Eplati.com - pitanja i odgovori
- poruka: 312
- |
- čitano: 224.042
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Sve možemo dogovoriti. Javi se na mail uplate.eplati@gmail.com
kako stojis s bf3 kljucevima, jesi poceo slati?
Počeo ih je dobivati, ali još ne šalje dok ne dobije sve za koje ima narudžbu (čekam i ja, pitao sam ga jučer).
Počeo ih je dobivati, ali još ne šalje dok ne dobije sve za koje ima narudžbu (čekam i ja, pitao sam ga jučer).
Nelogično, zar nije pametnije početi odmah slati tako da ima kontinuiran tok posla a ne da u 19h mora poslati 743 ključa (karikiram) :)
To on nas čuva da ne bismo dobili ban na Originu zbog prerane aktivacije
Ne moraš kupiti.
Ali budi siguran da ćeš za jeftiniju lovu koju nude slični webshopovi dobit rusku verziju pod englesku.
Ovo nije istina, svi webshopovi gdje sam ja gledao da kupim key su odmah u pocetku rekli koja je verzija.
onda jel dobio tko taj kljuc :)? frend mi nabija rogove, igra sp i malo malo zove da mi kaze kako je ovo kak je ono sjajno dok ga ne steram u rodni :p
Isporuka keyeva za BF3 LE kreće kroz par minuta.
Standard edition ide večeras.
Kaže na twitteru da će i ruska verzija službeno raditi od danas, čekam taj ključ, pa nek stigne dok ne dođem s posla, a onda noćas skidanje!
Stigao key :) thx još treba dočekati 16h :)
Stigao key :) thx još treba dočekati 16h :)
Stigao i moj.
Kako ide s MW3 , dal je tko narucio ,zanima me tko obavlja aktivaciju ruske verzije ,( na ruskom VPN) -mi samostalno ili eplati ?
Sad imaju neku akciju MW3+Homefront ili MW3+FEAR3 za 32 €
Možeš sam aktivirati ili dati njima da ti aktiviraju (meni se Deus Ex aktivirali ruski, sve bez problema i brzo riješeno).
Pozdrav.
Evo kako je Tomo i rekao, možete sami aktivirati a možemo vam i mi aktivirati.
Aktivacija bude gotova u roku 5 min.
Dal je tko narucio /dobio ruski MW3 key , ima li kakvih problema pri aktivaciji ili prebacivanju na englesku verziju , hvala
Mnogo je ruskih keyeva kupljeno. Nikakvih problema pri aktivaciji nema. A engleski jezih se skida po defaultu.
Bum pogledo kad dodem doma al ak ima netko tko je trenutno online i zna bio bih zahvalan na odgovoru.

Da aktivira se preko ruskog vpn-a. Ukoliko ne znaš sam aktivirati ili se ne želiš zezati sa time ja ti mogu aktivirati.
A key košta 125 KN

Sve ovisi kad je plaća :D Nebi trebala porasti za sada

Kupi jedno i drugo, s obzirom da ja komotno igram BF3 sa 4GB RAM-a...
A o ramima razmisljam zbog toga sta su jos jeftini pa da mi se nebi dogodilo kao sa hardom kojeg sam odgadao kupiti pa sad jaucem od muke na ovom 5god starom koji rosta ko mjesalica lol

Imam pitanje,znaci narucio sam jucer MW3 na eplati i bio je 125 kn.Vidim danas je porasla cijena na 150 kn,znaci li to da cu morati i ja dati 150 kn ili 125 koliko je bilo jucer u narudzbi. Hvala :)
Baš kad sam mislio kupit MW3 RU poskupi, sad moram čekati da opet padne cijena
Uzmi kod kolege studentvz za 130 kuna, preporučam :).
Ma znam kontaktirao sam ga ali njemu ne mogu uplatiti preko pošte ili banke, može samo preko moneybookers ali tamo treba čekati po 5 i više dana (neda mi se s tim bakćati) da ti dođe lova na račun, a kako vidim na eplati može i preko pošte.
Eh meni očito vrijedi ona suprotno ko čeka taj ne dočeka.
Ma znam kontaktirao sam ga ali njemu ne mogu uplatiti preko pošte ili banke, može samo preko moneybookers ali tamo treba čekati po 5 i više dana (neda mi se s tim bakćati) da ti dođe lova na račun, a kako vidim na eplati može i preko pošte.
Eh meni očito vrijedi ona suprotno ko čeka taj ne dočeka.
Kolega ja sam uplatio preko pošte njemu, nema nikakvih problema :).
Ali ja sam iz BiH, eh da može odmah bi.
Kako si mu uplatio na žiro račun?