Imam sasvim jednostavno pitanje.
Dali se na Google Chrome mogu instaliravati Toolbar-ovi?
hvala bogu ne
imas ekstenzije koje mogu imat slicnu svrhu
Na srecu ne mogu. 
I ja kažem - na sreću ne mogu. Možeš instalirati dodatke.
da li postoji mogucnost u chrome-u da kada se zatvori zadnji tab da ne izlazi iz chrome-a nego da se otvori blank page, odnosno speed dial?
imam jos jedno pitanje (hvala na odg na prvo): zasto mi u flash-u ne reagiraju tipke na tipkovnici, tj. reagiraju, ali van flash-a i unutar chrome-a. ako me kuzite, igram nesto, stisnem strelicu dolje, ali mi nejde dolje u flash-u vec mi se stranica spusti...
Probaj kliknut na flash sadrzaj.
kao da mi nije palo na pamet. tak i onak moram kliknuti jer ima i neki stvari koje se moraju sa misom klikati...
Deinstaliraj Speed Dial dodatak ako ga koristiš.
Ma znam sta je,skonto sam sta je problem........speed dial ne funkcionise bas najbolje sa chromom 10 ,kada ga iskljucim sve je ok,..........ali bez speed diala chrome ne mog zamislit,.........
jel zna neko kako da vratimm google chrome 10 sa verzije 11 a da ne izgubim sve podatke o pregledavanju i spremljenim zaporkama... sad mi se sam ažuiro 
jel zna neko kako da vratimm google chrome 10 sa verzije 11 a da ne izgubim sve podatke o pregledavanju i spremljenim zaporkama... sad mi se sam ažuiro 
Zasto se zelis vratiti na verziju 10?
Evo ja sam po prvi puta instalirao Chrome i mogu konstatirat da ostajem pri njemu, prije svega jednostavno i fino izgleda bez isticanja svog loga što me užasno nerviralo u firefoxu. Clean & crisp, ima više manje sve funkcije ko i firefox plus dozu diskrecije, na pravi dojam i prilično brže radi. Čista 5
Da li je moguće, da ja i brat koristimo Chrome na istom računu ali da imaju odvojen database. Znači nikakve povezanosti, svaki u svojoj mapi u Prog.Filesima. Hoće li se miješati?
Ako je imao neko iskustva nek odgovori, ja večeras idem probat, ali da ne bude uzalodno. Ovo radim jer imam sto stranica na koje idemo i on i ja, svatko svoj račun pa me izludi logiranje svaki put.