Internet potrošnja

poruka: 12
|
čitano: 7.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet potrošnja

Pozdrav,

U zadnjih desetak dana imam veliku potrošnju na internetu. Prešao sam sa Google Crome-a na IE 8 i uspoređujući sa prijašnjim vremenom potrošnja je daleko veća. Prije , za običan pregled nekoliko novina online potroši do 10 Mb, a sada i 50 . Posebno je velik upload, npr Download 50 Mb, Upload 35Mb.U čemu je problem?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet potrošnja

Ja također imam takav problem ali nisam mjenjao pretraživač već sam i dalje na Chrome-u.

Surfam internetom bez ikakvih downloada ili uploada a potrošnja mi za isto vremensko razdoblje (jedan sat) ponekad iznosi 10 Mb a nekad 300 Mb.

Zašto takve velike razlike???

chvarko_007 --- http://www.pisem-poeziju.tk/
16 godina
neaktivan
Pa ovisi do stranica kojim surfas. @stiv mozda ti je torent uključen u pozadini?
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Pa ovisi do stranica kojim surfas. @stiv mozda ti je torent uključen u pozadini?

Nije ništ uključeno, jednostavno iz čistog mira.

Da idem dva dana na iste stranice u istom vremenskom periodu potrošnja bi bila strahovito različita.

Dal smeta možda ak imam otvoreno više kartica?

chvarko_007 --- http://www.pisem-poeziju.tk/
15 godina
protjeran
Ne znam za tebe, al moj stari zna imat po 50 programa dole na tray-u pa mu se stalno nekaj update-a. On se isto čudi kaj mu lampica na router-u stalno žmiga. Pogasi nepotrebne programe, ak ih imaš.
Ambience
14 godina
neaktivan
Internet potrošnja

Korisnik sam VIP mobile interneta tarifa 5 GB. U zadnja dva mjeseca količina prometa enormno prekoračuje pretplatu. Zanima me jeli tko ima iskustva sa mogućnosti ograničenja prometa na zahtjev pretplatnika prema pružatelju usluge, jer u općim uvjetima poslovanja operatera (članak 3.10) se navodi da je pružatelj usluga dužan ograničiti promet po odlaznim pozivima (spajanjima) na traženi limit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To sam i ja primjetio ovaj mjesec da mi puno vise trosi a nista vise ne surfam nego obicno. Zanimljivo hmm.

16 godina
neaktivan
Re: Internet potrošnja
florijan1 kaže...

Korisnik sam VIP mobile interneta tarifa 5 GB. U zadnja dva mjeseca količina prometa enormno prekoračuje pretplatu. Zanima me jeli tko ima iskustva sa mogućnosti ograničenja prometa na zahtjev pretplatnika prema pružatelju usluge, jer u općim uvjetima poslovanja operatera (članak 3.10) se navodi da je pružatelj usluga dužan ograničiti promet po odlaznim pozivima (spajanjima) na traženi limit.

ma ti iz vipa su za kur*c.Ja sam tražio flet sa neograničenim prometom a oni meni dali flat od 10GB.U tom mjesecu skinuo sam 70GB a oni ništa nisu ni rekli ni obavjestili nego je samo došao racun.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina
neaktivan

STa pise u ugovoru? Ako pise flat bez ogranicenja nemoj platiti i ulozi zalbu. Bori se. Ja se sa svojim borim.

:)
16 godina
moderator
logic kaže...

STa pise u ugovoru? Ako pise flat bez ogranicenja nemoj platiti i ulozi zalbu. Bori se. Ja se sa svojim borim.

VIP uopće nema flat promet, najviše koliko daju je 12GB tako da ne može u ugovoru nikako pisat da je flat bez ograničenja...

krivnja je na njemu jer nije čitao što piše niti se raspitao bolje o tome

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
neaktivan
Internet potrošnja

Tko zna što sve Google Chrome skida u pozadini. Samo iz tog razloga ga nikad ne bi koristio. Chromium, SRWare Iron već da.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A cemu sluzi firewall?

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice