Firefox prvi u europi

poruka: 15
|
čitano: 2.310
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Firefox prvi u europi

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12923&Itemid=1

(link im neradi pa evo na intervalu od 7 dana,europa - http://gs.statcounter.com/#browser_version-eu-daily-20090324-20090331-bar)

Koliko sam ja skužio to je u intervalu od tjedan dana LOL! To ništa neznači...

Pogledajte samo hrvatsku na intervalu od 10mj. : http://gs.statcounter.com/#browser_version-HR-daily-20080701-20090331-bar

Ako linkovi nerade sami si ovdje odredite datume, države, kontinente.... http://gs.statcounter.com/

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox prvi u europi

LOL na antartici je firefox zastupljen sa 100%

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Firefox prvi u europi

I u BiH po ovoj statistici Firefox vodi. Ima nešto oko 52% korisnika, drugi MSIE s 39%, a "moja" Opera treća s 8%.

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: AsRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 11:43 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

I u BiH po ovoj statistici Firefox vodi. Ima nešto oko 52% korisnika, drugi MSIE s 39%, a "moja" Opera treća s 8%.

ma FireFox je najbrži browser, meni najbolji izgled, ma sve naj Belji se
Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
16 godina
neaktivan
Firefox prvi u europi

Firefox rules!

Daleko najdraži browser!Namigiva

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DAXINHO146 kaže...
cro_blue kaže...

Da je najbrži ne stoji. Može ti biti najdraži ali, ruku na srce, Safari 4 i nova Opera su brži browseri.
CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: AsRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 12:38 (cro_blue).
16 godina
neaktivan

Pa kada ga nisi ''speed-up''.. Namigiva

Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
16 godina
neaktivan
Firefox prvi u europi

Bar u nečemu ne zaostajemo za Europom... :)

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox prvi u europi

Jel opet, čiji je veći, čiji je bolji... Sve su to subjektivna mišljenja, a sigurno je da FF ima add-onove kakve neće nikoji browser zamijeniti. Da je lijep, tak-tak, brz, tak-tak...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
DAXINHO146 kaže...
cro_blue kaže...

Da je najbrži ne stoji. Može ti biti najdraži ali, ruku na srce, Safari 4 i nova Opera su brži browseri.
 A jesi li mjenjao one vrijednost u about:config ?
Na taj način se može dosta ubrzati Firefox! Stoga ja prednost ne dam ni jednom drugom browseru.
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Firefox prvi u europi

Ruku na srce, brzina nekog browsera se gleda na njegovim defaultnim postavkama, a ne nakon tweakanja. Jeste li ikad razmislili koliko ljudi uopće zna ući u "about:config"?

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox prvi u europi

Hah, teško da ćeš izvesti čudo s tim. Nikako ga nemožeš ubrzati da izvodi javascript brže od Safarija,Chroma... Istina, neke stvari ćeš uspijeti natjerati da brže radi, ali FF je u 1. redu odličan projekt s hrpom add-onova koji će olakšati razvoj developeru, a nije da je savršen i lijep i brz. Kad bi imao izgled Opere, brzinu Safarija i svoje add-onove, tad bi bio ono sve što želiš. Sve u svemu, ipak on mi je najbliži, tako da sam ostao na FF. Ali kažem, sve ima svoje prednosti i mane.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Firefox prvi u europi

Firefox zasluzuje biti pri jer je najbrzi ima dosta addons-a i odlican je browser

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox prvi u europi

A nije najbrži, nije najstabilniji... ali u kompletu je najbolji.

Ja sam prešao sa Opere (7.0) na Firefox i otad sam na njemu. U zadnje vrijeme mi počinje ići na živce zbog tromosti ali eto pretrpim to.

I to ako neko kaže Firefox pada, ruši se.. blokira. Probajte ga na linuxu, nije mi pao niti jednom već 2god. A na win je padao bar 2 puta tjedno.

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DAXINHO146 kaže...
cro_blue kaže...

totalni nije najbrzi, najbrzi trenutno je opera turbo i safari, bas sam jedan tjedan koristio i isprobavao internet browsere i mogu reci i danje firefox najbolji, safari ima toliko bagova da je to ne za povjerovati a ujedno je i najljepsi, pak opera je trenutno najblize firefox, i ja mislim da ce opera turbo koja se trenutrno nalazi u beta fazi kada izade finalana verzija biti bolji od firefox-a, a ie taj je totlano sranje malo bi malo ne otvarao stranice nekako cijeli preglednik je mlitavi nisam nasao ni jednu pozitivu kod njega,, inace ostao bi na operi ali nisam mogao prilagoditi internet download managera Viče!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice