Firebug - addon za Firefox

poruka: 3
|
čitano: 1.446
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo,mislim da zasluzuje temu - Taj mali add on za firefox je jedan od poznatijih addona, S njim mozete lako primijenit css,html za neke stranice...naravno nece to vidjeti svi koji posjete stranicu nego samo vi... Teme za Facebook,Twitter,Youtube sve je to napravljeno na tu foru... program je jako jednostavan a na youtubu ima jako puno tutoriala  , lako mozete napisati da na bugu imate 99999 tema,ali cim refreshate stranicu tog vise nece bit ... Tj. Sa firebugom mozete spremat stranice tako da uvijeke mozete tako zeznut frenda ili nesto :)

Mozete ga skinuti ovdje LINK ,zauzima samo par kilobajta a rezulatit su super -evo ih par ;)

A evo i par konkretnijih-

Ovu sam naso na internetu Ovu sam naso na internetu

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

čuj, to ako ti znaš samo promjeniti stranicu do sljedećeg refresha, ne znači da drugi ne znaju.. ja na primjer znam neželjeno nekome napisati status na facebooku (to je jedino što znam uostalom Smijeh)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ali cim refreshate stranicu tog vise nece bit ... Tj. Sa firebugom mozete i spremat stranice

Napiso sam da se moze sacuvat... a to za fejs u firebugu samo promjenis sebi ime i sliku i postas... s tim da sam jos i napiso da na youtubu ima dosta tutoriala za radit stvari sa firebugom...

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice