Google vs. Skype!

poruka: 5
|
čitano: 927
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Google vs. Skype!

Google vs. Skype - Google ušao na Skypeovo tržište - Google ulazi na sva tržišta, ili na gotovo sva. Drže dvije trećine pretraživačkog tržišta i to im je odlična odskočna daska za sve ostalo. Stvorili su odličnu bazu ljudi putem Gmaila i sada

će ju oplemeniti opcijom poziva, što će biti konkurencija Skypeu. Ja iskreno mislim da Google ima toliko veliku bazu da će jednog dana postati vodeći u svemu. Što se događa? Gmail je malo po malo postao privatni mail svih nas, skupio je jako puno ljudi, preko 200 milijuna i to je odlična baza za nešto novo. Iskoristili su je za ovo, a iskoristit će je i za socijalnu mrežu. Ja dajem Googleu šanse i protiv Facebooka i portiv svih ostalih. Jedino mislim da na tržištu mobilnih telefona neće proć najbolje. Što mislite? Može li Google biti jači od Skypea?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Google vs. Skype!

Kako na tržištu mobitela neće proć najbolje kad se mobiteli s Androidom prodaju k'o blesavi?

Za ovo protiv Skypea, ne znam, mislim da je prerano za prognozirati išta, ne znamo još ni funkcionira li kako treba.

15 godina
protjeran
koristio sam google talk masu puta za razgovor pc to pc, kao i skype i google je kvalitetom zvuka daleko ispod skype.

pa čak i kvalitetom slike. otkako sam to otkrio, google video i voice chat više ne koristim.
Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina
neaktivan

Googleu je cilj biti najbolji, to je politika njihove kuće...njima mobiteli ne idu kako su očekivalim, oni još uvijek Appleu nisu prijetnja na ovom tržištu...

15 godina
neaktivan
Google vs. Skype!

A postoji i mogućnost..da Google, kao i sve druge..kupi i Skype...:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice