Internet plaćanje preko Dinersa na rate ?

poruka: 14
|
čitano: 33.979
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Možda je offtopic, ali je svejedno vezano za internet.

Zna li netko na kojim web stranicama je omogućeno plaćanje putem Dinersa, ali na rate.

Znam da je to vezano do providera (ouroboros, t-com, web studio, ...) i do ugovora s njima (firma ne mora nužno dozvoliti plaćanje na rate, ali pronalazim teškoće u traženju tih stranica.

Najveći je problem što je za rate potrebno naručiti nešto skupo (npr. računalo), a ako bih si ja htio naručiti enciklopediju od 700kn ili tenisice od 500 kn na 12 rata, mogu se slikati.

Molim neke linkove kako znate,

hvala lijepa.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ne znam za kupovanje tenisica i knjiga ali ovdje imaš manje više popis http://www.diners.com.hr/hr-HR/Kupnja-na-rate/Diners-preporucuje.html mjesta gdje se može kupovati na rate, a i imaš tamo tražilicu za nešto više... Često kupujem na rate s diners i nikada nisam imao problem, kupovao sam stvari od ne znam 500kn na 2-3 rate ali i stvari od ne znam 700kn na 12 rata.... Jedno vrijeme je bilo neki hir da se mora kupiti roba u vrijednosti od minimalno 500kn da bi se moglo kupovati na rate ali vidim da su zadnjih par mjeseci odustali...

ps. evo sada sam baš gledao svoj online račun i prije 6mj sam kupio nešto za 530kn (pevec) i rastegnuo na 12 rata (budala) i isto tako za 750 na 12 rata (jos veca budala)... to je samo jedan od primjera, ali sada više preferiram na samo 2-3 ako su male stvari...

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 11:07 (Lex Luthor).

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: Internet plaćanje preko Dinersa na rate ?

na svoju zalost, nigdje gdje me nesto zanimalo nisam mogao preko neta kupit s diners karticom na rate... tako da sam je se rjesio i uzeo master. 

a i na zivce mi je islo ono zivkanje da bi najavio trosak. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

na svoju zalost, nigdje gdje me nesto zanimalo nisam mogao preko neta kupit s diners karticom na rate... tako da sam je se rjesio i uzeo master. 

Hmm ne znam kako funkcionira master ali znam da diners i american imaju neki limit, meni je limit 3700kn kolika mi je plaća (njihovo pravilo koje ovisi i dali si stalno zaposlen) a ako želim kupiti nesto preko te cifre samo najavim i to se riješi za 5min, naravno ako sam uredan platiša....

16 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

Ne znam za kupovanje tenisica i knjiga ali ovdje imaš manje više popis http://www.diners.com.hr/hr-HR/Kupnja-na-rate/Diners-preporucuje.html  mjesta gdje se može kupovati na rate, a i imaš tamo tražilicu za nešto više... Često kupujem na rate s diners i nikada nisam imao problem, kupovao sam stvari od ne znam 500kn na 2-3 rate ali i stvari od ne znam 700kn na 12 rata.... Jedno vrijeme je bilo neki hir da se mora kupiti roba u vrijednosti od minimalno 500kn da bi se moglo kupovati na rate ali vidim da su zadnjih par mjeseci odustali...

ps. evo sada sam baš gledao svoj online račun i prije 6mj sam kupio nešto za 530kn i rastegnuo na 12 rata (budala) i isto tako za 750 na 12 rata (jos veca budala)... to je samo jedan od primjera, ali sada više preferiram na samo 2-3 ako su male stvari...

hvala ti, budem pogledao.

skank666 kaže...

imao sam Mastercard prije, nisam znao da se s mastercardom preko webshopa može kupovati na rate. Doduše nisam prije niti gledao toliko taj webshop...

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
16 godina
odjavljen
Lex Luthor kaže...

Hmm ne znam kako funkcionira master ali znam da diners i american imaju neki limit, meni je limit 3700kn kolika mi je plaća (njihovo pravilo koje ovisi i dali si stalno zaposlen) a ako želim kupiti nesto preko te cifre samo najavim i to se riješi za 5min, naravno ako sam uredan platiša....

u pocetku sam imao limit od 10 000kn (placa 3600 al zaposlen na stalno).. sad zavisi. nekad mi daju vise nekad manje (kad mi je trebalo).. uredan sam ako se ne racuna da tu i tamo malo zakasnim. cca 15-20 dana. zayebani su oni ako nisi uredan.

zoran123456 kaže...

imao sam Mastercard prije, nisam znao da se s mastercardom preko webshopa može kupovati na rate. Doduše nisam prije niti gledao toliko taj webshop...

nisam ni ja siguran ali me zapravo to i ne interesira, treba mi za pay pal. preko neta, zapravo, nikad ni ne kupujem neke skupe stvari. bar do sada nisam nikad..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran

Zaboravio sam reći da postoji diners plus kartica koju možete zatražiti uz postojeću osnovnu karticu i gdje vam se svaka kupnja dijeli na 12rata neovisno o iznosu i ugovoru koji je trgovac sklopio sa dinersom. No u tome slučaju plaćaju se kamate oko 10-12% na ukupni iznos....

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lex Luthor kaže...

Zaboravio sam reći da postoji diners plus kartica koju možete zatražiti uz postojeću osnovnu karticu i gdje vam se svaka kupnja dijeli na 12rata neovisno o iznosu i ugovoru koji je trgovac sklopio sa dinersom. No u tome slučaju plaćaju se kamate oko 10-12% na ukupni iznos....

woo hohohoo! ja sam s ovom na nakon nekog vremena dobio jos jednu, mislim da je gift card.. tako nekako. uglavnom, kako trosis na "pravoj" tako dodajes bodove na ovoj gift. e, samo sto treba pun k para potrosit da bi dobio neki iznos vrijedan spomena. ne znam tocno koliko ali znam da sam se nasmijao kad mi je teta iz dinersa rekla taj omjer kupljenog/dodanog

15 godina
protjeran

Da i na Dinersu postoji gift koju dobiješ nakon 20 000 bodova tj. 20 000kn potrošenih i onda ti to ide kao 20 000 bodova puta 0,0033 pa dobiješ 66kn na toj gift kartici... Da slažem se da je koef. za izračun mali....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 11:41 (Lex Luthor).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

e to je to... puknuo sam od smjeha. bezobrazno malo

16 godina
neaktivan

da nebih otvarao novu temu,

da li je moguće DINERS karticom podignuti gotovinu na baknomatu, ali na rate ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Da moguće je oko 3000kn (ovisi o veličini plaće...) samo nisam siguran dali moras to posebno ugovoriti ili nazvati ih, jer ako se dobro sjećam meni na bankomatu (prije nego što sam zaboravio pin) nije bilo ponuđeno na koliko rata a u brošuri je bilo to, tako da valja nazvati... a nesto vise od tvoga limita možeš podiči i na blagajni u banci...

0 0 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

Možda je offtopic, ali je svejedno vezano za internet.

Zna li netko na kojim web stranicama je omogućeno plaćanje putem Dinersa, ali na rate.

Znam da je to vezano do providera (ouroboros, t-com, web studio, ...) i do ugovora s njima (firma ne mora nužno dozvoliti plaćanje na rate, ali pronalazim teškoće u traženju tih stranica.

Najveći je problem što je za rate potrebno naručiti nešto skupo (npr. računalo), a ako bih si ja htio naručiti enciklopediju od 700kn ili tenisice od 500 kn na 12 rata, mogu se slikati.

Molim neke linkove kako znate,

hvala lijepa.

Optimum računala, do 12 rata za iznos iznad 500kn (nisam 100% siguran) bez kamata i naknada.

Jedino što većinu robe koju nude na web shopu nemaju na lageru već naručuju nakon što zaprime uplatu, uglavnom je to dan - dva, ali ponekad i više, o tome te dodatno obavijeste.

16 godina
odjavljen
zoran123456 kaže...

da nebih otvarao novu temu,

da li je moguće DINERS karticom podignuti gotovinu na baknomatu, ali na rate ?

radje ne... pojest ce te bijesne kamate. ne znam tocno kolike su ali da su velike, jesu.. izbjegavaj to

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice