options - security - saved passwords i tamo obriši ono što ti ne treba
Firefox 4.0 beta
- poruka: 2.401
- |
- čitano: 604.730
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Options - > Security -> Saved passwords. Nađi facebook u popisu i izbriši one loginove koji ti ne trebaju.
imam problem s izgledom, koristim xp, krenuo sam s betom od b2 i isto je bilo ovako nikako da mi se pojavi novi izgled pomoc
Dal netko zna kako napraviti da mi se vrate exit,minimize i maximize opcije. Nesto sam bio stisnuo i sve 3 su nestale, tj nema ih samo kad je ugasen menu bar.
Sačekaj betu 5. Za sada trenutno nemoj koristiti temu. (personu)
imam problem s izgledom, koristim xp, krenuo sam s betom od b2 i isto je bilo ovako nikako da mi se pojavi novi izgled pomoc
U beti 5 će biti menu button u tittle baru.
Za sada oba fixa su dostupna u b5pre. (nightly)
Options - > Security -> Saved passwords. Nađi facebook u popisu i izbriši one loginove koji ti ne trebaju.
E hvala Puno...
Uspio sam
ajde da se vratimo na moj problem...
zelim obrisati kompletno firefox.. to nije problem..
nego me zanima kako poslje vratiti sve iz bookmarksa i sve lozinke.. za bookmarks nije toliki problem jer ima ono organize bookmarks koji nije problem, nego za lozinke je druga prica - kako ju povratiti
u minefieldu ima sada ona stvar sync na koju sam se logiro ali ja s time neznam baratat.. - sto sve trebam napraviti da povratim spremite lozinke?
(nadam se da sam bio jasan?)
ajde da se vratimo na moj problem...
zelim obrisati kompletno firefox.. to nije problem..
nego me zanima kako poslje vratiti sve iz bookmarksa i sve lozinke.. za bookmarks nije toliki problem jer ima ono organize bookmarks koji nije problem, nego za lozinke je druga prica - kako ju povratiti
u minefieldu ima sada ona stvar sync na koju sam se logiro ali ja s time neznam baratat.. - sto sve trebam napraviti da povratim spremite lozinke?
(nadam se da sam bio jasan?)
e hvala vam svima ali rijesio sam stvar sa firefox sync!
resetirao sam sve svoje podatke na syncu stim da sam stavio SVE kvacice (bookmarks,pass,history,pref...znaci sve) i objavio na svoj acc...
kada sam ponovno instalirao povratio sam te podatke i sve je bilo SKORO kao i prije... (nije povratio add-ons i na bookmarks toollbar su bila dodana 3 standarnde firefox ikone... most viewed i tako too... )..
uglavnom.. sync je obavio ono sto je trebao, a nemam vise onog problema sa save/open!!
Hoće li se konačno pojaviti i Home Tab u Firefoxu?
Odad postoji grupiranje tabova?Ja tek sad vidio
I zašto ja nemam onaj narančasti "Firefox" u gornjem lijevom kutu kao drugi?
ili view - toolbars - menu bar
ili view - toolbars - menu bar
Tnx, tek sad to vidio
Hoće li mi itko konačno odgovoriti zašto Firefox od 3. bete kod mene sporo otvara slike???? Pa dajte!
Hoće li mi itko konačno odgovoriti zašto Firefox od 3. bete kod mene sporo otvara slike???? Pa dajte!
mene minefield tako zaje. Vjerojeto je problem u cacheu i/ili profilu. Ja imam isti profil od b2pre a sad smo na b5pre pa tko zna kakvog se sve smeća nakupilo u međuvremenu (hrpa nightly buildova). Probaj obrisati prvo cache pa ako ne pomogne, cijeli profil.
Cache sam izbrisao i nije pomoglo. A cijeli profil mi je malo komplicirano brisati pa slagati nanovo
Da li konačno na ovom Forumu mogu dobiti podatak koji će i meni jednom pomoći?
Jesi očistio cache? Tools - options - Advanced - Clear now. Ako i dalje hebe sa slikama, obriši profil
C:\Documents and Settings\[tvoje korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
EDIT: a prije toga backupiraj bookmarkse u json ili html fajl.
Cache sam izbrisao i nije pomoglo. A cijeli profil mi je malo komplicirano brisati pa slagati nanovo
možda je onda baš do profila
prvo sa mozbackup-om napravi backup svega, pa onda obriši mapu C:\Documents and Settings\[tvoje korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles i ako bude ok, onda znaš do čega je. ako problem ostane, profil lako vratiš
Kad obrišem samo profil,ne može se pokrenuti firefox,javlja nešto u stilu: " Mozilla already running". Izgleda da bi trebao napraviti full uninstall,nanovo instalirati pa onda provati. U safe modu je ista stvar. Sad ne vidim smisla s ovim firefoxo-om jer mi IE8 radi vidno brže...Inaće,ovo s slikama mi se počelo događati otkad sam promijenio AV. Do sada sam imao BitDefender kojem je istekla licenca pa sam ga zamijenio s MSE...Ne znam da li bi to moglo utjecati na rad browsera,ali eto...
Kad obrišem samo profil,ne može se pokrenuti firefox,javlja nešto u stilu: " Mozilla already running". Izgleda da bi trebao napraviti full uninstall,nanovo instalirati pa onda provati. U safe modu je ista stvar. Sad ne vidim smisla s ovim firefoxo-om jer mi IE8 radi vidno brže...Inaće,ovo s slikama mi se počelo događati otkad sam promijenio AV. Do sada sam imao BitDefender kojem je istekla licenca pa sam ga zamijenio s MSE...Ne znam da li bi to moglo utjecati na rad browsera,ali eto...
moraš crtl+ald+delete i zatvorit firefox.exe u procesima.
jesi li probao "rucno" ugasiti firefox u task manageru???
to bi ti trebalo rijesiti problem sa porukom "Mozilla already running"!
Problem je što proces uopće nije aktivan u task manageru,tj nema ga. Međutim,obrisao sam mozillu s Revom,počistio sve i instalirao betu nanovo,znači bez addonsa i ostalog. Problem postoji i dalje. Preglednik u globalu radi brzo,međutim kod učitavanja slika to izgleda u stilu kao da netko "spušta roletu"...
onda ti je problem do AV-a.. pogleda malo po opcijama av-a mozda ima neka caka!
Ništa. Pokušao sam isključiti real-time zaštitu i nema promjene a zatim privremeno onemogučiti AV. Opet isto. IE je i dalje za koplje brži pri učitavanju slika...
Ništa. Pokušao sam isključiti real-time zaštitu i nema promjene a zatim privremeno onemogučiti AV. Opet isto. IE je i dalje za koplje brži pri učitavanju slika...
Reci od koje Bete ti se to događa?Ja sam također imao neke probleme s 3. i 4.
Događa se od treće bete. Prije toga nije bilo problema.
Događa se od treće bete. Prije toga nije bilo problema.
Imaš li problema s tim da ti FF nakon gašenja nije zapamtio ono "Zapamti me" na nekim stranicama?Ja imam taj problem iako sam sto puta već brisao cookies.sqlite i deinstalirao FF s Revo-uninstallerom
Imam. Ne pamti uopće ništa. Uz to primjetio sam da slike koje su već spremljene u cache tj već jednom otvorene,drugi put otvori brzo. Dakle,problem je pri prvom učitavanju. Nema veze s brzinom downloada (4mbit-a) a i IE nema s tim problema.
Imam. Ne pamti uopće ništa. Uz to primjetio sam da slike koje su već spremljene u cache tj već jednom otvorene,drugi put otvori brzo. Dakle,problem je pri prvom učitavanju. Nema veze s brzinom downloada (4mbit-a) a i IE nema s tim problema.
Valjda će to popraviti s betom5
Otvaranje većih slika je, baš kao što si i rekao, kao otvaranje roleta