Instalacije IE8

poruka: 13
|
čitano: 3.544
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Instalacije IE8

Jedostavno pitanje: želim instalirati IE8, sada kad je očito da je dovoljno stabilan. Trenutno koristim IE7. Moje pitanje jest da li je potrebno (poželjno, itd) prethodno deinstalirati IE7, ili je svejedno, tj. instalacije IE8 će sve srediti sama od sebe? Hvala.

RAMONES forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Instalacije IE8

Ne trebaš prethodno micati IE7 - IE8 će sve sam srediti.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Instalacije IE8

Ok, ja kad krenem ... znači to se promijenilo, jer kad sam tražio savjet za prelazak sa IE6 na IE7, svi ovdje su vrištali NEEEEEEEEE, prvo deinstaliraj 6-icu, pa onda clean install sedmice ... ?

Drugo, koristim XP Pro 64-bit. Vidim da ima za download x86 verzija IE8 HRV od 16.1 MB, a ako tražim 64-bitnu verziju, nudi se samo IE8 ENG od 33 MB. Ne smeta mi ENG jezik, ali jel ima kakve koristi objektivno od instalacije 64-bitne verzije? Mislim, zvuči logično, kad već koristim 64-bitni OS. Hvala unaprijed.

RAMONES forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Instalacije IE8

Nekakve koristi od 64-bitnog IE nemaš.

Imaj u vidu da u 64-bitnom IE ne rade flash i silverlight, tako da na njemu npr. ne možeš gledati filmove sa Youtubea ili Bug TV-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 21:07 (klimama).

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Instalacije IE8

Odlični savjeti klimama, puno hvala. Ide instal x86 preko sedmice.

RAMONES forever!
17 godina
neaktivan

Instalacija IE8 x86 HR rezultirala porukom "instalacija nije podržana za operativni sistem koji koristite". Šta sad??

RAMONES forever!
17 godina
Instalacije IE8

Instaliraj Windows Internet Explorer 8 for Windows XP Professional 64-bit Edition. (Ako koristiš 64-bitni XP).

Instalirat će ti se i 32- i 64-bitna verzija (tako je na Visti). Poslije samo odabereš koja od njih da bude glavna. Mislim da 32-bitna verzija bude odmah namještena kao glavna, jedino što neće biti na hrvatskom jeziku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 22:04 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmmm, izgleda da IE8 uopće ne podržava Windows XP 64-bit SP3, samo SP2

http://en.wikipedia.org/wiki/IE8

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
17 godina
D4RKL1NG kaže...

Hmmm, izgleda da IE8 uopće ne podržava Windows XP 64-bit SP3, samo SP2

http://en.wikipedia.org/wiki/IE8

Ne postoji SP3 za 64-bitne Windowse XP, samo SP2. Tu se ne radi kao kod Viste i Sedmice samo u razlici 32 odnosno 64 bita, nego su 32-bitni i 64-bitni XP dosta različiti operativni sustavi. 64-bitni XP je u stvari Windows Server 2003 koji je prerađen tako da izgleda kao XP.

17 godina
neaktivan

Klimama, izgleda da ti znaš sve :-), da, radi se o Win Serveru 2003. Ali vratimo se na bitno :-), šta ću ja sad? Instalirat ENG 64-bitnu verziju, pa bit uskraćen za Flash i Silverlight (ali, ALI, sada mi IE7 radi sasvim savršeno, i nisam primjetio da mi ne radi Flash i Silverlight - nisam doduše primjetio ni da mi radi hehe - kako to??), ili ... nema ili, kad ne mogu instalirat x86 verziju??! Zbunj.

RAMONES forever!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 22:16 (Juzer).
17 godina

Instaliranjem ovog IE za 64-bitni XP instalirat će ti se i 32-bitna verzija (tako je na Visti), pa ćeš imati na računalu i 32- i 64-bitni Internet Explorer 8. Zato je instalacijska datoteka duplo veća (32MB), jer sadrži obje verzije IE.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 22:24 (klimama).
17 godina
neaktivan

Aha... mudro. Ok, idem onda s tim. A hoće li raditi sve ok to ćemo vidit. Imam feeling da će sve bit okej. :-)

RAMONES forever!
17 godina
neaktivan

Instalirao, sve 5. Puno hvala još jednom za pametne riječi.

RAMONES forever!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice