Google Chrome

poruka: 15
|
čitano: 2.966
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Google Chrome

Imam sasvim jednostavno pitanje.

Dali se na Google Chrome mogu instaliravati Toolbar-ovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Google Chrome
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Imam sasvim jednostavno pitanje.

Dali se na Google Chrome mogu instaliravati Toolbar-ovi?

hvala bogu ne 

imas ekstenzije koje mogu imat slicnu svrhu

CyberPunk
15 godina
neaktivan
Google Chrome

Na srecu ne mogu. {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google Chrome

I ja kažem - na sreću ne mogu. Možeš instalirati dodatke. 

0 0 hvala 0
16 godina
Google Chrome

da li postoji mogucnost u chrome-u da kada se zatvori zadnji tab da ne izlazi iz chrome-a nego da se otvori blank page, odnosno speed dial?

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Google Chrome

imam jos jedno pitanje (hvala na odg na prvo): zasto mi u flash-u ne reagiraju tipke na tipkovnici, tj. reagiraju, ali van flash-a i unutar chrome-a. ako me kuzite, igram nesto, stisnem strelicu dolje, ali mi nejde dolje u flash-u vec mi se stranica spusti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Google Chrome

Probaj kliknut na flash sadrzaj.

AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Google Chrome

kao da mi nije palo na pamet. tak i onak moram kliknuti jer ima i neki stvari koje se moraju sa misom klikati...

16 godina
neaktivan

Sto mi u chromu 10 nema http link na adresnoj liniji,znaci kada udjem u neku stranicu stoji bijela linija u addres baru

17 godina
neaktivan

Deinstaliraj Speed Dial dodatak ako ga koristiš.

Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu. (Japanska poslovica)
16 godina
neaktivan

Ma znam sta je,skonto sam sta je problem........speed dial ne funkcionise bas najbolje sa chromom 10 ,kada ga iskljucim sve je ok,..........ali bez speed diala chrome ne mog zamislit,.........

14 godina
neaktivan
Google Chrome

jel zna neko kako da vratimm google chrome 10 sa verzije 11 a da ne izgubim sve podatke o pregledavanju i spremljenim zaporkama... sad mi se sam ažuiro {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MjezZza kaže...

jel zna neko kako da vratimm google chrome 10 sa verzije 11 a da ne izgubim sve podatke o pregledavanju i spremljenim zaporkama... sad mi se sam ažuiro {#}

Zasto se zelis vratiti na verziju 10?

14 godina
neaktivan
Google Chrome

Evo ja sam po prvi puta instalirao Chrome i mogu konstatirat da ostajem pri njemu, prije svega jednostavno i fino izgleda bez isticanja svog loga što me užasno nerviralo u firefoxu. Clean & crisp, ima više manje sve funkcije ko i firefox plus dozu diskrecije, na pravi dojam i prilično brže radi. Čista 5

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:24 (J0hnny).

0 0 hvala 0
15 godina
Google Chrome

Da li je moguće, da ja i brat koristimo Chrome na istom računu ali da imaju odvojen database. Znači nikakve povezanosti, svaki u svojoj mapi u Prog.Filesima. Hoće li se miješati? 

Ako je imao neko iskustva nek odgovori, ja večeras idem probat, ali da ne bude uzalodno. Ovo radim jer imam sto stranica na koje idemo i on i ja, svatko svoj račun pa me izludi logiranje svaki put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice