Facebook iskakanje i napad

poruka: 2
|
čitano: 1.141
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facebook iskakanje i napad

Ovo je katastrofalan propust i skandal i ovo mi se nikad do sada nije dogodilo pa ako je to normalno ili postoji duže zanemarite temu i osvrt.

Sasvim nevino priključim se danas na internet i prosurfam malo stranice i spojim se na mikronisovu stranicu da vidim cijene nekih proizvoda i svaki put kad otvorim neki proizvod da vidim cijenu i specifikacije stranica mi se otvori na sredini, ne sumnjajuči ni u što skrolam ja prema gore i pogledam kaj me je zanimalo, otvorim ja drugu stranicu i dogodi se isto tada primjetim da se stranica otvori na sredini jer ponuđena mogučnost komentiranja na facebooku mi otvara mini prozor i "vrišti" da se logiram na facebook. Do tada sam još bio smiren no sada primječujem da svaka stranica na toj adresi vrišti istu stvar i želi da se prijavim na facebook. Ma koj v..g.

Opet ja to zanemarujem no pregledavanje nekih slika na googlu mi otvori sliku sa imageshack izvora i to se otvori na sredini. Pa zar će to tako sada zauvjek.?

Meni je ovo netolerantno, ovo zahtjeva profesionalan osvrt, koj su vr.g ovaj put ovi u facebooku izmislili, ja ću ih tužit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Facebook iskakanje i napad
davorko17 kaže...

... ovo zahtjeva profesionalan osvrt, koj su vr.g ovaj put ovi u facebooku izmislili, ja ću ih tužit.

Aha... Možeš ih...ebat!{#}  Need help!?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 20:14 (Bernard Huky Hux).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice