Google Chrome 4 (!!!)

poruka: 23
|
čitano: 7.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google Chrome već verzija 4

google svako malo iznenadi novom verzijom svog browsera chrome. prije sam pisao kako je izašla verzija 3, a vjerovali ili ne sada je u inačici 4. nisam mogao vjerovati kad sam vidio svojim očima. prije godinu dana još je bio u debelom razvoju, a eto sad nam i četvorke, koja je također u beti

i prije je iznenadio kad je samo 2 tjedna nakon izlaska dvojke, izbacio i trojku. štancaju ih kao na pokretnoj traci. uskoro se nadajte i petici, a za godinu dana će nositi istu oznaku kao i opera Izlanuo se

download

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google Chrome 4 (!!!)

Ovo sam jutros, ili jučer primjetio. Uglavnom nije mi se dalo skidati jer su novosti skoro nikakve, a brojke rastu i rastu.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Google Chrome 4 (!!!)

koristio sam chrome al mi se nesvidj, meni je najbolji firefox a poslje njega opera...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Google Chrome 4 (!!!)
Imsovcanin kaže...

koristio sam chrome al mi se nesvidj, meni je najbolji firefox a poslje njega opera...

Evo ga opet.... Jel te netko pitao za mišljenje???

Evo nešto malo više o ovome..

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Imsovcanin kaže...

Evo ga opet.... Jel te netko pitao za mišljenje???

Evo nešto malo više o ovome..

Haha coderu, bravo. Da se ni bi opet rasplamsala rasprava...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
protjeran
Google Chrome 4 (!!!)

Službene stranice, a ne neki filehippo!

-security expert-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa nije filehippo nikakva sumnjiva stranica. Nije valjda da prvi put cujes za to. Nije to rapid pa da skidas nest, a ni neznas sta skidas
Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Haha coderu, bravo. Da se ni bi opet rasplamsala rasprava...

Ma kakva rasprava. Pa to bude svađa par idiota koji nemaju pametnijeg posla nego se nadmeću koji je browser bolji.

16 godina
Google Chrome 4 (!!!)

pa nezz kako ti gledas browsere... ako ih neces usporedivat s drugima i gledati po cemu je bolji od drugih... nezz tko je onda tu idiot... to je kao da si neki fanatik od widnowsa pa svaki put kad windows napravi novi OS da kazes uuuuu super os nema sta... a u biti je sr*nje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

pa nezz kako ti gledas browsere... ako ih neces usporedivat s drugima i gledati po cemu je bolji od drugih... nezz tko je onda tu idiot... to je kao da si neki fanatik od widnowsa pa svaki put kad windows napravi novi OS da kazes uuuuu super os nema sta... a u biti je sr*nje

Joj daj molim te ne kenjaj. Kakvo si ti "gledanje na browsere" pokazao?? Tako što si rekao da chrome ne valja, da je firefox najbolji a opera odmah iza njega. Po čemu si ti kompetentan toliko da bez ikakvih dokaza daš ovu izjavu. Imaš nekakav certifikat browser testera ili slično?? Si bio beta tester na kojem browseru??? Da jesi, siguran sam da bi se već pohvalio s time. Ovako si samo iz subjektivnog mišljenja bubnuo da ti je firefox najbolji. Još da si rekao da je super i cool, preporučio bit ti da si kupiš TEEN, počneš pisati dnevnik i pričaš sa frendovima o tome koja ti je najbolja serija.

EDIT: Vidim da se ne slažeš ni sa jednim mojim postom. Vjerojatno samo zato što sam te spustio odmah na prvu. hahahahahahahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 11:46 (coder_).
16 godina
Google Chrome 4 (!!!)

pa ajde reci po cemu ti je chrome bolji u odnosu na druge browsere??? meni je jedino brzi i to je to... dal ima mogucnosti prosirivanja koliko ima firefox ili opera?? nebi reko uostalom netko je vec napiso da nema velikih promjena na chromu... evo ti jedan citat od bug-a

''Ipak, Chrome je preglednik koji redovito pokazuje zube i svakako ima što ponuditi. Doduše, nije ni izbliza toliko opremljen ni fleksibilan kao veterani browserskog rata kao što su Opera ili Firefox, ali nije niti zanemariv protivnik. ''

http://www.bug.hr/bug/tekst/peteroboj-browsera/94446.aspx

pa sad ako i oni nemaju blage veze....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google Chrome 4 (!!!)

Jel ti čitaš ono što se u temama piše ili samo tipkaš ono što ti se prohtje???

Nisam ja nigdje pisao o tome koji je browser bolji. Ja sam samo htio spriječiti glupu raspravu koja je mogla nastati tvojim još glupljim postom. To je to. Dalje se ne želim raspravljat.

Ajde dečko ohladi, nemoj tjerat silu tamo gdje ne možeš..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 15:27 (coder_).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Google Chrome 4 (!!!)

pa tko tjera silu Neodlučan... moja jedina greska sto je kad sam reko zasto su bolji firefox i opera nisam napiso obrazlozenje al napiso sam kasnije...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

pa tko tjera silu Neodlučan... moja jedina greska sto je kad sam reko zasto su bolji firefox i opera nisam napiso obrazlozenje al napiso sam kasnije...

Alo! tema je Google Chrome 4, a ne chrome vs. ???something???, OT si totalno a ako hoćeš uspoređivati browsere odi na temu kojoj je to namjena...

Sorry modovi, iznerviran sam...

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 23:24 ((s)izgoreo).
16 godina
Google Chrome 4 (!!!)

hej ekipo imam pitanje... evo od nedavno koristim Chrome 4 i zadovoljan sam brzinom, naravno Firefox je uvijek pri ruci ako zatreba.... al zanima me kako da mi Chrome spremi password imam namješteno da sprema ali sam promijenio pass i nakon toga ne mogu nikako spremiti novi password na stranici? zna netko kako ga potaknuti da mi ponovno ponudi spremanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google Chrome 4 (!!!)

Hmm, meni pod opcijama Chrome javlja da se redovito apdejta, ali je još uvijek u verziji 2.0.172.43.

O kakvim trojkama i četvorkama govorite? Jesu to samo one sa dev channel ili regularni update?

Me a skeptic? I hope you have a proof!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 9:57 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Google Chrome 4 (!!!)

coder_ cudan si ti lik, htio si sprijecit tezak of a na kraju si se upustio u njega ( kako kaze narodna poslovica - budala nije onda koji pocne nego onaj koji nastavi )Smijeh

a da ne bude bas ot sta se tice chroma jel netko to skinuo jel koliko toliko stabilan kakave su brzine u odnosu na 2??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Lost kaže...

hej ekipo imam pitanje... evo od nedavno koristim Chrome 4 i zadovoljan sam brzinom, naravno Firefox je uvijek pri ruci ako zatreba.... al zanima me kako da mi Chrome spremi password imam namješteno da sprema ali sam promijenio pass i nakon toga ne mogu nikako spremiti novi password na stranici? zna netko kako ga potaknuti da mi ponovno ponudi spremanje?

Nisam još skinuo četvorku, ali u mojoj verziji (3.0.195.10) ide ovako:

Prilagodi i kontroliraj Google Chrome > Opcije > Personal stuff (ne znam zašto nije prevedeno) > Pokaži spremljene zaporke > i tu sad izbriši staru. Kad budeš upisivao novu lozinku na web-siteu opet će te pitat i onda spremi.

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 10:00 (andy0101).
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Hmm, meni pod opcijama Chrome javlja da se redovito apdejta, ali je još uvijek u verziji 2.0.172.43.

O kakvim trojkama i četvorkama govorite? Jesu to samo one sa dev channel ili regularni update?

Nisu regularni update. Trojka je BETA, a četvorka je DEV. Zadnja BETA verzija je 3.0.195.10.

Google Chrome 4 možete skinuti sa službene stranice!

Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina
neaktivan
Google Chrome 4 (!!!)

Ne radi mi "--enable-sync" kroz proxy u firmi (slika dolje je tab koji pokrene kad podižem Chrome4 s onim switchem na ikoni). Nema mi smisla sad ta sinkronizacija bookmarka u Chrome 4 kad ne mogu pokrenuti da sinkroniziram između posla i doma.

Jel ima kakav hack?

EDIT: riješio sam ovo sa prve slike, ali ovo na drugoj slici je izgleda šire poznat problem, a ne vidi se rješenje Mršti se

Me a skeptic? I hope you have a proof!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 10:55 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Google Chrome 4 (!!!)

Meni se uopće neće pokrenuti sync, niti iz opcija niti iz new taba, niti iz menija. Koristim Chromium 4.0.204.0 (24852).

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 22:20 (Pero1234).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google Chrome 4 (!!!)

Evo izašla je nova beta Chromea 4. Osobno ne primjećujem nikakve značajne razlike -> http://dl.google.com/chrome/install/213.1/chrome_installer.exe

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Google Chrome 4 (!!!)

Od nekog bulida Chromiuma radi bookmark sync i kroz proxy ja sam 4.0.219.3 (27320).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice