Ljudi pozz frend pise
Ovako neki od mulaca iz mjesta mi je vec po 16najsti put napravio facebook racun i dali ja mogu kako prijaviti jer ja to nezelim imati
Ljudi pozz frend pise
Ovako neki od mulaca iz mjesta mi je vec po 16najsti put napravio facebook racun i dali ja mogu kako prijaviti jer ja to nezelim imati
obriši taj mail. prijavi mulca. itd.
a neznam koji je mail i di mogu prijaviti klikno je frend prijavi lazni profil ali niko nista ne cini
Ma ništa od tog "Prijavi lažni profil" i slično. To je tamo tek tako, radi reda.
pa otiđi do njega i "porazgovaraj" malo s njim
"reci" mu da to ne smije vise raditi jer bi se mogao vratiti na jos jednu "casicu" razgovora.
nepali to
Ma de sta se sikiras?
nepali to
Uzmi jednu macolu i ponudi se da mu nešto "popraviš".
Odmah će te poslušati.
napravi i ti lažni akaunt, uzmi njegove slike, misli statuse mamu tatu prijatelje i sve ih redom zajebavaj.... i nakon tri tjedna mu reci sta si napravio i da ces prestati ako i on prekine. (ali taj lazni akaunt iskoristi do krajnjih granica,
^
Ak neko napravi acc s tvojim imenom i prezimenom i tvojim slikama ne radi dotični kazneno dijelo?
odi do njega opali mu jedan samar i reci ovaj samar svati da se ne zajebavam
Prije par mjeseci u Varaždinu likovi su napravili grupu di su indirektno vrijeđali nekog klinca. Ovaj je prijavil murji to i još se škola uplela (stvarno neznam ni razlog ni smisao u tome) i ak se ne varam svi su redom opomene pokupili a osnivači ukore. Vjerujem da su kazne za lažno predstavljanje veće.
Kupiš 3 naranđe zamotaš u vlažni ručnik, i opleti lolo po leđima, niš se nebu vidjelo