Gmail i netocna lozinka...

poruka: 9
|
čitano: 13.518
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

pozdrav! dugo me nije bilo na forumu...

na gmailu, zaboravljena je lozinka (tj ne prihvaca ju). da bi stvar bila jos bolja, kod registracije (a i kasnije) nije upisan secundary mail (jer je to zapravo i prva mail adresa), te je zaboravljen odgovor na sigurnosno pitanje...

a sad pitanje... je li ikako moguce ulogirat se u taj account (ako ima ikakve veze, preglednik je firefox, ne brise se "private data" prilikom gasenja)?

I am Locutus of Borg. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service...us!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slobodno zaboravi na taj account, osim ako se ne sjetiš lozinke.

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gmail i netocna lozinka...
autorov komentar
vjeko kaže...

Slobodno zaboravi na taj account, osim ako se ne sjetiš lozinke.

a ybg onda....
probat cu se sjetit...
I am Locutus of Borg. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service...us!
17 godina
Locutus of Borg kaže...

a sad pitanje... je li ikako moguce ulogirat se u taj account (ako ima ikakve veze, preglednik je firefox, ne brise se "private data" prilikom gasenja)?

iz firefoxa mozes izvuci spremljene sifre pod tools -> options -> scurirty -> saved passwords. Pa mozda se kojim slucajem sacuvala?
16 godina
neaktivan

Svaka čast majstore. Ovo nisam znao!

17 godina
pa, legendo! ovo je genijalno... znam sve o firefoxu, ali ovo stvarno nisam znao. dobra fora.. hehe
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
pa, legendo! ovo je genijalno... znam sve o firefoxu, ali ovo stvarno nisam znao. dobra fora.. hehe
 LOL!

Da se vratimo na temu: ako si zaboravio sve to i ne znas odgovor na pitanje onda moras zaboraviti na taj mail!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
kowach kaže...
Locutus of Borg kaže...

iz firefoxa mozes izvuci spremljene sifre pod tools -> options -> scurirty -> saved passwords. Pa mozda se kojim slucajem sacuvala?
 nije sigurno...
najvjerojatnije ce bit prvo predlozeno rjesenje "zaboravi na taj account", jer uvjeren sam da je ta sifra (koju upisujem, a baca da je neispravna), a odgovora na sigurnosno pitanje se ne mogu sjetit...
17 godina
neaktivan
kowach kaže...
Locutus of Borg kaže...

ovo mi je uštedilo veliki posao, odnosno gubitak accounta......hvala

http://www.youtube.com/user/hoggar001
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice