Facebook nab

poruka: 13
|
čitano: 4.635
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Facebook nab

Nedavno otvorio FB profil   za komentiranje na nekim stranicama koje isključivo imaju Facebook komentare.

Nisam upoznat sa radom Face-a i njegovih postavki, pa ako bi neko znao objasniti-----

Svoj komentar na nekoj stranici (ne FB) vidim jedino kada sam logiran na Facebook-u, i to u istom browser. Drugi (npr. firefox) ga nevidi.

Pretpostavljam da je nesto oko postavki sigurnosti al....

Mislio sam da je to što je prikazano na slici uokvireno al ispada da nije.

Znači, želio bi da svi vide moje objave...komentare bla bla

postavke objava postavke objava

/y OOM

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook nab

to ti nije pamteno da svi vide tvoje postove na profilu

=)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Facebook nab

pa kako onda da komentiram nešto na npr. Jutarnjem?

/y OOM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Facebook nab

lijepo....uclanis se u grupu i eto

17 godina
AnNaL kaže...

lijepo....uclanis se u grupu i eto

??...kakvu grupu?

/y OOM
16 godina
neaktivan

lijepo nesto komentiras i to ce onda svi visdjeti a to u postavkama je namjesteno sto ti dijelis...

17 godina
AnNaL kaže...

lijepo nesto komentiras i to ce onda svi visdjeti a to u postavkama je namjesteno sto ti dijelis...

jel može neko ko zna o čem pričam?

/y OOM
14 godina
Facebook nab

svi koji imaju face ce moc vidit tvoje komentare na tim stranicama i moraju bit ulogirani...oni koji nemaju nece ni moc...jer su to ocito stranice kao sta si i sam reka koje se mogu komentirat samo sa facebooka...a to sta ti je zaokruzeno je da niko nemoze vidit objave na tvom facebook profilu tipa slika statusi i poveznice

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

svi koji imaju face ce moc vidit tvoje komentare na tim stranicama i moraju bit ulogirani...oni koji nemaju nece ni moc...

Kako ja onda vidim tuđe komentare kad nisam ulogiran na Face?

/y OOM
17 godina
Facebook nab

bump

/y OOM

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook nab

bump x2

opet mi se dogadja da vidim komentare samo kad sam ulogiran na face

itko? {#}

/y OOM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ja znam o čemu pričaš, ali ti na žalost ne mogu pomoći. {#}
Čak sam i ovaj tred našao tražeći po internetu možebitni odgovor na ovaj problem. Naime i meni se događa apsolutno isto (doduše, ja sam provjeravao samo na Jutarnjem, nisam na nekim drugim sajtovima) - kada sam logiran u FB, vidim svoje postove, kada nisam, ne vidim ih (a čini mi se da ih ne vidi niti itko drugi). Na početku sam mislio da je Jutarnji postavio neku blokdau (iako ne znam zašto bi... {#}), no zašto ih onda ipak ja vidim kada sam logiran na FB? Potom sam mislio da će se pojaviti ako uzmem "Jutarnji" kao "frenda" na facebooku (tj. "lajkam" njihove stranice) ali - džaba!

Napominjem da sam stavio postavke na svom FB profilu da SVI vide moje postove, gdje god ih napišem.

Dakle, zna li netko što bi mogao biti uzrok ovome?

17 godina
Aleks kaže...

Pozdrav!

Ja znam o čemu pričaš, ali ti na žalost ne mogu pomoći. {#}
Čak sam i ovaj tred našao tražeći po internetu možebitni odgovor na ovaj problem. Naime i meni se događa apsolutno isto (doduše, ja sam provjeravao samo na Jutarnjem, nisam na nekim drugim sajtovima) - kada sam logiran u FB, vidim svoje postove, kada nisam, ne vidim ih (a čini mi se da ih ne vidi niti itko drugi). Na početku sam mislio da je Jutarnji postavio neku blokdau (iako ne znam zašto bi... {#}), no zašto ih onda ipak ja vidim kada sam logiran na FB? Potom sam mislio da će se pojaviti ako uzmem "Jutarnji" kao "frenda" na facebooku (tj. "lajkam" njihove stranice) ali - džaba!

Napominjem da sam stavio postavke na svom FB profilu da SVI vide moje postove, gdje god ih napišem.

Dakle, zna li netko što bi mogao biti uzrok ovome?

Da, ni ja nisam provjeravao na drugim sajtovima..al budem

Isprobao sam sve moguće kombinacije sigurnosnih opcija, ništa ne pomaže....totalno glupa situacija

a kad sam htio poslat mail na redakcija@jutarnji.hr.... dobijem  povrat od servera da im je mailbox pun!?! {#}

...i to ne jednom nego više puta sa različitih adresa... toliko o jutarnjem

(+ stranica im je crap od izrade..svi browseri osim firefox-a mi štekaju na jutarnji.hr)

/y OOM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice