Google chrome problem

poruka: 43
|
čitano: 15.954
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Google chrome problem
luckyluke kaže...
To se dogada obicno kad je JavaScript iskljucen.
Dakle,provjeri u opcijama jesi li stavio kvacicu na njega.

Bio je ukljucen. Za svaki slucaj ponovo sam skinuo Java-u, instalirao.

Opet isto.

16 godina
Jesi probao reinstalirati browser?
Jesi probao neku drugu verzija Chrome-a; pocistiti cookiese,cache... ?
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
luckyluke kaže...
To se dogada obicno kad je JavaScript iskljucen.
Dakle,provjeri u opcijama jesi li stavio kvacicu na njega.

Bio je ukljucen. Za svaki slucaj ponovo sam skinuo Java-u, instalirao.

Opet isto.

nije isto java i javascript.

i mene muči ovaj problem u firefox-u, pa čekam i ja riješenje

Atomska bubamara
15 godina
protjeran
jurluk kaže...

nije isto java i javascript.

i mene muči ovaj problem u firefox-u, pa čekam i ja riješenje

Pa ni jedan Browser mi radi savrseno.

Ukljucio sam JavaScript, opet u Chrome-u isto.

U IE Beta, ne mogu citirati.

U Operi, pa, kao u Operi.

15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Pa ni jedan Browser mi radi savrseno.

Ukljucio sam JavaScript, opet u Chrome-u isto.

U IE Beta, ne mogu citirati.

U Operi, pa, kao u Operi.

Problem stvara DAP (Download accelerator plus) add-on. Iskljucite je i to je to.

14 godina
neaktivan
Google chrome problem

pozz ljudi.. otkako je taj neki dodatak za chrome izaso mene to konstantno je**!!

evo slike.. kako da to maknem? iskljucim da me to pita? probao sam Instaliranje dodatka.. i probao sam ovo drugo: Ima li problema s instaliranjem?

kako da se toga rjesim.. reinstaliranjem se nisam! 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google chrome problem
Cojek kaže...

pozz ljudi.. otkako je taj neki dodatak za chrome izaso mene to konstantno je**!!

evo slike.. kako da to maknem? iskljucim da me to pita? probao sam Instaliranje dodatka.. i probao sam ovo drugo: Ima li problema s instaliranjem?

kako da se toga rjesim.. reinstaliranjem se nisam! 

E i ja bi volio znati odgovor na to, na svakoj stranici mi to njesra iskoči...i instalacija i jave i playera koje mi nude nisu pomogli...a ima fora da odeš na opcije-napredno-postavke sadržaja-JavaScript-Nemoj dopustiti nijednoj web-lokaciji da pokreće JavaScript (tu staviš kvačicu), i onda ti se više neće pojavljivati, ali naravno onda ne možeš pokrenuti niti jedan video...tako da to nije rješenje...pa ako netko ima koji pametniji savjet neka napiše...

14 godina
neaktivan

evo ja sam ipak uspio.. instaliraj si iobit uninstaller 2.0 i izbrisi ga.. pitat ce te da li zelis ocistiti registry od windowsa(naravno da dokraja maknes google chrome i sve njegove postavke) samo potvrdi.. skini ponovno instalaciju i to je to.. meni se vise ne pojavljuje i imam najnoviju verziju ;) 

Error 404 Not Found
13 godina
odjavljen
Google chrome problem

Problem je sljedeći

Chrome mi počne učitavati stranicu, učita ju do pola i onda stane na 5-10 sekundi te poslje krene dalje normalno ko da nije ništa bilo. Da li je to moguće ispraviti. Najgore je  da u tih 10 sekundi ja ne mogu ništa raditi u Chromu.

Nakon čiste instalacije radi normalno dan-dva a onda se opet uspori i zastaje. Probao sam sve, očistio cache, brisao history i ništa ne pomaže. Pomislio sam još da možda antivirusni program provjerava učitane stranice, ali nije niti to i bez njega problem je tu. Probao sam isključiti sve dodatke ali niti to ne pomaže. Windowsi su čisti i stari 5 dana tak da nisu niti oni. Chrome je ažuriran na najnoviju verziju.

Problem je baš u Chromu jer IE i Mozilla  rade savršeno, tako da sam prešao natrag na Mozillu jer me Google stvarno razočarao sa svojim preglednikom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:20 (formula1live).

0 0 hvala 0
12 godina
Google chrome problem
Pozdrav, imam jedan problem koji me je izludio danas, naime sinoć normalno ugasim komp, danas upalim i neće da mi radi chrome da si bog, dakle problem je sljedeći, otvorim ga on se pokrene sve 5, ali neće ni jednu jedinu stranicu da otvori isto kao ni postavke, dakle ništa sve stoji kao što mžete vidjeti u videu od kojeg sam stavio link za download... ako neko može pomoći bio bih zahvalan, pozdrav....

http://www.2shared.com/video/oqfuabNp/CapturedMovie_converted.html

0 0 hvala 0
14 godina
ibme74 kaže...
Pozdrav, imam jedan problem koji me je izludio danas, naime sinoć normalno ugasim komp, danas upalim i neće da mi radi chrome da si bog, dakle problem je sljedeći, otvorim ga on se pokrene sve 5, ali neće ni jednu jedinu stranicu da otvori isto kao ni postavke, dakle ništa sve stoji kao što mžete vidjeti u videu od kojeg sam stavio link za download... ako neko može pomoći bio bih zahvalan, pozdrav....

Na prvu ovako, skini CCleaner (ako nemaš), očisti cache i registry..
Možda neka sitnija mušica zaletila. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
sudy_freak kaže...
ibme74 kaže...

Na prvu ovako, skini CCleaner (ako nemaš), očisti cache i registry..
Možda neka sitnija mušica zaletila. 

Ma imam i korstim ga svakodnevno, očistio sa njiem sve, očistio sa Tune Up, očisitio sa Advance System Care, skenirao sa antivirusnim (ESTE NOD32 Antivirus 5), sve sam probao ali 0 bodova...

17 godina
Uninstal Chrome s Revo-om pa ponovo instaliraj.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice