Internet zarada zaključana tema

poruka: 323
|
čitano: 134.762
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Internet zarada
GimmieCorsair kaže...

Kako mogu napraviti Facebook stranicu sa onim stupnjevima (1. Like 2. Share 3. Dobijes link) da mogu stavit addfly?

treba ti fbml cod...kosta ti oko 30-40kn, znam jednog koji to ima..ako hoces, javi mi se na pp

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
Internet zarada

evo malo sa gledao te PTC-e pa se odlucio registrirat

ovo je stranica di sam gledao dali je SCAM http://ptc-investigation.com/default.aspx

gledao sam malo koji su saitovi ok pa sam se prikljucio na Hits4Pay evo tu o njemu http://ptc-investigation.com/hits4pay.aspx

ako se zelite prikljucit mozete preko moga acc http://www.hits4pay.com/members/login.cgi?antoniosojat

sta se tice FPIBUX i njega sam si napravio pa isto ako zelite http://www.fpibux.com/?ref=antoniosojat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet zarada

Prodam ti ja FBML za mizernih 20 kn {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

na tebe sam i mislio{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

na tebe sam i mislio{#}

ahaa, ma moze onda za 30-40 {#}

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
FiCoO kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Prodam ti ja FBML za mizernih 20 kn  {#}

na tebe sam i mislio{#}

ahaa, ma moze onda za 30-40  {#}

Ma može i besplatno ;) - http://www.mybusinesspresence.com/basic-html-code-for-your-static-fbml-pages-on-facebook/

Eto tu piše par tih codova i objašnjenje koji za što služi :).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
Internet zarada

FPIBUX je izvrstan sajt, koji je tek počeo sa radom, a prema nekim potvrdama o uplatama sa ovog sajta, čini se da nije u pitanju SCAM, zato ne preporučujem Upgrade accounta.

Registrujte se preko ovog linka:

http://www.fpibux.com/?ref=eemmiirr

i zarađujte 0,1 $ za 4 min (ovo vrijedi ukoliko se registrujete među prvih 10 000 korisnika, a broj je zasada na 5414 članova, i konstantno se povećava).

Iz slika koje sam dodao možete otprilike vidjeti sučelje FPIBUX PTC stranice, tj. spisak raspoloživih reklama, njihove vrijednosti (većinom po 0,0125 $), kako izgleda prozor u kome pregledate reklamu, te prozor u kome FPIBUX testira da nije u pitanju Bot.

Uskoro video - isječak na YouTube-u, na kome ću vam prikazati u potpunosti kako se kredit dodaje na moj account nakon pregledane reklame.

Pozdrav

Printscreen iz ADS dijela FPIBUX stranice, automatski vidite koliko košta pregled jedne reklame 30 sekundi Printscreen iz ADS dijela FPIBUX stranice, automatski vidite koliko košta pregled jedne reklame 30 sekundi
Aličić Emir
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet zarada

Evo isto jedan dobar http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5 (tu vam je i moj referral {#}), dobivate 0.02 $ po kliku i 0.02 $ po kliku vašeg referrala. Dnevno bude 15-20 oglasa, a odmah na početku pri registraciji dobijete 0.50 $ {#}. Minimalna isplata je 20 $.

Meni su prije toga trebali isplatiti al sam imao 2 accounta pa su mi rekli da varam :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo isto jedan dobar http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5 (tu vam je i moj referral {#}), dobivate 0.02 $ po kliku i 0.02 $ po kliku vašeg referrala. Dnevno bude 15-20 oglasa, a odmah na početku pri registraciji dobijete 0.50 $ {#}. Minimalna isplata je 20 $.

Meni su prije toga trebali isplatiti al sam imao 2 accounta pa su mi rekli da varam :(

ne ne...scam je nazalost....ja sam trazio isplatu sa 25$ od 5. mjeseca i jos nije nista doslo

15 godina
neaktivan
PTC stranice su vam internet baustela :D Googlajte incentive/non incentive advertising.
Oh hai! You see what I did there :D
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

ne ne...scam je nazalost....ja sam trazio isplatu sa 25$ od 5. mjeseca i jos nije nista doslo

a mamu im e, meni su odgovorili, mozda zato sto sam varao.. {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
15 godina
Internet zarada

Nah sve te stranica za zarade su SCAM ne vrijedi gubit vrijeme na njima.

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet zarada
imam na fejsbuku jedan fanpage koji broji oko 150 000 clanova...
da li mogu nekako zaraditi pomocu njega?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kako zapoceti zarađivati na neobux.com ja sam se registrirao ka kako poceti za rađivati
14 godina
protjeran

plz pomoc

17 godina
Internet zarada

ljudi vi ste naivni ko madarske sobarice. na neobux-u mozes "zaradit", al ti treba mjesec dana za 1$. jebes to

jedini pravi nacin zarade je google adsense (ili kako se vec pise). on jedini pravi donosi lovu, ali je na pocetku jako tezak za naucit sve i dici se na noge

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AtomicBomb kaže...
imam na fejsbuku jedan fanpage koji broji oko 150 000 clanova...
da li mogu nekako zaraditi pomocu njega?

stavis neku cool stvar uploadas na adf.ly (naravno registriras se prvo) i das link na tu svoju stranicu..kazes kliknite blabla..i ti za 1000 klikova dobijes 5$ 

14 godina
neaktivan
Internet zarada
zato 24 sata i ovi ostali linkove svojih vijesti stavljaju preko tog linka jeli ? :D

0 0 hvala 0
15 godina
AtomicBomb kaže...
zato 24 sata i ovi ostali linkove svojih vijesti stavljaju preko tog linka jeli ? :D

popularnost=novac {#}

14 godina
neaktivan
Internet zarada
e više im ne klikam sigurno na te linkove hehe :D

0 0 hvala 0
16 godina
Internet zarada

Šta se moze zaradit nešto na netu?

Aj da ja pocnem ko neka budala, iako znam da ne dobim ništa, jer cu vjerovatno brzo odustat od toga..

Ali svejedno preporucite mi jednu stranicu di se moze nešto zaradit, pa da probam!

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DommY kaže...

Šta se moze zaradit nešto na netu?

Aj da ja pocnem ko neka budala, iako znam da ne dobim ništa, jer cu vjerovatno brzo odustat od toga..

Ali svejedno preporucite mi jednu stranicu di se moze nešto zaradit, pa da probam!

Nema potrebe, samo  gubitak mjeseca a mucit ces se u 2 mjeseca skupit 2 dolara pa ti nakraju nece isplati.

15 godina
protjeran
Internet zarada

Nisam baš čito sve šta ste pisali, ali znam da za bux.to postoji neka fora da sam radi, takozvani "balkanski način". Skineš par plugina za mozilu, namjestiš ih kako spada i on ti sam ide od jednog do drugog oglasa, pusti 30 sec da se gleda i vrati se onda na drugi, znam da je bio negdje toturial. Al opet i sa time, to je loša zarada.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Internet zarada

Registracija - Fileice - daju dolar po downloadu, upload size do 200 mb, još su u BETI. Registrirajte se i probajte, ništa ne košta. Kažu da su im ankete puno bolje nego na sharecash npr.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 9:10 (OriginalEXE).

0 0 hvala 0
15 godina
Internet zarada

Jedina prava zarada i sigurna odnosno isplacuju je elance.com ili slicni servisi. Naravno za takvo sto nije potrebno vase sjedenje i buljenje u ekran i da klikcete, nego ako ste dobri u photoshopu "zaposlite" se kao photoshoper i gledate ponude poslova...minimalna "placa" za jedan odradjeni posao je 50$ pa sad vidite. Znam vec par ljudi sa foruma, tocnije jednog koji je za izradu jednog bannera dobio vise od 100$

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Internet zarada

Ja kopam kanale

:)

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet zarada

ima li itko tko bi uplatio sa alert paya ili liberty reservea 5 dolara na jedan ptc sajt imam zarađeno 70 dolara, a ne mogu dignuti dok nešto ne investiram u sajt, za naknadu podijelili bi tih 70 dolara u omjeru 50:50, svako po 35 isplata instanta tj u roku odmah na alert pay ili liberty reserve

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet zarada

InstallMonetizer - Pay Per Install

E sad šta ovo točno znači? Dobijem li ja 1$ ako nešto skinem i instaliram ili ako netko skine nešto moje i instalira ili nešto treće??

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

InstallMonetizer - Pay Per Install

E sad šta ovo točno znači? Dobijem li ja 1$ ako nešto skinem i instaliram ili ako netko skine nešto moje i instalira ili nešto treće??

naravno za druge, oni traže ljude koji će im osigurati da drugi ljudi instaliraju aplikacije od njhovih pouzdanih partnera, od kojih vjerojatno dobijaju lovu, svatko u ovome ima dio kolača, dakako vaš je najmanji, a i dosta teško se upada u takve mreže, potrebno veliko iskustvo, odlično poznavanje engleskog i moraš imat neki sajt ako se ne varam

Neću žvaku oću kusur
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 17:37 (cola777).
15 godina
Internet zarada

Ovo je dobro sto si dao link samo, kao sto uvijek bude samo jedino je dobro ako si USA drzavljanin a naravno nismo

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice