Facebook - javni inbox? zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 3.272
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Facebook - javni inbox?

Dajte stalno kruze glasine okolo kako ce inbox na facebooku bez odabira korisnika postat iz ćista mira javan svim priajteljima, dakle da možete vidit sve šta vam prijatelj imaju u box-u, pun mi je qurac dezinformiranih ljudi pa ako nije problem jel moze netko pojasnit o cemu se radi i dat link koji vodi na tocno objasnjenje novog update-a?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Facebook - javni inbox?

Omg,imam i ja facebook i nije me briga,bude li tako brisem facebook i gotovo.Ovoj temi nije mjesto tu,pa nisi malla loodacha.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

3 0 hvala 0
15 godina
Re: Facebook - javni inbox?
zoharbizo kaže...

Omg,imam i ja facebook i nije me briga,bude li tako brisem facebook i gotovo.Ovoj temi nije mjesto tu,pa nisi malla loodacha.

nije ni mene briga za sami update ali me briga o ćemu se radi da mogu pokopat ove šta šire dezinformacije okolo.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Re: Facebook - javni inbox?
athlon64 kaže...

...pun mi je qurac...

...duplih tema.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
14 godina
protjeran
Facebook - javni inbox?

Ako je to istina onda je takav potez glupost većih razmjera...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice