Nakon dugo vremena krecem sa izradom bloga kojemu ce tema biti vijesti vezane naravno uz IT.
Naravno, sve to ide iz nekoga hobija pa me zanima po vasem nekom iskustvu gdje je najbolji postaviti blog?
Na nekom domacem servisu, Bloggeru ili...?
Treba mi neki servis koji ima add-one i sl. kao npr. Blogger....no opet ne znam kakav je Blogger sto se tice dizajna i manipulacije sa istime?
Zasto bas blog!? Nekako mi se cini ok, a i nema puto petljancije i sve mi izgleda jako jednostavno (bar je prije bilo dok sam ga pisao na blog.hr)
Iskreno se nadam da ce biti sve ok i da ce jednoga dana to prerasti u neku stranicu pa zato i hocu to sve radit malo "ozbiljnije".
Druga stvar je ime.....koje ima staviti za blog vezan uz IT vijesti...znaci nista specijalitirano kao npr. vijesti samo o OS-u, hardveraju i sl. vec opcenito o svemu vezanom uz IT.
Znam da ovo izgleda malo glupo i pitanja su cudna, ali ne zelim "selit" blog okolo po netu i zelim odmah sve napraviti kako treba.
Imate neke ideje oko imena? Prvobitno ime je trebalo biti "informirajse.nazivnekogblogservisa.xx", ali naziv je zauzet na prvom izboru tj. Bloggeru....dalje, gledao sam naziv "ITformirajse"...malo zanimljiva kombinacija rijeci....vise nemam ideja. 
Zahvaljujem unaprijed!