Kad će t-com digniti brzine interneta

poruka: 93
|
čitano: 27.979
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kad će t-com digniti brzine interneta
Plahi kaže...

Dostupan je, rekoh prijatelj ga ima, a od mene je 2 km...

Šta da kažem ovima u t-comu? da im kunem mater? hahaha, ne znam što bi drugo pomoglo.......

Problem gore kod vas u Zagorju je T-Šrot mreza, i infrastruktura koja je iz doba Franje Josipa po glavnim gradovima je to jos kak tak ali po ostalim mjestima jad i ćemer.Nevinašce Telefonske linije i centrale kaj drugo, a mozda ti je Ruther u banani isto no ne treba zaboravit da kvaliteta interneta ovisi i o kucnim TEL instalacijama ak su one lose nece bit dobro sigurno a za to T-Šrot nije odgovoran. Rekel si da ti je Iskon dostupan, pa onda nemas kaj cekat ak nemas vise ugovor s T-Šrot fino se prebaci i to je to novcanik ti bude jako zahvalan.Cool

http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_duo/internet_telefon2/vise/narudzba_flat

15 godina
neaktivan

Bome hoće ako ovako nastave, jer nitko ne može predugo trpit sranja..

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1347177
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Plahi kaže...

Dostupan je, rekoh prijatelj ga ima, a od mene je 2 km...

Šta da kažem ovima u t-comu? da im kunem mater? hahaha, ne znam što bi drugo pomoglo.......

Problem gore kod vas u Zagorju je T-Šrot mreza, i infrastruktura koja je iz doba Franje Josipa po glavnim gradovima je to jos kak tak ali po ostalim mjestima jad i ćemer.Nevinašce Telefonske linije i centrale kaj drugo, a mozda ti je Ruther u banani isto no ne treba zaboravit da kvaliteta interneta ovisi i o kucnim TEL instalacijama ak su one lose nece bit dobro sigurno a za to T-Šrot nije odgovoran. Rekel si da ti je Iskon dostupan, pa onda nemas kaj cekat ak nemas vise ugovor s T-Šrot fino se prebaci i to je to novcanik ti bude jako zahvalan.Cool

http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_duo/internet_telefon2/vise/narudzba_flat

E pa to je problem, za raskidanje ugovora bi trebao platiti 500kn!

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1347177
17 godina
Plahi kaže...

E pa to je problem, za raskidanje ugovora bi trebao platiti 500kn!

Onda je drugo bus se strpil dok ne istekne kaj se moze, no nije to samo 500 kn nego im moras isplatit onoliko mjeseci kolko jos imas ugovor ak oces prekinut a to znas i sam kolko ti jos traje ugovor.Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 16:44 (rambox).
15 godina

ja kad prijavim kvar na internetu onda mi monteri obično kažu da su žice stare da sam pre daleko,pa ako mi njima plaćamo pretplatu pa neka onda sve te stare žice po hrvatskoj lijepo promjene i riješit će problem,još kad bi koju paru uložili u centrale mogli bi dignuti brzinu interneta

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo procitao sam cijelu temu i vidim da dosta ljudi ima problema sa t-smečom, ja sam se od njih maka prije 2 3 godina.

Tad sam se prebacio na B-net, nesto je bilo malo problema na pocetku i stalno sam ih zva i pila, ali nedavno na moje čuđenje 

digli su brzinu interenta, prije mi je bilo oko 400kB/s-download(kad bi doslo do 500  ja sretan ko dijete sa čokladomo) i 50kB/s-upload  

A SADA tran tran (bubnjevi xD)

800kB/s(na torrentima 900) i upload oko 90kB/s žegne i 100...

Posto sam zadnjih godinu dana poceo skidat (ogromne količine) sa trackera ovo mi je doslo kao "mesija" 

B-net FTW

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
eXodus kaže...

Evo procitao sam cijelu temu i vidim da dosta ljudi ima problema sa t-smečom, ja sam se od njih maka prije 2 3 godina.

Tad sam se prebacio na B-net, nesto je bilo malo problema na pocetku i stalno sam ih zva i pila, ali nedavno na moje čuđenje 

digli su brzinu interenta, prije mi je bilo oko 400kB/s-download(kad bi doslo do 500  ja sretan ko dijete sa čokladomo) i 50kB/s-upload  

Posto sam zadnjih godinu dana poceo skidat (ogromne količine) sa trackera ovo mi je doslo kao "mesija" 

B-net FTW

eh kad bi bar bio dostupan kod mene 

ja mogu sam amis i t-com sa kojim mi ovaj mjesec istice ugovor 

btw kakav je amis 

http://asukaanime.weebly.com
17 godina
neaktivan
eXodus kaže...

B-net FTW

Otprilike ista stvar i kod mene, od kad sam prije 2,5 godine uteka od T-shita i preša na 3D paket B-neta preporodia sam se !

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

btw kakav je amis 

Onda se odma na Amis prebaci kaj drugo, znatno je jeftiniji normalno to je 2u1 Flat paket Internet+Telefon i Upload je samo dva puta veci prava sitnica.CoolNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 17:03 (rambox).
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
eXodus kaže...

B-net FTW

btw kakav je amis 

cuo sam ako uzmes kod amisa tv da ti puste full pipu koliko ti ide

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
16 godina
protjeran

odlicno 

mislim da cu uzet 3 u 1 paket 

samo jel to problem se prebacit ?

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prepusti sve njima. Potpišeš papire i u roku mjesec dana urade sve. Ja sam to odradio s Iskonom. Napomeni kod potpisivanja sve usluge koje koristiš jer će ti inače ostaviti neku i uredno isporučivati račun (kod mene MaxTV, bez MaxADSL-a i Telefona). Živo ludilo, ali na kraju sam se ja smijao i još se drug Mudri ispričao pismom.

16 godina

De šta je ovo jbt sve usporeno,youtube nesmijem otvorit video da ne bi zastekalo sta drugo..Brzina drasticno pala.Jel to do mene ili do mjesne centrale?:S

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za te brzine cete jos cekati dugo dugo jer moraju prvo veliku lovu pobrati pa onda ce mozda dignut brzine..ja sam imo t-com internet i telefon i stalno sam ih moro zvat jer su im instalacije u banani i kad pada kisa onda mi zice oksidiraju na telefonskom stupu gdi je njihova kutija i napravio sam prigovor za to sve i raskinuo sam ugovor 6 mjeseci prije nego sta je isteko ugovor od 24 mjeseca..od tad sam na optima telekomu i placam 2 mb + flat 80 kn a telefon malo vise od 120 kn i zadovoljan sam vise nego kod t-coma...iste su instalacije od t-coma al optima radi na svojim instalacijama tako da se nadam da ce brzo doc i do mene da dignem si malo brzinu :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ray_OGF kaže...

De šta je ovo jbt sve usporeno,youtube nesmijem otvorit video da ne bi zastekalo sta drugo..Brzina drasticno pala.Jel to do mene ili do mjesne centrale?:S

jel netko zna zasto se u posljednje vrijeme na youtubeu ocajno sporo ucitavaju videa.prvo moram pauzirati i cekati da se video ucita i onda pustiti video

prije je islo normalno

17 godina
protjeran
JokeKralj kaže...

oni stvarno ne kuže da taj max tv počea ljudima dizat živce te da će radi njega počet gubiti ljude na internetu , televiziji i na telefonu... to ne izgleda puno ali meni otac mjesečno plati net 160 , telefon 250 i svoj telefon na preplati jedno 200 ( prije je bilo oko 500 dok smo bili u flex obitelji i više) i sad tih 610 kn (najmanje) pomnoži s par tisuća korsnika šta bi promjenili pružatelja usluge ... Lako se skupi ogromna cifra...Hvalin te Bože šta san odgovoria starog da kupi maxtv

a ne znam baš koliko to njih dira.

oni su jedini u mogućnosti dovuć internet u svaku pripi*dinu pa im teško netko može bit konkurencija, zato se tako i ponašaju.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
odjavljen
Plahi kaže...
Danijel14 kaže...
Plahi kaže...

I jesi li prijavio svoj problem T-comu? Možda je problem lako rješiv (imao sam sličan problem i t-com ga je otklonio)

Kako, što da im kažem? Može i na pp...

Ja sam zvao i rekao da mi brzina često varira (a varirala je) i da puca veza. Došao tehničar, mjerio brzinu u kući i vani na tel.stupu od kojeg ide kabel prema meni, zaključio da ne valja nadzemni vod. Drugi dan (da, drugi dan) došla ekipa, zamijenila kabel i od onda nemam problema: brzina 100%, pucanje nestalo (kasnije sr.ao modem ali su mi i njega zamijenili)

Nemam 14 godina
16 godina
neaktivan

Evo e-mail od T-Coma:

-- Postovani, vezano na Vas upit, na nadogradnju prvenstveno utjecu gradjevinski i tehnicki uvjeti, provjera i ostali infrastrukturalni zahvati te situacija na samom terenu. Zelimo napomenuti da T-Com neprekidno radi na poboljsanju kvalitete pruzanja usluga, kako bi omogucili i Vama i ostalim pretplatnicima sa istim zahtjevom, sto skorije rjesenje ovog problema. Precizan rok izvrsenja nazalost nismo u mogucnosti dostaviti iz razloga sto ne bismo zeljeli da nasa obecanja prolongiraju moguca nepredvidjena dogadjanja. Nastavno na Vas e-mail, u ovom trenutku ne raspolazemo informacijama o eventulanim promjenama brzina i cijena Maxadsl usluge. Sve eventualne izmjene u pruzanju Maxadsl usluge bit ce objavljene putem javnih medija.

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 21:07 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stvar je kod nas što smo narod šta očito nema volje napraviti promjenu nego prihvatiti onako kako je... I da nas j*be crnac s k*rcem od 40 cm mi bi to hvala bogu prihvatili ka realnost :/ ... Je da iden offtopic s načinom kako ide u našoj državi...

Šta se tiče same teme skužija san da i mi dobijemo bmwa (optiku na korištenje) đabe nam je kad će imati blokadu možda 40 posto veća brzina...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...

stvar je kod nas što smo narod šta očito nema volje napraviti promjenu nego prihvatiti onako kako je... I da nas j*be crnac s k*rcem od 40 cm mi bi to hvala bogu prihvatili ka realnost :/ ... Je da iden offtopic s načinom kako ide u našoj državi...

Šta se tiče same teme skužija san da i mi dobijemo bmwa (optiku na korištenje) đabe nam je kad će imati blokadu možda 40 posto veća brzina...

To je tako, jer mi smo narod koji nikad nije izasao iz krize (vec 50, 60 godina) ... Mi  ni neznamo kako to "bolje" izgleda i uopce se ne pokusavamo borit... Izlanuo se

T-com je monopol i sta njega boli KU*AC za neku malu zemlju na balkanu on gura svoju politiku i ko mu sta može ... Drago mi je za ove nove kao Bnet amis iskon koji su hrvatski(mislim), posto se ovi sve vise probijaju na tržiše nema nan potrebe za strancen i volio bi da svi bojkotiramo takve pokvarene strance...Belji se

Meni su osobno zgadili jer kad sam presao na b-net oni su meni i dalje slali račune i morao(mislim na oca ali govorim u 1 licu) sam ih platit radi nekih njihovih retarinau đinđi baja

6 mjeseci po 200 300 kuna koliko vec :S

Jedva smo ih se riješili uhhhhh

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing
17 godina
neaktivan

Kod mene spajaju nove kablove. Kažu da nisu optički ali nisu ni obični telefonski. Mislim da će u ovom tjednu spojit pa ćemo vidjet hoće li internet išta bolje radit. 

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sva sreća da ima tehničara s kojima se može normalno komunicirat.

Danas me fino nazvao, ispričao se i donesao novi STB.

Kad je došao nazvao je u centralu da mi vrate brzinu i još je zvao da mi dođu ovih dana sredit žice.

Onog majmuna od jučer bi najradije nogom u guzicu za aroganciju i bahatost preko telefona: ˝Smanjio sam TI brzinu na 1,6. To nećeš ni osjetit˝!

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,413

2 0 hvala 0
16 godina

Blago vama koji imate izbor operatera, ja sam osuđen na Tkom zasadPlač

Men aren't fat, only fat women are fat.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kad je došao nazvao je u centralu da mi vrate brzinu i još je zvao da mi dođu ovih dana sredit žice.

Onog majmuna od jučer bi najradije nogom u guzicu za aroganciju i bahatost preko telefona: ˝Smanjio sam TI brzinu na 1,6. To nećeš ni osjetit˝!

smanji ti njemu zube pa neće ni on to osjetiti

16 godina
F1-IVO kaže...

O Bože ne mogu vjerovati kakvih debila ima Iznenađen

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Plahi kaže...

I ja imam od t-com. OBIČNA PLJAČKAViče Frend ima od iskona isti paket i skida mu oko 400KB, a meni oko 200. Probao sam speed test, izbacilo mi je 1,63 Mbps. a imam paket od 4Mbps. Najređe bi im sabotirao cijelu centralu na nekoliko dana, da se ljudi maknu s t-coma.

NIKAD VIŠE neidem na t-com! NIKAD!

Hahahaha,Ja imam Amis placam 165kn 4mbps i sad su nam do kraja godine dali vecu brzinu do 8 mbps za istu cijenu Smijeh

15 godina
JokeKralj kaže...

Pošto san redovan korisnik t-com i u zadnje 3 i po godine sam potrošio oko 800 GB prometa (ne skidan baš puno ugl. youtube) počea sam se misiliti kad će digniti brzinu interneta jer ova 4 mbita su obična pljačka za novce koje su izdvajane mjesečno za njih :/ .

Iako mi roditelji plaćaju net isto mi nije svejedno to što za 160 kn misečno dobijen flat internet i 4 mbita brzine koja je u zadnje vrijeme počela padati ( ka fol svaki put ka zoven ono ili je centrala zauzeta ili kažu da su neki radovi bla bla.....) , te gledan da li se isplati ostati ili minjati ... vaši savjeti.

Pa što se žališ?! Imate pristojne brzine za pristojne cijene. Mi u BiH moramo plaćati 600 kuna za flat rate brzina 3mbit/s. Ja plaćam 200kn za 8mbit/s 20 gb prometa. Kod nas ti još vrijedi nešto fer rate. Kao kao previše potrošiš u jednome tjednu iako je flat rate onda ti oni jako veliku brzinu od 3mbit/s.

Vi ne znate cijeniti koliko je vaš internet jeftin dok ne dođete kod nas u BiH.

Uvjerite se.  1KM=3.8kn.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 19:22 (captain_soap_McTawish).
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
JokeKralj kaže...

Pošto san redovan korisnik t-com i u zadnje 3 i po godine sam potrošio oko 800 GB prometa (ne skidan baš puno ugl. youtube) počea sam se misiliti kad će digniti brzinu interneta jer ova 4 mbita su obična pljačka za novce koje su izdvajane mjesečno za njih :/ .

Iako mi roditelji plaćaju net isto mi nije svejedno to što za 160 kn misečno dobijen flat internet i 4 mbita brzine koja je u zadnje vrijeme počela padati ( ka fol svaki put ka zoven ono ili je centrala zauzeta ili kažu da su neki radovi bla bla.....) , te gledan da li se isplati ostati ili minjati ... vaši savjeti.

Pa što se žališ?! Imate pristojne brzine za pristojne cijene. Mi u BiH moramo plaćati 600 kuna za flat rate brzina 3mbit/s. Ja plaćam 200kn za 8mbit/s 20 gb prometa. Kod nas ti još vrijedi nešto fer rate. Kao kao previše potrošiš u jednome tjednu iako je flat rate onda ti oni jako veliku brzinu od 3mbit/s.

Vi ne znate cijeniti koliko je vaš internet jeftin dok ne dođete kod nas u BiH.

Uvjerite se.  1KM=3.8kn.

Sta sad se nesmijemo zaliti?Kod vas pa je jos gore, zato nesto ne poduzmete onda?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 19:34 (luka_cro).
17 godina
neaktivan

Šta reći, fala Bogu što više nisam na T-comu. U 3 godine su mi uzeli novaca da mi dođe da plačem. Download brzina je još i ok za prosječnog korisnik (fb, youtube, surfanje) ali upload je sramota svjetska. Na bakru bi upload bez problema trebao ići na 1Mbps, tako da bi nešto uistinu i mogao uploadat.

Sad sam na optici, i za 150 kn dobijam kabelsku i telefon u digitalnom formatu, i sinkrono 10/10 Mbits (na papiru, u stvarnosti mi upload ide do 30Mbps)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

Sta sad se nesmijemo zaliti?Kod vas pa je jos gore, zato nesto ne poduzmete onda?

Nisam ništa rekao protiv toga da se ne žalite. Samo sam htio reći kako je kod nas. A činjenica je da je i kod nas i kod vas skup internet. Dok mi se ovdje mučimo sa okonajviše 32 mbit/s mislim u BNetu, Britanci istovremeno vrše testove 100 mbit/s providera. Kod njih je normalno uzeti 100 mbt/s vezu. Zamislite samo torrent na tome.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice