Jučer ili prekjučer sam postavio "username" na Facebooku kako bi mi profil bio na adresi http://facebook.com/nesto.nesto i kako bi lakše prijatelji došli do profila.
No, problem. Ne mogu pristupiti profilu, naslovnica i postavke - sve radi, ali kada trebam pristupiti profilu ili svom zidu, pojavi se greška kako tražena stranica ne postoji.
Nekada se zna dogoditi da radi minutu-dvije, no nakon toga opet ista stvar - nitko ne može pristupiti mom profilu, niti kada klikne na moje ime...
Korisničko ime je dobro postavljeno i prvi puta sam ga promijenio. Kada odem u postavke, piše to korisničko ime i kada ga pokušam promijeniti piše da sam već jednom odabrao korisničko ime.
E-mail adresa i broj mobitela su potvrdeni, tako da mislim da problem nije s moje strane.
I još nešto, radim aplikaciju za integraciju facebooka u forum.
No, kada hoću napraviti novu aplikaciju, pojavi mi se sljedeca poruka:
Vaš korisnički račun mora biti verificiran prije pokretanja ove akcije. Molimo verificirajte Vaš korisnički račun upisujući broj Vašeg broja Mobilnog telefona ili credit card.
Kada odaberem "mobilno telefona", pojavi mi se ovo:
Potvrdi svoj mobilni telefon
Tvoj mobilni telefon uspješno je provjeren.
Pokušao sam i obrisati broj i ponovno staviti broj i provjeriti, no i dalje isto.
Zna li netko ili ima ikakvu ideju kako riješiti ova dva problema?
Prilično su bitni...