Znaci mene zaj... facebook vec 2-3 dana, jer dok dobim ili poruku u chatu ili inbox ili notifikaciju, mene izbaci van kao na sekundu i refresha se, jednostavno nemogu naci rijesenje za ovo, kontaktirao sam facebook team ali nema jos odgovora, ima ko slicni problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prestani ga koristiti
Znaci mene zaj... facebook vec 2-3 dana, jer dok dobim ili poruku u chatu ili inbox ili notifikaciju, mene izbaci van kao na sekundu i refresha se, jednostavno nemogu naci rijesenje za ovo, kontaktirao sam facebook team ali nema jos odgovora, ima ko slicni problem?
Sa tim fejsom svako malo komplikacije, nije ni meni bolje, obično prođe za par dana, radije pričekaj još dan - dva, vjerojatno nije do tebe.
neznam, ugl svako malo se refresha sam od sebe
neznam, ugl svako malo se refresha sam od sebe
ae probaj u nekom drugom browseru pa javi
koliko si puta do sada menjao ime?
nece bas stalno......
Ovisi i o tome kakvo ime želiš staviti, nemožeš baš sve uvaliti pod ime.
probao sam "sve" browsere, svugdje j***
probao sam "sve" browsere, svugdje j***
ne znam sta da ti kazam....
ae daj neki print screen da vidim da li to browser refreshuje ili facebook. samo kad slikas sakri u pailtu ili ps imena i izvrljaj slike osoba radi privatnosti ili mi posalji na pp pa cu ja srediti
cijelo vrijeme mi ono kod opere gore se okrece ko da loada
cijelo vrijeme mi ono kod opere gore se okrece ko da loada
malo baguje....nista strasno, meni se pre ocitavalooooooo, pocetna i po 2 minuta (a imam adsl 1mb) moras da se pomiris sa time, i cekas da se samo sredi
heh meni je problem sta mi loada sekundi 2-3 puta
heh meni je problem sta mi loada sekundi 2-3 puta
kad krene da se loada klines stop
bas pametno 10 puta stop u minuti jeli
Riječ je o 69ben.dover.trojan.backdooru koji često zarazi fejsbukaše 
I hope you get the point.
i ja sam u pocetku mislio da je neki malware, al reko mala mogucnost da taj malware napada samo facebook. e pa dobro, skeniraj sa ovim http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html a za slucaj spywarea (moguce da ima i toga) http://download.cnet.com/SuperAntiSpyware-Free-Edition/3000-8022_4-10523889.html
to je neki dobroćudan malware :)
naravno, jer napada samo fejsbuk :)
to je neki dobroćudan malware :)
naravno, jer napada samo fejsbuk :)
naravno 
ima ko za poslat taj malware :) sestra dosadna, moram je se nekako riješit haha
Napravi joj onaj "You are infected with dangerous virus" msgbox i stavi kraticu browsera. Ak se ne kuži možda i povjeruje 
Napravi joj onaj "You are infected with dangerous virus" msgbox i stavi kraticu browsera. Ak se ne kuži možda i povjeruje 
letim u onu temu za batch da neko da kod, al nek bude kompliciraniji :)
Ovisi i o tome kakvo ime želiš staviti, nemožeš baš sve uvaliti pod ime.
pa probao sam i druga pa nisu uspjela
koliko si puta do sada menjao ime?
nece bas stalno......
mjenjao sam oko 4 puta