Ovako imam problem sa google chromeom kad odem na speedtest.net i idem mjerit brzinu ispadne 500ms zna li netko sto bi to moglo bit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo koristim sad operu i nisam bas zadovoljanj zato sto na nekim stranicama ne ucita slike ispravno ali na operi je ping 20ms
Trazio sam nes po googleu i kaze da trebam eset ss a ne obicni nod.ja install eset ss i opet 500ms
stavio sam i prije aviru i kis avira mi je pree spora a kis za to nemam key
prije 2 ili 3 mjeseca mi je bila normalna brzina
da objasnim ovo prespora kad je krenem install ona se instalira i kad uđem u nju sve počne blokirati
1gb rama windows 7 32 bit ultimate
ma mora raditi avira ko zmaj... probaj malo počistiti "smeće" s kompa, skini ccleaner, malware-bytes i revo uninstaler i pobriši s njime nod i stavi aviru, avg ili neki free anti virusni
ok malwarebytes mi nes neke kaze neke errore
Evo sad sam install firefox i radi
meni kod chroma glavni problem sto mi jako sporo otvara yahoo mail, pogotovo u inboxu dok mi neki ne otvori trebam cekat bar po 1-2min i pita me po 2-3puta zelim li obustaviti stranicu.
sad ne znam moze li se to kako ubrzati jer ne znam u cemu je problem jer kod drugih stranica nemam nikakvih problema?
ja sam isto naišao na taj problem, sad sam na beti yahoo maila i radi sve uredno...
@marko- da li je sad sve ok? što si točno napravio, jesi maknio nod, stavio aviru, da li ti chrome sada pokazuje dobru brzinu na speedtestu?
evo instaliro sam firefox i sve radi :DD tnx
imaš hvala dugme ;)
nisi mi baš dao odgovor na pitanje... al ok ako si ti zadovoljan 
meni kod chroma glavni problem sto mi jako sporo otvara yahoo mail, pogotovo u inboxu dok mi neki ne otvori trebam cekat bar po 1-2min i pita me po 2-3puta zelim li obustaviti stranicu.
sad ne znam moze li se to kako ubrzati jer ne znam u cemu je problem jer kod drugih stranica nemam nikakvih problema?
Bas sam se danas registrovao na yahoo, i nista slicno mi se nije desilo