Dali postoji adapter koj bi spojio dva kabla za internet u jedan?
Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ethernet kabel?
Postoji.
Ethernet kabel?
Ako misli na to, nek jednostavno kupi duzi kabal ili ako bas hoce, oguli ih i spoji zice, jednostvano je, po bojama su! :)
Ethernet kabel?
Ako misli na to, nek jednostavno kupi duzi kabal ili ako bas hoce, oguli ih i spoji zice, jednostvano je, po bojama su! :)
Da na taj mislim,imam jedan kabel negdje 15 metara i 15 kablova po 1 metar i sad hocu spojit ovaj od 15 i jedan ovaj od jedan metar i to je cijela prica!
Postoji.
A to je?Neki link?
Postoji.
A to je?Neki link?
Pokušavam naći na Internetu, ali još nisam ništa našao. Uglavnom znam da sam to vidio u Chipoteci, izgleda ovako nekako:
Problem je što ne znam kako se to zove. Adapter možda?Tu stvar imam doma ali za telefonske kabele, ali trebalo bi i postojati i za ethernet.
Dodji u ducan i objasni prodavacu sta ti treba
Hvala svima!
mislim da nije to to
"24K Gold-plated contacts for clear telephone signal of the connection 6P4C/RJ11 sockets for easy installation"
mislim da nije to to
"24K Gold-plated contacts for clear telephone signal of the connection 6P4C/RJ11 sockets for easy installation"
Izgleda da to nije to,uff?
I ako slika odgovara tom adapteru onda mi se i utori cine premalim za Ethernet kabel
I ako slika odgovara tom adapteru onda mi se i utori cine premalim za Ethernet kabel
Tocno tako se i meni cini!
Postoji.
A to je?Neki link?
svako spajanje i produživanje kablova čine određene smetnje pogotovo tel kabela na te ubadalice neš ti kvalitetnog spoja lipo kupi kabel u komadu to ti je najbolje pa kabeli nisu danas skupi
Postoji.
A to je?Neki link?
svako spajanje i produživanje kablova čine određene smetnje pogotovo tel kabela na te ubadalice neš ti kvalitetnog spoja lipo kupi kabel u komadu to ti je najbolje pa kabeli nisu danas skupi
1.Nadam se da je produzeni kabel bolje rješenje od ovog D-linka sta se tice brzine interneta i problema sa povremenim diskonetiranjima??
Mrežni adapter PCI,D-link 54 MBIt
2.Kolko je metar tog kabla?
1.Nadam se da je produzeni kabel bolje rješenje od ovog D-linka sta se tice brzine interneta i problema sa povremenim diskonetiranjima??
Mrežni adapter PCI,D-link 54 MBIt
2.Kolko je metar tog kabla?
- To ti je wireless adapter. Vrlo vjerojatno imaš wlan router pa na taj način eliminiraš potrebu za kablovima općenito. Brzina je 54Mbita i wlan donosi nešto smetnji (ne velike, ali ih ima) pogotovo u usporedbi s kablom. Treba se konfigurirati router i računala kako bi se mreža osigurala (enkripcija)...
- Metar je par kuna (2-3kn) ovisi o kategoriji.
Najbolje je da kupiš kabel u chipoteci koliko ti treba, RJ-45 konektore (dva komada) i nek ti ih odma tamo krimpaju.