Imam adsl paket od 10gb. Vec sam napravio 18gb i zanima me koliko bi to kostalo. Ako je netko imao slicnu situaciju nek odgovori koliko je platio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja brzina? ako je standard 4mbps onda ćeš platit 140kn (osnovni paket) + 160kn prekoračenje prometa (8x20kn jer svaki dodatni GB prometa košta 20kn). znači plačaš 300kn
Imam adsl paket od 10gb. Vec sam napravio 18gb i zanima me koliko bi to kostalo. Ako je netko imao slicnu situaciju nek odgovori koliko je platio.
Ukoliko ti se često događaju ovakvi "propusti", jeftinije ti je uzeti flat.
slažem se, ako ćešće prelaziš taj limit od 10gb, puno je isplativije uzeti flat.
..često prelazim dopušteni promet od 5gb..i zanima me kako to ograničit na kompu...negdi sam vidio da na kompu može se ograničit dnevno koliko mb potrošit i on se sam odjevi s interneta...pa ako ko zna neka mi javi...danas je 7 a ja sam već 2gb potrošio..??????pls
Nepostoji vise paket od 5 gb taj je povecan na 10 a ako si potrocija 2 Gb to uopce nije puno jer 2000/7 = 285 a kad imas 10gb mozes 333 mb dnevno
Po prekoracenom gigabajtu ces platiti 20 kuna. Pa racunaj. Svi vi koji prelazite redovno dopustene gigabajte ili plesete na granici, dodajte jos par desetaka kuna i uzmite si flat.
Po prekoracenom gigabajtu ces platiti 20 kuna. Pa racunaj. Svi vi koji prelazite redovno dopustene gigabajte ili plesete na granici, dodajte jos par desetaka kuna i uzmite si flat.
A za nezahtjevne korisnike i oni koji žele malo više oduska postoji voljatel
Preporučio bih ti flat jer ćeš tako uštedjeti na duže staze.Teško ti je svako malo provjeravati stanje prometa,a falt je danas gotovo džabe.Optima ti ima jeftin flat.
Preporučio bih ti flat jer ćeš tako uštedjeti na duže staze.Teško ti je svako malo provjeravati stanje prometa,a falt je danas gotovo džabe.Optima ti ima jeftin flat.
Ali je pitanje jel mu optima dostupna....
Uzmi optimu nećeš požalit. 90kn flat 2mb brzina. Predobro(ali samo ako ti je dostupna)