meni je najgore sta imam stranicu na njemu jako mi je bitna,a bez profila ne mogu na nju
Facebook
- poruka: 456
- |
- čitano: 230.182
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam poslala dokument da potvrdim svoj racun odgovorili su ok sad mozes na svoj profil ja se idem prijavit trazim kod ali nista .cak promijenila broj opet nista i nakon toga im saljem majlove ko luda vec 10 dana a dobivam ovaj odgovor ::
Thanks for your email. We're improving how we receive feedback to best help resolve your issue quickly. The links below will take you to more detailed information to help you solve or report a problem.
Common issues
• Warnings & disabled accounts: https://www.facebook.com/help/warnings
Get information about warnings, feature blocks, disabled personal accounts, and disabled business Pages.
• Security: https://www.facebook.com/help/security
Address a hacked or compromised account, report abuse, and learn how to keep your account secure.
• Trouble accessing your account: https://www.facebook.com/help/login_and_password
Get help logging in, signing up, and resetting your password.
All other issues & information
If your issue isn’t listed here or you need to find a more specific contact channel, please search the Help Center: https://www.facebook.com/help
Please note that this is an automated email, and replies to this email will not be read.
Thanks,
The Facebook Team
i ja ispunim svaki taj obrazac odem na sve linkove posaljem sve i tako cekam vec 10 dana iskreno njihovom se odgovoru ni rjesenje ne nadam :)
Imam isti problem. Poslao sam im mail i ništa. Ja bi volio da mogu poslati kopiju osobne ili bilo što samo da mi vrate profil. Jer treba mi kao zrak imam puno facebook grupa na kojima profitiram i sada na novom facebooku ne mogu imati isto kao i na starome.
Ovako imam jedno pitanje ne znam kako se zove i treba mi ime toga da bi mogao naći kod na internetu. Uglavnom treba mi ovako nešto, kada na facebook grupi stavim status npr "Amaing video" i kada netko klikne na to onda mu se pojavi da treba lajkati stranicu, podjeliti i tek onda vidi sadržaj. Ne trebam obićan static fbml na kojemu se to share pokaže tek kada se stisne like na stranici baš mi treba ovo za status. Zna li itko kako se to zove ili barem zna kod? Bio bi stvarno zahvalan na odgovoru.
EDIT: Dali netko možda zna kako ovo napraviti http://supervideoz.com/?p=58 da bi netko pogledao video mora stisnuti "LIKE".
dali se moze nekako namjestiti da kad odredjena stranica posta status da meni dodje obavijest
dali se moze nekako namjestiti da kad odredjena stranica posta status da meni dodje obavijest
da, odi na tu stranicu i odi misom na ''svida mi se'' i pojavit ce ti se ''primaj obavijesti'' i to oznaci
Postoji li nacin da onemogucim prikaz stranica kojih nisam clan na news feedu?
Bok svima...
Trebao bi pomoć pa molim ako tko zna da pomogne.
Imam jedan stari profil koji je još uključen, a želim ga ugasiti no nemam više ni njegov mail ni lozinku. Prijavio sam ga da je moj stari profil, ali ništa, niti su mi što javili niti su ga ugasili.
Sad me zanima što da dalje napravim jer želim da se ugasi? Dali ima Facebook još kakav mail? Znam da su prije imali, ali više nigdje ne vidim.
Unaprijed hvala.
Na chatu mi ide sama poruka sadrzaja 'evo gledam' svakih 5-10 minuta, dakle jednostavno se pojavi na chatu, bez ikakve moje kontrole. Skenirano antivirusima, promijenjena sifra, ali opet isto. Je li neko imao problema sa ovim ili slicnim?
ne znam kaj se događa, ali kad objavim recimo fotku, kad sam na mobu vidim ju na svojem profilu, ali kad sam na kompu, nema slike, samo je tekst...ne znam kak je kod ostalih...prijatelji vide sliku, ali ja ne
da li neko zna kao da ovo riješim tako mi je i naslovan stranica
Meni se do znalo dešavat, ali se nekako samo ispravi, probaj drugi browser.
da li neko zna kao da ovo riješim tako mi je i naslovan stranica
Samo izbrisi m. na pocetku linka
da li neko zna koa da se koristi Firefox u Safe Modu?
da li znaš još neki način da se vrti
Počisti sa CCleanerom...
kao da počistim sa cclinerom
Imao sam isti problem na laptopu,bio je problem u datumu,laptop mi je bio na 2009 godini i tu je bio problem s certifikatom i kad sam naredio na ispravan datum sve radi kako spada.
hvala svima na pomoći naredio sam
Na facebooku sam blokiran bez razloga i ne mogu komentirati nikakve statuse, kako da riješim taj problem a i gdije da ga prijavim?
Pozdrav..dsli je moguce izbrisati podatke s facebook chata tj. dali osoba s kojom sam chato moze izbrisati tako da ni ja ni ona ne vide to ?
Imam neke vaznije podatke i danas vidim da odredeni dio teksta fali.da li je moguce nekako doci do njih??
Unaprijed hvala
Izradio sam jedan skin za face za svoje potrebe. Pa ako ga netko želi koristit evo link.
Da bi Vam radio trebate skinuti addon "Stylish" , ovisno o browseru koji imate.
http://userstyles.org/styles/95963/facebook-transparent-blue-2013
Slobodno komentirajte, prijavite greške i sl.
zanima me moze li se promijenit ime nakon maximalnih promjena,bez slanja ID-a ?
Pozdrav ,da li netko zna kako kontrolirati rad admina na fb .. sta su radili u protekom nekom vremenu ..Hvala
Pozdrav svima.
Dali neko zna kako da zamijenim korisnicko ime koje se prikazuje na slici zaokruzeno
da se ono ne pojavljuje nego bilo sto drugo da ga nebi videjli kako prijatelji tako i oni koji
me traze .
Logiraš na FB i pod profil tamo možeš promjenit i to je to.
logujem se idem na fb.profil/ o meni /kontakt informacije/
u polju e mail: imam dvije adrese jednu( ime i prezime @facebook.com ) drugu ( ime i prezime @live.com)
sa kojom sam se registrovao na facebook
podesim da se nijedna ne pojavljuje na mojoj vremenskoj crti sto se i ne pojavljuje.
Ali ja zelim da se ova facebookova adresa ne pojavljuje u URL adresi u adres baru.
Hvala.
logujem se idem na fb.profil/ o meni /kontakt informacije/
u polju e mail: imam dvije adrese jednu( ime i prezime @facebook.com ) drugu ( ime i prezime @live.com)
sa kojom sam se registrovao na facebook
podesim da se nijedna ne pojavljuje na mojoj vremenskoj crti sto se i ne pojavljuje.
Ali ja zelim da se ova facebookova adresa ne pojavljuje u URL adresi u adres baru.
Hvala.
Kad se na FB logiraš Email adresa mora bit druga a nikako s facebooka. Recimo ime.prezime@yahoo.com i lozinku i onda uđeš i pod profil možeš promjenit, a kod promjene bilo što on će zatraži lozinku da uneseš radi promjeje. Ako imaš 2 Email tada dolazi do blokade i onda nemaš pristup jer je šteta učinjena. Tako je jedan kolega naprvio i nije uspio i više nije mogo logirat i trajno blokiran zbog duple Email adrese!