Google chrome 8 (beta)

poruka: 19
|
čitano: 4.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Google chrome 8 (beta)

izašo google chrome 8 beta koji je dostupan za download još od prije neka 3 dana

vijest - link

eo za sve koji hoće isprobati ovu beta verziju

download1

download2

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 2:04 (fighterZu).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Google chrome 8 (beta)
fighterZu kaže...

izašo google chrome 8 beta koji je dostupan za download još od prije neka 3 dana

vijest - link

eo za sve koji hoće isprobati ovu beta verziju

download1

download2

heh vec 8,a ja tek imam 7 betu 

evo stavio i ja 8 i cini se malo brze 

vecih vidljivih promjena nema

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 2:16 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Google chrome 8 (beta)

nisam probao dal radi na sedmici chromea, ali u adresnu traku upisati about:labs i mogu se uključit eksperimentalne funkcije chromea. 

edit:

u labsu mi se sviđa opcija Instant, koja otvara stranice u trenutku tipkanja u adresnu traku :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 17:23 (nsoul).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google chrome 8 (beta)

meni je vec tjedan dana ako ne i vise na 8.0.552.0 ali ja koristim dev inačicu i automatski updatea na najnoviji dev.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google chrome 8 (beta)

da, svima koji imaju dev automatski updatea, nisam ni skužio da imam 8.0.552 dok nisam pogledao verziju.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Google chrome 8 (beta)

Taj google se stvarno trudi oko chroma skoro svaki dan nova verzija 

evo sad su vec do 9 dosli

Download

Lone wanderer
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neznam kad sam zadnji put cuo da je google napravio neki fail...
btw, oni koji nemaju flat rate, ili imaju jako mali limit, chrome vam trosi vise prometa od ostalih zato sto radi manju kompresiju, ali je zato najbrzi...
najmanje vam trosi IE posto je najsporiji, najvise iskompresira...
Aint no man above the crew
17 godina
Google chrome 8 (beta)

Ma super su mi... Verzija 8 a nemaju osnovne funkcije kao npr. printanje stranica bez onih sranja u futeru i hederu i slicno. Glavno da oni nabrijavaju izvodjenje javascripta, a normalne funkcije koje (pretpostavljam) hrpa ljudi koristi... to je nebitno... jel... Google si je pobrkao prioritete. Browser je dovoljno brz. Ajd ga sad ucinite funkcionalnijim.

Biljezim se sa stovanjem...

3 1 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Ma super su mi... Verzija 8 a nemaju osnovne funkcije kao npr. printanje stranica bez onih sranja u futeru i hederu i slicno. Glavno da oni nabrijavaju izvodjenje javascripta, a normalne funkcije koje (pretpostavljam) hrpa ljudi koristi... to je nebitno... jel... Google si je pobrkao prioritete. Browser je dovoljno brz. Ajd ga sad ucinite funkcionalnijim.

Onda očito ima dosa nas koji ni te osnovne funkcije ne koriste{#} Ja se ne sjećam kad  sam zadnji put web stranicu printao hehe, ali opet, firefox mi je uvijek na kompu, jer mi se dogodilo da sam naletio na jednu ili dve stranice koje chrome nije mogao otvoriti pravilno. Ma glavno da je brz i stabilan, to je nešto u čemu puno uživam nakon što sam se prešaltao sa FF-a{#}

Ajmo sad ovu 9 verziju skinuti da vidimo kakva je ona{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
Google chrome 8 (beta)

update na devetku, nisam ni primjetio a ni ne vidim novosti. ali kako god bio savršen browser, malo su pretjerali s tim verzijama. pa za sitne nadogranje su mogli raditi 8.1 8.2 8.x... a ne odma 9.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

update na devetku, nisam ni primjetio a ni ne vidim novosti. ali kako god bio savršen browser, malo su pretjerali s tim verzijama. pa za sitne nadogranje su mogli raditi 8.1 8.2 8.x... a ne odma 9.

meni vise nema onoga da se stranica ucitava dok pisem u adress bar {#}

17 godina
Stoja kaže...
tnakir kaže...

Onda očito ima dosa nas koji ni te osnovne funkcije ne koriste{#} Ja se ne sjećam kad  sam zadnji put web stranicu printao hehe, ali opet, firefox mi je uvijek na kompu, jer mi se dogodilo da sam naletio na jednu ili dve stranice koje chrome nije mogao otvoriti pravilno. Ma glavno da je brz i stabilan, to je nešto u čemu puno uživam nakon što sam se prešaltao sa FF-a{#}

Mi u firmi nekakve "radne naloge" printamo sa weba.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Stoja kaže...
tnakir kaže...

Mi u firmi nekakve "radne naloge" printamo sa weba.

https://chrome.google.com/extensions/search?itemlang=&hl=hr&q=print

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

kako nema?

ne znam dal imaš hrvatski ili engleski , ali kod mene je:

Ikona ključa -> Opcije ->Osnove -> I na sredini prozora di se bira pretraživač uključi Enable Instant for faster browsing and searching

16 godina
protjeran
Google chrome 8 (beta)

svega ima sam treba malo mrdnut prstom i nac

Lone wanderer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

kako nema?

ne znam dal imaš hrvatski ili engleski , ali kod mene je:

Ikona ključa -> Opcije ->Osnove -> I na sredini prozora di se bira pretraživač uključi Enable Instant for faster browsing and searching

nije meni tako....

17 godina
Stoja kaže...
Onda očito ima dosa nas koji ni te osnovne funkcije ne koriste{#} 

Zanimljivo... A po IE-u se masovno blatilo kako nema funkcionalnosti, kako mu fali add-onova, pa su svi presli na FF... A sad su izgleda browseri bez funkcija opet IN... {#}

Think locally, act globally...
16 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
Stoja kaže...
Onda očito ima dosa nas koji ni te osnovne funkcije ne koriste{#} 

Zanimljivo... A po IE-u se masovno blatilo kako nema funkcionalnosti, kako mu fali add-onova, pa su svi presli na FF... A sad su izgleda browseri bez funkcija opet IN... {#}

a vidis da ipak ima funkcija kolko hoces 

Lone wanderer
17 godina

Nazalost, niti jedna ekstenzija ne podrzava ono sto meni treba... da mi makne ono page 1 of 2, i da mi ne printa url sa kojeg printam vec samo cisti sadrzaj...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice