Game.co.uk zaključana tema

poruka: 82
|
čitano: 27.567
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Game.co.uk

Ja kupujem igre na : g2play.net Tamo sam kupio par igara i cijene su nevjerovatne. Npr. Left4dead 2 sam platio 160 kuna dok na samom steamu dode 280 kuna. Nisam mogao vjerovati ali riskirao sam i steam kljuc mi je dosao za pola sata nakon uplate. Skinio i igram. Naj toplije preporucujem svima koji zele kupit igru po daleko najjeftinijim cijenama.

17 godina
neaktivan
Go.Run kaže...

S moje strane svaka preporuka, narucivao vec 3 puta od njih. Frend me izmaltretirao da mu narucujem igre za PS3, 2 igre s postarinom 390 kn, kod nas bi ga izaslo skoro 1k.

Jednom se dogodilo da se posiljka zagubila, ali cim sam im poslao mail, iduci dan odgovorili, isti dan poslali novu (naravno da su me pitali hocu li nazad novac ili cu novu posiljku) i stigla za 6 dana. I naravno, 2 maila isprika jer se posiljka zagubila.

A da ne pricam da sam na bozicnoj akciji usicario DA: Origins za 150kn s postarinom. :)

I da, gift card vrijedi svugdje.

A ja sam nabavil Mirror's Edge za PS3 za 40kn :D S dostavom mislim da je bilo oko 50kn ili 60kn maks.

17 godina
Dachande kaže...
Chaky kaže...

Nisam jos isprobao game.co.uk , jer sam uzeo neke igre s Amazon.co.uk posto su imali neku januarsku akciju i isto je doslo za 5-7 dana. Sve 5.

Ali vjerujem da cu isprobati i game.co.uk kad ugledam nesto povoljno.

Otkad amazon dostavlja igre kod nas?

U pravu si. Nije dostava bila u HR.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Sphynx kaže...

Evo malo pohvala na račun dotičnog servisa...

Naručio sam Football Manager 2009 s njihovog sitea. Igra mi je stigla u roku 7 dana na moju adresu poštom. Posao su ljudi odradili van svakih mojih očekivanja. Brzi su, pouzdani i jeftini. Da, prokleto jeftini. Igru sam na kraju zajedno s poštarinom platio oko 175kn, dok je najjeftiniji primjerak iste u našim dućanima, ako se ne varam, oko 290kn...

Svima vama, koji ste razmišljali da naručite preko njih neku od igara, moje tople preporuke jer cijenom ih nitko ne može pratiti, a usluga je stvarno vrhunska...

Pozdraf...

Kako si platio? Jer se može plaćat sa Visom Electron, jer oni nemaju kao opciju Visu Electron nego samo Visu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
Sphynx kaže...

Naručio sam Football Manager 2009 s njihovog sitea. Igra mi je stigla u roku 7 dana na moju adresu poštom. Posao su ljudi odradili van svakih mojih očekivanja. Brzi su, pouzdani i jeftini. Da, prokleto jeftini. Igru sam na kraju zajedno s poštarinom platio oko 175kn, dok je najjeftiniji primjerak iste u našim dućanima, ako se ne varam, oko 290kn...

Svima vama, koji ste razmišljali da naručite preko njih neku od igara, moje tople preporuke jer cijenom ih nitko ne može pratiti, a usluga je stvarno vrhunska...

Pozdraf...

Kako si platio? Jer se može plaćat sa Visom Electron, jer oni nemaju kao opciju Visu Electron nego samo Visu?

To ti je to. Svugdje gdje spominju VISA, mozes koristiti VISA ELECTRON karticu. Ista stvar i na paypalu :)

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Igor kaže...
Sphynx kaže...

Pozdraf...

To ti je to. Svugdje gdje spominju VISA, mozes koristiti VISA ELECTRON karticu. Ista stvar i na paypalu :)

Jel bitno koja je banka? Jer navodno Visa Electron od ZABE ne prolazi. Kojom karticom ti kupuješ?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 17:08 (Igor).
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
infinityzg kaže...
Igor kaže...
Sphynx kaže...

Pozdraf...

Jel bitno koja je banka? Jer navodno Visa Electron od ZABE ne prolazi. Kojom karticom ti kupuješ?

Aha saznao sam. Online plaćanje u inozemstvu imaju samo u RBA, PBZ i Erste.

15 godina
neaktivan
Game.co.uk

Jel se naplaćuje carina ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za obicna izdanja ne

eventualno se zna zalomit za neki collector's edition u velikoj kutiji, ali ni to nije uvijek)

17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Jel se naplaćuje carina ?

Ovisi o iznosu. Znam da je granica bila 300kn prije, proteklih mjeseci su promjenili to na mislim 1000? Ali samo ako uvozis preko granice, tako da ne znam kako je sa postanskim prometom. Valjda isto...

16 godina
neaktivan
Game.co.uk

Carina se ne naplacuje do 160 kn sramota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma nije tocno, tu ti vise igra "luck chance"

npr, jednom sam narucio preko amazona neke serije u box setovima i bio je poprilicno velik paket. platio sam to 300$ i nije me lupila nikakva carina. PC, PS3 igre i blu ray filmove sam isto narucivao puno puta i nije me lupila carina nikad.

jedina 2 puta kad sam ju platio je bilo kad sam frendu narucio Aion collector's edition i Batman Arkham Asylum collector's edition (PS3), dok za, recimo neke druge collector's editione nisam platio nista

17 godina
neaktivan
Game.co.uk

A ako je narudžba ispod 300 kn onda nikad nema carine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Game.co.uk

Još jedno pitanje. Jel ta kupnja preko game.co.uk 100% sigurna.

Ja još nemam 18, pa mi stari treba kupit svojom karticom, a ne želim ga sjebat, ta mu pokradu pare s nje. Jel mi može neko reći kak je to sve sigurno (ako je) i super jer je sve dosta jeftinije...

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...
Sphynx kaže...

Pozdraf...

PBZ Visa Electron je kartica kojom sam platio i ide bez problema....

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Još jedno pitanje. Jel ta kupnja preko game.co.uk 100% sigurna.

Ja još nemam 18, pa mi stari treba kupit svojom karticom, a ne želim ga sjebat, ta mu pokradu pare s nje. Jel mi može neko reći kak je to sve sigurno (ako je) i super jer je sve dosta jeftinije...

Hvala.

Je sigurno je :) Bez brige. Igre dodju dosta brzo, kroz par dana. Ja sam znao narucit u ponedjeljak i vec bi u petak igrao igru :) Sad prilikom zadnje narudjbe sam cekao neka tri tjedna s tim da je prva igra dosla nakon dva tjedna, a druga tjedan dana iza nje a bile su isti dan narucene i shipped :)

15 godina
neaktivan
Game.co.uk

Jel ako ja preorderam igru koja izlazi npr. 20.04.2010., hoću li ja onda dobit tu igru na taj dan/dan poslije ili je postupak isti koda je već izišla pa ju sad naručujem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Jel ako ja preorderam igru koja izlazi npr. 20.04.2010., hoću li ja onda dobit tu igru na taj dan/dan poslije ili je postupak isti koda je već izišla pa ju sad naručujem ?

poslat će ti par dana prije ak si predbilježil, ranije stigne nego da si naručil kad izađe

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 19:55 (maxsisac_cro).
16 godina
neaktivan
Game.co.uk

Jel netko možda plaćao Visom Electron od Splitske banke? Piše na njihovim stranicama ( od Splitske bank) da i njihova Visa E. podržava plaćanje putem interneta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
feniks0809 kaže...

Jel netko možda plaćao Visom Electron od Splitske banke? Piše na njihovim stranicama ( od Splitske bank) da i njihova Visa E. podržava plaćanje putem interneta.

U principu je pravilo da ako ti kartica na straznjoj strani ima ona zadnja tri broja na traci di ti ide potpis, onda imas mogucnost :)

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
feniks0809 kaže...

U principu je pravilo da ako ti kartica na straznjoj strani ima ona zadnja tri broja na traci di ti ide potpis, onda imas mogucnost :)

Ne uvijek. Visa E. od ZABA-e ima ta tri broja, a ne može se plaćati online. Isto je i s RBA i s POBA. Zato i pitam jel netko probao?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 14:38 (Igor).
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
infinityzg kaže...
feniks0809 kaže...

Ne uvijek. Visa E. od ZABA-e ima ta tri broja, a ne može se plaćati online. Isto je i s RBA i s POBA. Zato i pitam jel netko probao?

Ah sooo... ja imam od ZABE, ali nisam nikad probao jer sve placam online sa PBZ Visa Electron.

15 godina
neaktivan
Game.co.uk

Oprostite ali ja sam skroz tudum (seljak) u tome,jel se može plaćati i gotovinom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
brnivi kaže...

Oprostite ali ja sam skroz tudum (seljak) u tome,jel se može plaćati i gotovinom?

Misliš u smislu da platiš kada ti poštar donese paket, pouzećem? Ako je to onda se ne može, samo karticama i to opet ne svima.

15 godina
neaktivan

Ok hvala.

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Igor kaže...
infinityzg kaže...
feniks0809 kaže...

Ah sooo... ja imam od ZABE, ali nisam nikad probao jer sve placam online sa PBZ Visa Electron.

Mislim da ću otvoriti devizni račun u PBZ-u, jer koliko vidim to je jedina banka koja 100% prolazi. Ipak još ću navratiti do Splitske banke jer je možda i kod njih moguće (navodno) plaćanje preko interneta.

16 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Misliš u smislu da platiš kada ti poštar donese paket, pouzećem? Ako je to onda se ne može, samo karticama i to opet ne svima.

A poštarina se plača kad i sama igra, preko interneta, ili kad poštar donese doma??? Kolko iznosi za Hrvatsku?

Edit: Kako se plača carina? Poštaru?

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 22:28 (BlackM).
15 godina
neaktivan
Game.co.uk

hmmmm...ne placas dostavu postaru (jer on nema veze s tim)...njima na stranici platis dostavu (tj. zato sto nisi iz Velike Britanije)... npr. bc2 £24.99 + Shipping (Royal Mail - Europe - 3 to 5 business days) £2.95 = £27.94

meni je bc2 dosao za 3 radna dana ... nisam platio carinu ...a i mislim da se ni carinicima ne da zamarati da lupaju carinu na igre ...

ja zadovoljan :D i sljedecu igru koju budem kupovao bit ce s game.co.uk ... jeftino, brzo, pozudano ...

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 22:38 (rebelsy).

0 0 hvala 1
16 godina
Game.co.uk

Jedino šteta što ne primaju American Express .Plač Vidio sam brdo igara koje su stvarno povoljne tamo.

A carina ti ovisi o cariniku tbh, ako se stvarno zaleti neki onda će ti ocariniti igru, ali u većini slučajeva im se neda pa ti samo otvore paket i pregledaju da nije nešto ilegalno i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 0:40 (Rhox).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Game.co.uk

Mene zanima koliko bi mene kostalo da kupim npr: assassins creed II koji kosta tamo 27 funti. Koliko bi mora ukupno platit na kraju.

Morat cu naravno staru pitat za kreditnu, al kad je ona bila kupovala nes iz australije, postarina ju je dosla 10% i onda na to PDV 23%. Kad sam to sve sracuna dode me isto u hr ili iz uk narucit..:S

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice