 se nalazi na ovoj stranici
ujedno i btjunkie :)
NEEEEEEEEEE
Pa baš sve torrent stranice
NEEEEEEEEEE
?
NEEEEEEEEEE
?
Nisam baš sve al eto.
ma ti public trackeri su za k****, private rules (iptorrents, torrentleech...)!!!!!!!
ma ti public trackeri su za k****, private rules (iptorrents, torrentleech...)!!!!!!!
da, ja imam demonoid
Malo kad znam mininovu posjetit jer mi je bedas search njihov,zasad sam na 4 privatna torrenta i to mi je dovoljno. BTW demonoid i nije nesto,nemaju pravila za ratio tak da ljude boli ona stvar za druge...