Prvo da se ispričam, ne uništaje windows nego ga usporaje (100% opterecenje procesora)
OS je XP SP3. Svaki čas je procesor na 100%...
ikakvoga riješenja?
Hvala
Prvo da se ispričam, ne uništaje windows nego ga usporaje (100% opterecenje procesora)
ikakvoga riješenja?
Hvala
ikakvoga riješenja?
Hvala
Odeš fino na pajrtnej dot net i tamo pogledaš jel ima kakav NOD32(endless trial) i opa, uz to si sredi Zone Alarm ,imas besplatnu verziju koja je ok,s tim dobivas sasvim solidnu zastitu.
Svaka slicnost sa stvarnim torentima i programima je slucajna
Pokusaj si iskljuciti neke funkcije koje ti nisu potrebne ja uostalom imam kaspersky i radi bez problema sa potrosnjom od 30 mb a procesor u normalnom radu uopce ne guta samo malo kad surfam a imam ukljucen i kaspersky firewall i isto imam sp 3
i ja imam sp3 i kaspersky internet security 7 i sve radi savrseno, a od kad ti se javio taj problem?
Pa problem mi se pojavio odmah nakon instalacije i restarta PC-a, rado bih ga ja maknuo sa systema no PC je toliko usporio da ne mjogu niti otvoriti add/remove :(.
Sada sam na P1i netu, znam rekli bi ste da odem u safe mode i izbrišem, no i on se pokrene (kaspersky).
A windows stvarno ne bih htjeo formatirati, jer je orginal koji je došao sam PC-om. A ja glupan, da prođem jeftinije nisam zahtjevao instalacijski CD...
Ikakvih preporuka?
PS: Znam da za norton postoji program koji ga totalno izbriše, da li postoji slična stvar za kaspersky?
PS v2: Opet sam pogriješio, nije v7 već je internet security 2009 8.0.0.357
Probaj da napravis novi nalog (Account) pa izbrisi kaspersky, ako uopste mozes da dodjes do te opcije.
Rado bih ja to uradio, ali je sve sporo do bola....
Ništa jbg slijedi inst. nelegalnog windowsa