Firefox 4.0 beta

poruka: 2.401
|
čitano: 604.730
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 4.0 beta (7400. post)

options - security - saved passwords i tamo obriši ono što ti ne treba

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 19:22 (jurluk).
16 godina
odjavljen
RE: Firefox 4.0 beta

Options - > Security -> Saved passwords. Nađi facebook u popisu i izbriši one loginove koji ti ne trebaju.

Ja imam dva logina za moj.t-com - tako ćeš ti imat 3 za facebook. Obriši one koji ti ne trebaju Ja imam dva logina za moj.t-com - tako ćeš ti imat 3 za facebook. Obriši one koji ti ne trebaju
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Dal netko zna kako napraviti da mi se vrate exit,minimize i maximize opcije. Nesto sam bio stisnuo i sve 3 su nestale, tj nema ih samo kad je ugasen menu bar.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

imam problem s izgledom, koristim xp, krenuo sam s betom od b2 i isto je bilo ovako nikako da mi se pojavi novi izgled pomoc

http://img838.imageshack.us/img838/6306/21517934.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 18:17 (jocker321).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
.delboy kaže...

Dal netko zna kako napraviti da mi se vrate exit,minimize i maximize opcije. Nesto sam bio stisnuo i sve 3 su nestale, tj nema ih samo kad je ugasen menu bar.

Sačekaj betu 5. Za sada trenutno nemoj koristiti temu. (personu)

jocker321 kaže...

imam problem s izgledom, koristim xp, krenuo sam s betom od b2 i isto je bilo ovako nikako da mi se pojavi novi izgled pomoc

http://img838.imageshack.us/img838/6306/21517934.jpg

U beti 5 će biti menu button u tittle baru.

Za sada oba fixa su dostupna u b5pre. (nightly)

XP XP
http://redfoxyhead.blogspot.com
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Options - > Security -> Saved passwords. Nađi facebook u popisu i izbriši one loginove koji ti ne trebaju.

E hvala Puno...

Uspio sam Smijeh

15 godina
Firefox 4.0 beta

ajde da se vratimo na moj problem...

zelim obrisati kompletno firefox.. to nije problem..

nego me zanima kako poslje vratiti sve iz bookmarksa i sve lozinke.. za bookmarks nije toliki problem jer ima ono organize bookmarks koji nije problem, nego za lozinke je druga prica - kako ju povratiti

u minefieldu ima sada ona stvar sync na koju sam se logiro ali ja s time neznam baratat.. - sto sve trebam napraviti da povratim spremite lozinke?

(nadam se da sam bio jasan?)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 4.0 beta

skini Mozbackup i to ti je to.....

ja sa njim uvjek radim backup

http://mozbackup.jasnapaka.com/

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

ajde da se vratimo na moj problem...

zelim obrisati kompletno firefox.. to nije problem..

nego me zanima kako poslje vratiti sve iz bookmarksa i sve lozinke.. za bookmarks nije toliki problem jer ima ono organize bookmarks koji nije problem, nego za lozinke je druga prica - kako ju povratiti

u minefieldu ima sada ona stvar sync na koju sam se logiro ali ja s time neznam baratat.. - sto sve trebam napraviti da povratim spremite lozinke?

(nadam se da sam bio jasan?)

http://redfoxyhead.blogspot.com
15 godina
Firefox 4.0 beta

e hvala vam svima ali rijesio sam stvar sa firefox sync!

resetirao sam sve svoje podatke na syncu stim da sam stavio SVE kvacice (bookmarks,pass,history,pref...znaci sve) i objavio na svoj acc...
kada sam ponovno instalirao povratio sam te podatke i sve je bilo SKORO kao i prije... (nije povratio add-ons i  na bookmarks toollbar su bila dodana 3 standarnde firefox ikone... most viewed i tako too... )..

uglavnom.. sync je obavio ono sto je trebao, a nemam vise onog problema sa save/open!! SmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4.0 beta

Hoće li se konačno pojaviti i Home Tab u Firefoxu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4.0 beta

Odad postoji grupiranje tabova?Ja tek sad vidioSmijeh

I zašto ja nemam onaj narančasti "Firefox" u gornjem lijevom kutu kao drugi?

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
klikni gore negdje pri vrhu prozora desnim klikom i makni kvačicu sa menu bar

ili view - toolbars - menu bar
Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
klikni gore negdje pri vrhu prozora desnim klikom i makni kvačicu sa menu bar

ili view - toolbars - menu bar

Tnx, tek sad to vidioSmijeh

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
Firefox 4.0 beta

Hoće li mi itko konačno odgovoriti zašto Firefox od 3. bete kod mene sporo otvara slike???? Pa dajte!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BlackMoon kaže...

Hoće li mi itko konačno odgovoriti zašto Firefox od 3. bete kod mene sporo otvara slike???? Pa dajte!

mene minefield tako zaje. Vjerojeto je problem u cacheu i/ili profilu. Ja imam isti profil od b2pre a sad smo na b5pre pa tko zna kakvog se sve smeća nakupilo u međuvremenu (hrpa nightly buildova). Probaj obrisati prvo cache pa ako ne pomogne, cijeli profil.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Firefox 4.0 beta

Cache sam izbrisao i nije pomoglo. A cijeli profil mi je malo komplicirano brisati pa slagati nanovo

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 14:45 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BlackMoon kaže...

Da li konačno na ovom Forumu mogu dobiti podatak koji će i meni jednom pomoći?

Jesi očistio cache? Tools - options - Advanced - Clear now. Ako i dalje hebe sa slikama, obriši profil

C:\Documents and Settings\[tvoje korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

EDIT: a prije toga backupiraj bookmarkse u json ili html fajl.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 14:45 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Cache sam izbrisao i nije pomoglo. A cijeli profil mi je malo komplicirano brisati pa slagati nanovo

možda je onda baš do profila

prvo sa mozbackup-om napravi backup svega, pa onda obriši mapu C:\Documents and Settings\[tvoje korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles i ako bude ok, onda znaš do čega je. ako problem ostane, profil lako vratiš

Atomska bubamara
16 godina

Kad obrišem samo profil,ne može se pokrenuti firefox,javlja nešto u stilu: " Mozilla already running". Izgleda da bi trebao napraviti full uninstall,nanovo instalirati pa onda provati. U safe modu je ista stvar. Sad ne vidim smisla s ovim firefoxo-om jer mi IE8 radi vidno brže...Inaće,ovo s slikama mi se počelo događati otkad sam promijenio AV. Do sada sam imao BitDefender kojem je istekla licenca pa sam ga zamijenio s MSE...Ne znam da li bi to moglo utjecati na rad browsera,ali eto...

www.hrphotocontest.com
16 godina
BlackMoon kaže...

Kad obrišem samo profil,ne može se pokrenuti firefox,javlja nešto u stilu: " Mozilla already running". Izgleda da bi trebao napraviti full uninstall,nanovo instalirati pa onda provati. U safe modu je ista stvar. Sad ne vidim smisla s ovim firefoxo-om jer mi IE8 radi vidno brže...Inaće,ovo s slikama mi se počelo događati otkad sam promijenio AV. Do sada sam imao BitDefender kojem je istekla licenca pa sam ga zamijenio s MSE...Ne znam da li bi to moglo utjecati na rad browsera,ali eto...

moraš crtl+ald+delete i zatvorit firefox.exe u procesima.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina

jesi li probao "rucno" ugasiti firefox u task manageru???

to bi ti trebalo rijesiti problem sa porukom "Mozilla already running"!

16 godina

Problem je što proces uopće nije aktivan u task manageru,tj nema ga. Međutim,obrisao sam mozillu s Revom,počistio sve i instalirao betu nanovo,znači bez addonsa i ostalog. Problem postoji i dalje. Preglednik u globalu radi brzo,međutim kod učitavanja slika to izgleda u stilu kao da netko "spušta roletu"...

www.hrphotocontest.com
15 godina

onda ti je problem do AV-a.. pogleda malo po opcijama av-a mozda ima neka caka!

16 godina

Ništa. Pokušao sam isključiti real-time zaštitu i nema promjene a zatim privremeno onemogučiti AV. Opet isto. IE je i dalje za koplje brži pri učitavanju slika...

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Ništa. Pokušao sam isključiti real-time zaštitu i nema promjene a zatim privremeno onemogučiti AV. Opet isto. IE je i dalje za koplje brži pri učitavanju slika...

Reci od koje Bete ti se to događa?Ja sam također imao neke probleme s 3. i 4.

16 godina

Događa se od treće bete. Prije toga nije bilo problema.

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Događa se od treće bete. Prije toga nije bilo problema.

Imaš li problema s tim da ti FF nakon gašenja nije zapamtio ono "Zapamti me" na nekim stranicama?Ja imam taj problem iako sam sto puta već brisao cookies.sqlite i deinstalirao FF s Revo-uninstallerom

16 godina

Imam. Ne pamti uopće ništa. Uz to primjetio sam da slike koje su već spremljene u cache tj već jednom otvorene,drugi put otvori brzo. Dakle,problem je pri prvom učitavanju. Nema veze s brzinom downloada (4mbit-a) a i IE nema s tim problema.

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Imam. Ne pamti uopće ništa. Uz to primjetio sam da slike koje su već spremljene u cache tj već jednom otvorene,drugi put otvori brzo. Dakle,problem je pri prvom učitavanju. Nema veze s brzinom downloada (4mbit-a) a i IE nema s tim problema.

Valjda će to popraviti s betom5Neodlucan

Otvaranje većih slika je, baš kao što si i rekao, kao otvaranje roleta

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice