Internet problem

poruka: 5
|
čitano: 1.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet problem

Frend mi ima jedan problem. Koristi vistu. Odjednom mu je internet presto radit na kompu, a ima 2 kompa u kuci i na drugom radi, a na njegovom ne. Reko sam mu da proba upisat one brojeve 192.168.1.1 i nece mu doc postavke rutera. Neznam u cemu bi mogo bit problem. jel zna neko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FUJICU Lifebook AH530/GFX Internet problem

Molio bih pomoć oko spajanja na internet.WLANOM se spajam na internet ali sa kabelom nikako. U Device Menageru vidim da mi fale driveri za Network Controller ali ih nikako nemogu pronaći na netu. Na originalnom CD-u ih nemam a koristim Win XP Pro SP-3.Ako je netko imao sličan problem molio bih da mi pomogne.!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Internet problem

pomoć!!!!imam veliki problem u windowsima 7(imao sam i u visti) sa internet vezom.naime svakih 30ak minuta mi se internet veza na par sekundi isključi pa opet uključi,to me jako živcira,zna li itko riješnje?sa windowsima xp nisam imao nikakvih problema.internet driver mi je updejtan,koristim windows firewall i mse.isto tako sam koristio i u windowsima xp ali nije mi se isključivala veza na par sekundi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Internet problem
pristojan kaže...

pomoć!!!!imam veliki problem u windowsima 7(imao sam i u visti) sa internet vezom.naime svakih 30ak minuta mi se internet veza na par sekundi isključi pa opet uključi,to me jako živcira,zna li itko riješnje?sa windowsima xp nisam imao nikakvih problema.internet driver mi je updejtan,koristim windows firewall i mse.isto tako sam koristio i u windowsima xp ali nije mi se isključivala veza na par sekundi

Jel ti router SpeedTouch?

15 godina
protjeran
RE: Internet problem
Marko :D kaže...
pristojan kaže...

Jel ti router SpeedTouch?

nije,ZyXekL

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice