Sad slusajte problem...trazio sam po drugim forumima, ali nisam nasao nista slicno. Znaci, defaultni browser mi je Firefox, tamo imam(imao sam) sve bookmarkse,pw, itd... Jucer oko 2 ujutro zatvorim Firefox, da bi me ujutro docekalo iznenadjenje. Otvorim Firefox, nema niti bookmarksa,pw-a,history,nista,sve izbrisano, kao da je netko reinstalirao Firefox. E sad, otvorim Chrome i vidim da je sve importano iz Firefox-a u Chrome. Probao sam ponovno prebacit sve u Firefox, ali se nista ne dogadja. Dodje poruka da je sve prebaceno,ali nicega nema. Također,dok surfam na firefoxu i kad ga ugasim, nista ne ostane sejvano. Gledao sam pod postavkama, sve je dobro namjesteno. Uglavnom, kaj god da probam, firefox me ne ferma. Probao sam i reinstalirat ali opet isto. I sad sam bas zapeo za to i lud sam, jer sam sve probao...pa ako vi imate ideju?!
Firefox poludio
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.701
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad slusajte problem...trazio sam po drugim forumima, ali nisam nasao nista slicno. Znaci, defaultni browser mi je Firefox, tamo imam(imao sam) sve bookmarkse,pw, itd... Jucer oko 2 ujutro zatvorim Firefox, da bi me ujutro docekalo iznenadjenje. Otvorim Firefox, nema niti bookmarksa,pw-a,history,nista,sve izbrisano, kao da je netko reinstalirao Firefox. E sad, otvorim Chrome i vidim da je sve importano iz Firefox-a u Chrome.
Hmm, da nije nešto (chrome?) petljalo po firefoxovom profilu kako bi izvezlo podatke iz firefoxa u chrome i pri tome korumpiralo bazu?
Također,dok surfam na firefoxu i kad ga ugasim, nista ne ostane sejvano. Gledao sam pod postavkama, sve je dobro namjesteno. Uglavnom, kaj god da probam, firefox me ne ferma. Probao sam i reinstalirat ali opet isto. I sad sam bas zapeo za to i lud sam, jer sam sve probao...pa ako vi imate ideju?!
Kad kažeš da je u postavkama sve dobro namješteno pretpostavljam da to znači da si siguran da firefox nije podešen da briše cookies i ostalo za sobom kada ga zatvaraš?
Ako nije podešen da briše, onda vjerojatno imaš korumpiran profil, probaj ga izbrisati pa će firefox napraviti novi pa javi ovdje je li firefox i dalje zaboravljiv.
http://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles
opet sve isto....
a Chrome ne koristim, jer mi brejka uzasno cim pokrenem video sa jubitoa
opet sve isto....
Isto? Izbrisao si profil potpuno?