Download manager

poruka: 6
|
čitano: 2.072
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Download manager

Jel mi more netko preporucit neki dobar download manager, posto imam neki problema s vezom, desi se da pukne, pa da nemoram svaki puta download pokrenit ispocetka i onda se molit bogu da nepukne veza do kraja, sto je jako frustrijajuce kod vecih datoteka.

Znaci da mogu preko njega skidat nesto i ako mi pukne veza, da se download ne prekine posve, vec samo zaustavi, dok ne uspostavim ponovno vezu, pa da mogu nastavit...

Po mogucnosti da je free, a ako se placa da nije skup

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Download manager

GetRight se placa, besplatni su FlashGet i Free Download Manager

EDIT: stavio sam ti linkove

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 19:58 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Download manager

imas i extenziju za firefox downthemall se zove i sa njim mozes da nastavljas i prekidas skidanje. pod uslovom da koristis mozilu.

16 godina
neaktivan
Download manager

imao sam nekoc neki download manager bio je dosta dobar ali sam zaboravio kako se zove...sjecam se samo da sam na googleu upisao sborka ili zborka (neznam sad tocno) i da je bio tu ali sad kada to upisem nemogu ga naci...ako ima netko da zna kak se zove i gdje ga mogu skinut bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Download manager

nasao sam ga zove se USDownloader i skida skoro sa svih stranica i nastavlja download ako se slucajno ugasi pc...

http://rapidshare.com/files/436676516/USDownloader_Plus_v1.3.rar

0 0 hvala 0
17 godina
Download manager

najbolji je IDM ja ga koristim i nikakvih problema nemam  s njim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice