Google Chrome 3 Beta

poruka: 5
|
čitano: 1.772
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google Chrome 3

Ako niste znali Google je izdao i verziju 3 svog preglednika Chrome. Za sad je još u Beti, ali nema razloga da ga ne isprobate... Namigiva

[Download]  Verzija: 3.0.187.1 Beta

tko voli nek izvoli!

* * *

Google Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier. Google Chrome combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier.

One box for everything

Type in the address bar and get suggestions for both search and web pages.

Thumbnails of your top sites

Access your favorite pages instantly with lightning speed from any new tab.

Incognito mode

Don't want pages you visit to show up in your web history? Choose incognito mode for private browsing.

Safe browsing

Google Chrome warns you if you're about to visit a suspected phishing, malware or otherwise unsafe website.

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
Google Chrome 3 Beta

Zar već trojka!? Koliko je prošlo vremena otkako chrome uopće postoji?

Idem ga sad skinut! Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Google Chrome 3 Beta
Champollion kaže...

pa to je i mene začudilo. bojim se da oni to sve nekako traljavo rade, pa izbacuju novije verzije kao na traci... Neodlučan
Bubamara na steroidima.
17 godina
protjeran
jurluk kaže...
Champollion kaže...

pa to je i mene začudilo. bojim se da oni to sve nekako traljavo rade, pa izbacuju novije verzije kao na traci... Neodlučan

Probaj pa onda procijeni da li je traljavo. Jedino što meni fali na Chromiumu (open source verzija bez famozne ULA-e) je export bookmarka i pluginovi. No unatoč tome ga koristim od kada se pojavio i radi brzo i odlično. Koristim buildove, odnosno nađem si build koji mi odlično radi i ne diram dok ne pročitam da su nešto novo uveli. Trenutno sam na 3.0.189.0 (18291).

16 godina
neaktivan

meni radi super. sve ok. čini mi se da je sad najbrži browser kojeg sam koristio. pa brzini su tu negdje chrome 3 i ff 3.5 rc2

jedino mi ode ovo na živce. kad dva put kliknem na odlomak, ne označi se samo odlomak nego i sa strane, za razliku od firefoxa. to mi ide na živce još od prvih buildova

Chrome Chrome
Chrome Chrome
Firefox Firefox
Bubamara na steroidima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice