Firefox poludio

poruka: 5
|
čitano: 1.700
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Firefox poludio

Sad slusajte problem...trazio sam po drugim forumima, ali nisam nasao nista slicno. Znaci, defaultni browser mi je Firefox, tamo imam(imao sam) sve bookmarkse,pw, itd... Jucer oko 2 ujutro zatvorim Firefox, da bi me ujutro docekalo iznenadjenje. Otvorim Firefox, nema niti bookmarksa,pw-a,history,nista,sve izbrisano, kao da je netko reinstalirao Firefox. E sad, otvorim Chrome i vidim da je sve importano iz Firefox-a u Chrome. Probao sam ponovno prebacit sve u Firefox, ali se nista ne dogadja. Dodje poruka da je sve prebaceno,ali nicega nema. Također,dok surfam na firefoxu i kad ga ugasim, nista ne ostane sejvano. Gledao sam pod postavkama, sve je dobro namjesteno. Uglavnom, kaj god da probam, firefox me ne ferma. Probao sam i reinstalirat ali opet isto. I sad sam bas zapeo za to i lud sam, jer sam sve probao...pa ako vi imate ideju?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Firefox poludio
Kuch kaže...

Sad slusajte problem...trazio sam po drugim forumima, ali nisam nasao nista slicno. Znaci, defaultni browser mi je Firefox, tamo imam(imao sam) sve bookmarkse,pw, itd... Jucer oko 2 ujutro zatvorim Firefox, da bi me ujutro docekalo iznenadjenje. Otvorim Firefox, nema niti bookmarksa,pw-a,history,nista,sve izbrisano, kao da je netko reinstalirao Firefox. E sad, otvorim Chrome i vidim da je sve importano iz Firefox-a u Chrome.

Hmm, da nije nešto (chrome?) petljalo po firefoxovom profilu kako bi izvezlo podatke iz firefoxa u chrome i pri tome korumpiralo bazu?

Kuch kaže...

Također,dok surfam na firefoxu i kad ga ugasim, nista ne ostane sejvano. Gledao sam pod postavkama, sve je dobro namjesteno. Uglavnom, kaj god da probam, firefox me ne ferma. Probao sam i reinstalirat ali opet isto. I sad sam bas zapeo za to i lud sam, jer sam sve probao...pa ako vi imate ideju?!

Kad kažeš da je u postavkama sve dobro namješteno pretpostavljam da to znači da si siguran da firefox nije podešen da briše cookies i ostalo za sobom kada ga zatvaraš?

Ako nije podešen da briše, onda vjerojatno imaš korumpiran profil, probaj ga izbrisati pa će firefox napraviti novi pa javi ovdje je li firefox i dalje zaboravljiv.

http://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

0xBADC0DE
13 godina
neaktivan
Firefox poludio

Koristi Chrome {#} 

hmmm... hmmm...
There's no place like 127.0.0.1
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Firefox poludio