Internet i 3 korisnika

poruka: 10
|
čitano: 1.147
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet i 3 korisnika

Pozdrav imam pitanje!
Imam veliki problem jer u kuci imamo 1 internet gigaset sx763 TCOM a tri korisnika,mama stalno na youtube slusa one svoje gluposti,sestricna na fejs igra onaj glupavi farmVille i onda ja igram cod4 i ping mi bude 260 i nemoguce je igrat,stalno skače,padne pa skoči ponovo...

E sad moje pitanje je dali je moguce da nekako naštimam negdje u nekom programu da moj kompjuter bude broj 1 i da ping nemoze rast vise od 30-60 maximalno a njima nek steka who cares? ;) 

Hvala! :*

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet i 3 korisnika

HVALA SVIMA NA POMOCI!! PAS MATER

0 6 hvala 0
15 godina
Internet i 3 korisnika

Koji ISP i koja brzina je u pitanju?

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Internet i 3 korisnika

Imam onaj klasični flat od 4 gb brzine

15 godina
Jux kaže...

T-Com?

15 godina
mario.L_hr kaže...
Jux kaže...

T-Com?

je t-com je, imam i ja isti problem, na jednom kompu youtube, novine, slike itd a na ovom di sam ja ping na LoL-u bude 150 umjesto normalnih 30

jos nekad buraz zna pod*bavati pa namjerno ukljuci torrent

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
15 godina
Internet i 3 korisnika

Koliko vidim, na netu, T-Com je diseblao QoS kod tera ovog routera i mislim da s njim nećeš ništa postići.

0 0 hvala 0
15 godina
mario.L_hr kaže...

Koliko vidim, na netu, T-Com je diseblao QoS kod tera ovog routera i mislim da s njim nećeš ništa postići.

ja imam jedino ovo

QoS class- sad su tu 4 ponudjena- UBR, CBR, VBR-rt, VBR-nrt

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
15 godina

Ako sam ja dobro shvatio ekipu, ovaj router nema mogućnost kvalitetno ograničiti promet. Vidim (na netu) da i ekipa koja je podigla originalni FW ima isti problem. Nemam taj router pa ne govorim iz vlastitog iskustva.

EDIT: Evo objašnjenja skraćenica.

@autor: rješenje može biti i promjena paketa ili ISP-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 15:16 (mario.L_hr).
16 godina
Jux kaže...

Pozdrav imam pitanje!
Imam veliki problem jer u kuci imamo 1 internet gigaset sx763 TCOM a tri korisnika,mama stalno na youtube slusa one svoje gluposti,sestricna na fejs igra onaj glupavi farmVille i onda ja igram cod4 i ping mi bude 260 i nemoguce je igrat,stalno skače,padne pa skoči ponovo...

E sad moje pitanje je dali je moguce da nekako naštimam negdje u nekom programu da moj kompjuter bude broj 1 i da ping nemoze rast vise od 30-60 maximalno a njima nek steka who cares? ;) 

Hvala! :*

Jux kaže...

HVALA SVIMA NA POMOCI!! PAS MATER

-također.

Ovo je forum, ako nemaš živaca, vremena ili minimum pristojnosti, teško ćeš do odgovora.

Jedno od mogućih rješenja, uzmi još jednu liniju za sebe ili optiku. Kupnja opeme koja bi to omogućila je skuplje rješenje, znanje kojeg nemaš eliminira takvu opciju.

brže (jeftinije) rješenje, obitelj lako likvidiraš ako obična prijetnja ne da rezultata... ili ti napokon netko opali šamar.

btw, imaš SZK, njima plaćaš, njih zovi za probleme, ovdje nitko nije dužan tebi ići niz dlaku zato jer si ti nervozan zbog pinga u igri.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice