Bok!
Želim vam predstaviti najbolje, 100% za plaćanje bux, što je Onbux.
OnBux objavljen 9. lipnja ove godine. Bux je znakomiecie SSL Secured, između ostalog, 256 što daje visok stupanj sigurnosti, ne samo sustav, ali našim računalima. Bux plaća 2 dolara INSTANT! (Automatski)
Plaćanja izvršena na buxa: AlertPay, Paypal i Liberty Reserve
* Cijene
Broj oglasa po danu: 4
Stopa oglasa: $ 0,01
stopa po uputnicu kliku: $ 0,005
ograničenje ljudi registrirano za račun: 80
platiti najmanje $ 2 (60 klikova vlastiti)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Google translator.
..................
.........
odi na sharecash.org pa zaradi preko 200 dolara mjesecno
odi na sharecash.org pa zaradi preko 200 dolara mjesecno
reci kako na privatnu ;)
Jel tko ovo koristi kao zaradu,znači lajkanjem fb stranica vi zarađujete neki novac...http:/www.fanslave.net/ref.php?ref=40120
(ako nije problem registrirajte se preko moga linka da postanemo refferali)
Jel tko ovo koristi kao zaradu,znači lajkanjem fb stranica vi zarađujete neki novac... LINK
stranica nepostoji
Svako malo netko priča o internet zaradi, idemo malo pričati o zarađenome (ako takvih ima)...
Jel tko ovo koristi kao zaradu,znači lajkanjem fb stranica vi zarađujete neki novac...
stranica nepostoji
evo link http:/www.fanslave.net/ref.php?ref=40120
Radi sad...neznam ni ja kakva je zarada...zato i pitam vas ako je netko probao..
Pogledaj kakav si link stavio. Stranica radi ali tvoj link ne...
Jedina stranica na kojoj sam ja do sada stvarno zaradio jest elance. Ako se tko odluči pridružiti neka se javi pa da se rega preko mene i ja i on onda dobijemo neke pogodnosti.
To je freelancing stranica na kojoj morate pokazati znanje i snalažljivost a ne neke klikarije :)
Klijenti stavljaju poslove, i ti se javljaš ako znaš to obaviti. Moraš imati dobro poznavanje engleskog jezika (da se možeš pošteno sporazumjeti i da napišeš kvalitetnu zamolbu za posao).
Naravno, na stranici nisi sam, ima ih još puno koji žele taj posao i zato se moraš istaknuti sa dobrim portfoliom i sobrom zamolbom za posao.
i ja sam tamo regan...znaci moras znati raditi ajmo rec da si dobar u photoshopu i onda sad netko trazi da mu napravi banner...ti mu se javis, onda on razmisli oce li prihvatiti ponudu ili ne i eto tako zaradjujes..kolega sa foruma dobio 100$ na jednoj slici, ocu rec da placaju i dobro placaju ali se treba i potruditi da se dobije posao
Ovde se da i zaradit...vec imam 3 eura...treba pozivnica za registraciju pa evo vam preko mene se registrirajte...
http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=437872
Ovde se da i zaradit...vec imam 3 eura...treba pozivnica za registraciju pa evo vam preko mene se registrirajte...
http://www.ttmarketing.org/reg.php?ref=437872
o cem se radi? nemoj samo reci da je min isplata 20€
Na što gubite vrijeme, zaradio 3 €??? pa toliko ćeš zaraditi za sat vremena ako pereš čaše u nekom baru na plaži, još se nagledaš dobrih komada :)
Wow, a njima platiš 100€ računa...
Svako malo netko priča o internet zaradi, idemo malo pričati o zarađenome (ako takvih ima)...
Jedino freelancingom, a i to ovisi o znanju, vještini, volji i konkurenciji. Ja sam preko vWorkera zaradio do sada 220$, a počeo sam raditi oko 21.03.2011. U prosjeku sam radio 1-2h dnevno. Mogao bih sada tu esej o tome napisati, ali na žalost nemam vremena trenutno (ali budem drugom prilikom).
Znanja su najbitnija stvar kod toga - koja ja nemam (bar ne ona najplaćenija - programiranje), osim engleskig jezika. Zato se većinom baziram na prevođenjima pa tako trenutno prevodim s engleskog na hrvatski za jednu web stranicu koja će koristiti software za prepoznavanje glasa kako bi ocjenila govorne sposobnosti korisnika.
Za one koji imaju znanja i vremena preporučujem da bar probaju i pogledaju što se traži. vWorker ne zahtjeva početna ulaganja, već Vam uzima proviziju od zarade već dogovorenog/odrađenog projekta. O ostalim servisima neka drugi kažu nešto više jer ja ih nisam koristio pa ni ne mogu pričati.