Zanima me vaše mišljenje ili ako netko ima neki pametan savijet.
Naime nakon sto sam dugo odoljevao, neki dan se iz čiste dosade registriram na facebook. Napravim profil i dodam prijatelja s kojim sam u tom trenutku pričao na msn-u, te se odmah odlogiram. To bijaše u nedjelju večer. Nakon toga jučer po drugi put ulazim na profil, sređujem podatke, ubacujem koju sliku i krećem da dodajem prijatelje, a onda show počinje. Nađem sestru, da je dodam, kad ono piše This Request Can't Be Sent Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem. I onda se tako nastavilo. Pri pokusaju da dodam skoro svakog prijatelja i prijateljicu isto sranje. Od nekih 50 ljudi što sam pokušao dodat uspio sam poslat tek 15-20 zahtjeva i bezveze izgubio živce. Malo sam googlao, ali ništa pametno o ovome nisam mogao pronaći. Izgleda da je to neka nova glupost koju su uveli.
Kako facebook može odredit koga ja poznajem ili ne, te i zašto bi. Osim što bi komunicirao s ljudima koje poznajem, također bi volio upoznat i neke nove ljude(žene:) ). Kako što je netko napisao na jednom stranom forumu, kakva korist od društvene mreže ako ne možes radit osnovne stvari, kao upoznavanje ljudi.